Erkek mülakat kıyafet seçimi
-
@teklif-eğrisi bir kişide siyah-beyaz çizgili kravat vardı:)
-
Bu gün takım elbise bakmaya gittim ağzını açan 500 den açıyor ve sadece çeket ile pantolon . Ayakkabı ,gömlek, kravat ve kemeri de alınca 700 800 ü bulacak sanırım .
-
@metehan hocam size uygun mu bilmem ama centone da güzel indirimler var. Takımlarda iş görür 300 TL civarında.
-
@sınavsayar teşekkürler oraya da bakayım
-
@antimülakat Alınan kişi bizim günün grubundan değildi görmedim
-
@catology anladım hocam. Ama o kanvaslı arkadaşı tebrik ediyorum. Artık bu türden cesaret kokan hareketlere bile ihtiyaç var.
-
@antimülakat kanvaslı arkadaş bendim hocam
-
Saks mavisi takım sıkıntı olur mu?
-
@abrakadabraz biraz açık bir mavi ama çok bağıran bir renk değil güzel bence.
-
@aliveli hocam bağcıksız ayakkabı sıkıntı olur mu.
-
@ertuğrulbey yok hocam bir dönem rugan ayakkabı pek sevilmiyordu ama yine de giyen oluyor.
-
@aliveli sıkıntı olur mu hocam mülakatta? Takma ihtimalleri var mı böyle bir şeye?
-
@abrakadabraz sanmıyorum kafaya takacaklarını.
-
-
Herkesin aynı olduğu mülakat sisteminde kılık kıyafet konusunda artı puan kazanmak neredeyse imkansız. Tabi eksi puan almamak için takım elbise giymek elzem.
-
bayadır ileti girilmemiş. erkek adaylar kıyafet meselesini çözmüş demek ki
ben çözenlerden değilim hala.
siyah slim fit iyi para bayıldığım bir takım elbisem var. yenisini almayı düşünmüyorum. ancak kravat konusunda kararsızım. 2 mülakata siyah üzeri küçük beyaz puantiyeli kravat ile gittim. genelde herkeste bordo veya kırmızı kravat oluyor.
ben de alsam mı acaba bordo bir kravat bu konuda tecrübeli dostlar ne diyor acaba? -
takım giymedim atandım arkadaşlar ne giydiginiz onemli degil mülakat komisyonunun onunde nasıl konuştugunuz onemli.
-
@is-lm
tebrikler hocam. 10 yıllık, takım giymeden gidip de atanan var mıdır acaba sorunsalına noktayı koymuşsunuz. canlı örnek olmuşsunuz.
ben yine de giymeyi tercih edeceğim -
@is-lm konuşmamız nasıl olmalı hocam mülakat deneyimim yok . Dikkat etmemiz gerekenler neler mesela komisyona o mesleği işi istediğimizi nasıl hissettirebilirz ? Biraz anlatır mısınız? Hayırlı olsun bu arada
-
@duha takım alacak param olsaydı ben de takım giymeyi tercih ederdim