Halkoylamasından hangi sonuç çıkar ?
-
- Bölüm - Hayırcıların iddialarına bir reddiye: https://goo.gl/FI5NFU
- Bölüm - Neden Evet: https://goo.gl/TcLYUa
-
@sofokles seçimi belirleyecek kısım benim gözümde 2 grup.
1.si ak partinin fetö örgütünü devletin başına bela olarak getirdiğini ve kendi suçunu millete çektirdiğini düşünen ak partili grup
2.si mhp nin içinde yıllarca fetö den nefret eden ve bu oluşumu kökünden bitirmek için canla başla uğraşan tayyip beye destek verecek grup -
yarın seçim yapılsa yüzde 60 hayır çıkar. abdülkadir selvi bile hayır çıkması durumunda neler yapılacağını yazmaya başlamış.ama ohal sürecinde seçime gidiyolar ve her türlü hayır propagandasını bastırmaya çalışıyolar. yine de ülke için HAYIRlısını dilerim.
-
@aliveli hocam yemin ederim sakin kalabilmek için inanılmaz efor sarfediyorum. kendini ve cümlelerini serbest bırak deseniz var ya.. eyvah eyvah!
-
@sawetk kendi cümlelerin var mı? 'şu sebeplerle, hele hele bununla, mesala şöyle şeyler yüzünden..' diye neden evetçisin söyler misin?
-
@furkanbey bizim gibi düşünmeyenlere saygı duymak demokrasinin ilk şartıdır .
-
@aliveli saygısızlık yapmadım hocam şimdiye kadar.. küfür ve hakaret de etmedim, iyi gidiyorum şimdilik.. ama bunların üst aklı bize terörist de dedi, bunların imamları beddualar da yağdırdı. inşallah iyilik kazanacak.
-
@furkanbey türkiye malesef linç kültüründen henüz kurtulamadı kimin eline güç geçerse aynısını diğer gruba yapar yani iktidar değişse de çok birşey değişmiyor bizim ülkede sadece kimin vatan haini olduğu değişiyor .
-
Ben avcı-toplayıcı insan olarak bakıyorum meseleye. Allah sonumuzu güzele vardırsın.
-
merhaba ötekileştirilmek, bunlar güruhu. Merhaba tahammülsüzlük, merhaba kuzey kutbu. Ben değerlerle kusatmisim kendimi bunlar'a değer kalmamış.
Olsun. -
@şubat merhaba tavan.. merhaba 4 duvarr.. oo halının desenleri de buradaymış.. merhaba.
-
Nevzat Çelik geldi aklıma. 'İşte gene yükseldi duvarlar, etme gözlerim, koru kendini.'
-
Evet cıkarmı bilmiyom ama cıkması gerektiginii biliyom
-
@furkanbey merhaba kireç tutmayan oda, ve çok şükür penceresine, gorebildiklerimize. Eksigimize eksiltmeyene ve de.
Iyi gidiyorsunuz varsin sizin iyiliginiz kazansin. Benim medetim baska. -
@furkanbey bu gönderdiğim çalışmayı hazırlayan kişi benim. İstanbul Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler mezunuyum. Aynı üniversitede Ekonomi ve Yönetim yüksek lisans bölümünde tez dönemindeyim. Ayrıca Yalova Üniversitesi Hukuk fakültesinde ite kaka da olsa 3. sınıfa devam ediyorum. 2016 Kpss A grubunda çok şükür Türkiye 14. lüğüm de var. Neden evet dediğimizin cevabını istedin verdik. Hem benim cevabım olsa ne olur başkasının cevabı olsa ne olur. Bu hareketinle amacının üzüm yemek değil bağcıyı dövmek olduğu ortada. Asıl senin tek adamlık, diktatörlük gibi beylik laflar dışında kendine ait cümlelerin var mı?
-
@sawetk niye ki şu ana kadar yazdıklarım hep birilerinin ağzından yazılar mı? ayrıca hiç de sanıldığı/görüldüğü gibi kibirli ya da beylik laflarla yukarıdan konuşan bi insan değilim.. hatta tam tersi ezik biriyim. hiçim.
-
@furkanbey savunduğunuz dűşűncenin hakettiği kıymeti gőrmesi adına asla kendinize hiçim dememelisiniz bence hocam. Bu sizin dikkate alınma seviyenizi kendi elinizle dűşűrmeniz demektir. Nacizane fikrim bu.
-
@bombiksmori hocam dikkate alınıp alınmama olayını eskisi gibi dert etmiyorum ya. var olun iyi niyetinize teşekkür ederim de ben arkadaşın dediklerine cevaben dedim onu. yani aman aman önemli niteliklerim/becerilerim, kayda değer bilgi birikimim, ne biliyim o arkadaş gibi kpss derecem.. yok yani hiç bişey .) doğma büyüme vasıfsızım
-
@furkanbey insanın eğitim kalitesinin yűksekliği, okuduğu okullar, bitirdiği kitaplar asla doğruluğunun referansı olamaz ama dűşűncesini savunma adına tabi ki ciddi faydası olur. Neyi savunursak savunalım tam inanmalı insan, kendine gűvenmeli. Demem o ki kendinize bőyle şeyler demeyin:)
-
Yok yok kendinize haksızlık etmeyin. Sizin söyleneni ustaca manipüle etme yeteneğiniz takdir edilesice. Önce kendi cümlelerin yok mu diyerek karşı tarafı üstü kapalı olarak başkalarının yönlendirmesiyle konuşmakla, kendi başına düşünememekle aşağıla. Sonra o kişi, övünmek amacından uzak bir şekilde, kendi cümlelerini fazlasıyla kurabileceğini gösteren vasıflarını saydığında alçakgönüllü ayağına yat. Gerçekten takdir edilesice