29 Aralık 2018 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@mehmetemir bana oradaki sorular zor gibi geldi
-
@ecem Hocam benim vaktim çok yok sınav için. Hem adli hem idari zor oluyor biraz. O yüzden ben tarihten konu çalışmak yerine kaldıraç genel kültür genel yetenek tamamı çözümlü soru Bankası var sadece hakimlik için hazırlanan. Orda soruların çözümü çok ayrıntılı anlatılmış ordan bakacam inşAllah. Sizin de vaktiniz az ise tavsiye ederim...
-
@msayar12 Tamamdır.
-
@corleone Sorunuzu yeni gördüm. Evet.
-
@bydaler Borçlar sadece kanunla olmaz diye düşünüyorum, zapatanın kitabı çok hızlı ilerleyen ve öğreten güzel bi kitap. Oradan çalıştım birçok soru bankasından soru çözdüm konu eksiğiyle karşılaşmadım. Medeni usul de themis kullandım, ve çok iyi bir kanun okuma. Hmk de kanun okuma çok önemli, tahkim kısmına da önem vermenizi tavsiye ederim. Bir de arabuluculuk kanunu, çok kısa bilmemiz gereken bir kanun. İyi çalışmalar:)
-
Arkadaşlar PDF işlerinden anlayan var mı?
Sadece bu işi yapabilecek olana karşılığında PDF 2018 Monopol Kamu / Özel Soru bankasını PDF verixem. Zaten düzeltilmesi gerekende o:)
Sayfalar bir ters Bir düz. Düzeltebilecek var mı? -
Size tek bir tavsiyem var naçizane. Zorlaştırmayın, detaylarda boğulmayın. Anladığınız kaynaklardan çalışın insanların önerdiklerine mecbur değilsiniz. Hele hele 1,5 ay varken gidip de 650 sayfalık medeni hukuk kitabı alıp çalışmayın size zarar verir. Hepimizin hakkında hayırlısı.
-
@suigeneris Hocam anlıyorum ama bunu yapamam, monopol notları telif hakkı var benim buna yardımcı olmam kul hakkı olur. Hakkınızı helal edin. Size de tavsiyem eğer çok aşırı zor durumda değilseniz yapmayın eğer para durumu çok sıkıntılı ise bu durumdaki dini fetva şudur. Şuan kaçak PDF olur ama işe başlayınca aynısından bir daha ihtiyaç sahibi birine almanızdır. Beni anlarsınız umarım hakkınızı helal edin..
-
Sınav başvurusunda Idari hakimlik için sadece idari yargıyı isaretliyorruz değil mi
-
https://drive.google.com/file/d/0B8tbnkPQFnNsQkEtQW4tLXk1STd2Q1U2STRSX3lyVnl6bVlj/view?usp=drivesdk
https://drive.google.com/file/d/0B8tbnkPQFnNsWlFMdDZ1OXpKZ2JWWWV4QVZNWkdFZGdIUWxB/view?usp=drivesdk
Arkadaşlar medeni kişiler ve aile notları, açılıyordur umarım
-
@rettiger evet hocam ama ödeme yaparken 2 tane diyorsunuz...
-
merhaba, idari hakimlik basvuru icin diploma ve transkrip goturcez baska evrak yok degilmi ?odeme de ise 2 oturum secilecek dogru mu?tesekkurler
-
@mehmetemir teşekkür ederim benim de çok vaktim yok yeni başladım çalışmaya o kitabı duymuştum çözümlerinde hata yok dimi?
-
Arkadaşlar oncelikli olarak cevapladiginiz sorular ve yardimci oldugunuz bilgiler icin Teşekkürler. Idari hakimlik basvuru surecinde öncelikle basvuruyu yapip ucreti yatirdiktan sonra evraklari teslim ediyoruz.evrak olarak diploma, transkript goturecegiz.Basvuru formu olarak birsey var mi cevaplarsaniz sevinirim.
-
@mehmetemir hocam iibf mezunları ödemeyi tek yapıyor değil mi?Bu dediğiniz hukuk mezunarının hem idari hem adli sınavına girmesi durumu değil mi?
-
Arkadaşlar adliyese hangi belgeleri teslim edicez birde adliyede direk cum.başsavcılığına mı gidicez nasıl olcak bu işleri biraz anlatırmısınız şimdidesn teşekkğr ederim
-
@ecem yok diye biliyorum..
-
Arkadaşlar iyi günler herkese idari hakimlik sınavına hazırlancam nasipse daha önceden kpss tecrübem var ,sizce hem konu anlatım hem de soru bankası olarak nelerden çalişmalıyım yardımcı olursanız çok sevinirim
-
@economist-04692 hocam ödeme kısmında zaten yazıyor gireceğinizin bir fazlası diye ben adliyede girecem inşAllah o yüzden 3 seçtim. Sadece idariye girecekler 2 seçecek
-
@sismondi Hocam ilk sayfaya bakın baya açıklama yapıldı bu konuda...