TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı

KPSS A
    2019 göç uzman yardımcılığı sınavı
    345
    3699
    683832
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • K
      kurwa @Ziyaretçi Son düzenleyen:

@elinor-ostrom Geçen yıl girdiğin için soruyorum.Alan soruları KPSS ye göre nasıl il göçte?

? 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • ?
        Eski Kullanıcı @kurwa Son düzenleyen: Eski Kullanıcı

@kurwa bence daha kolay ama şu var soru sormak için bazen saçmalayıp bildiğiniz bir şeyde tereddüt etmenize neden oluyorlar. Şubatta olan sınavda soruları Ankara sosyal bilimler üniversitesi hazırlamıştı bu kez Yıldırım Beyazıt hazırlıyor o yüzden bir farklılık olacaktır

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
        • ?
          Eski Kullanıcı Son düzenleyen:

Dış politika notu olan var mı?Paylaşılan not ile bende bulunan not aynı yetersiz geldi bana . farklı not olan varsa paylaşabilir mi?

T 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • G
            gannicus Son düzenleyen:

Halkbank sorularını hazırlayan da Yıldırım Beyazıt mıydı. Cins cins sorular sormuşlardı da tam hatırlayamadım

• ?
              Eski Kullanıcı @gannicus Son düzenleyen:

@gannicus halkbanki bilmiyorum fakat kvkk uzman yardımcılığı sınavını yaptı Yıldırım Beyazıt Üniversitesi çok yanlış soru olduğu söyleniyordu yanılmıyorsam 4soru iptal edildi

G 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
              • G
                gannicus @Ziyaretçi Son düzenleyen:

@elinor-ostrom bende tam hatırlamıyorum ama madem ücret alıyorlar sınava, keşke ÖSYM yapsaydı o zaman

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                • C
                  cyberthought Son düzenleyen: cyberthought

Soruları aybü hazırlıyor. Her türlü saçmalığa ve gerizekalılığa hazır olun arkadaşlar.

Rastgele Erişimli Kaymakam.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                  • S
                    SonMaliyeci Son düzenleyen:

İnşallah üniversite soruları hazırlarken sevgili yıldırım beyazit üniversitesi hocalarımız sırf zor olsun diyerek ego tatmin etmek için anlamsız derece zor soru sormazlar. Bunu iktisatta bekliyorum açıkcası 🙂

• P
                      politics06 Son düzenleyen:

Arkadaşlar belge göndermek dışında yapılması gereken bi şey var mı ?

Y 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                      • N
                        Nahl Hazine ve Maliye Bakanlığı @Ziyaretçi Son düzenleyen:

@elinor-ostrom hocam alan ve mevzuat dışında kalanlar allaha emanet şimdi bende.Nasıl olacak bilmiyorum ki mevzuat dahi bitmedi

• M
                          morand Son düzenleyen:

arkadaslr birşey sormak istiyorum tecrubeli olanlar. bu sınavı gecersek izmir i secebiliyor muyuz ? böyle bir hakkımız var mı

... önce hayaller ölür, sonra insanlar

mrnobody 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                          • ?
                            Eski Kullanıcı @Nahl Son düzenleyen:

@aroma ben bakayım diyordum ama hiç aklımda kalacak tarzda konular değil. Bazılarını eleyip kalanlara bakayım dedim sabah uluslararası hukuk çalışmaya karar verdim sonra bunu da eleyeyim dedim öğleden sonra Türkiye dış politikasına bari çalışayım dedim onunda notunu beğenmedim bilmiyorum nasıl işin içinden çıkacağım:)

N S 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                            • A
                              Akademili Yasaklı Son düzenleyen:

@sonmaliyeci merak etmeyin Ybu de zor soru sorabilecek derecede iyi hoca yok.Ama saçma sorular sorabilecek çok hoca var bknz:kvkk

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                              • mrnobody
                                mrnobody @morand Son düzenleyen:

@morand dostum taktın sen izmire 🙂 eksik varsa açarlarsa seçersin. Her yere almıyorlar. İzmiri seçsen ne olacak ki üç beş yıl sonra yerini değiştirecekler zaten.

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                • M
                                  morand @mrnobody Son düzenleyen:

@mrnobody o zamana kadar guy olur meslekten cıkarım 😄

... önce hayaller ölür, sonra insanlar

• N
                                    Nahl Hazine ve Maliye Bakanlığı @Ziyaretçi Son düzenleyen:

@elinor-ostrom türk dış politikasi ve uluslararası kuruluşları tarih dersinin genelde son notlarından bakmaya çalışacağım hocam dershane kaynağından göz atarım ama akılda ne kalır bilmiyorum açıkçası zor bi de bddk var düşünün. Hasta halimle bakmaya çalışıyorum

• S
                                      serpilyayin Yasaklı @Ziyaretçi Son düzenleyen:

@elinor-ostrom hocam ayni durumdayiz bende 3 gundur zorluyorum kamu yonetimdir ulustur olmuyo en son bu kisim haric %80 lik kisma agirlik verme karari aldim allah yardimcimiz olsun

• ?
                                        Eski Kullanıcı @serpilyayin Son düzenleyen:

@serpilyayin mecbur ben de sizin gibi yapacağım diğer kısımlar biraz şansa artık

• M
                                          mehmetkvl Son düzenleyen:

Beyler vmy nin iptal olması puanları yukarı çeker mi sizce

• S
                                            SonMaliyeci @Akademili Son düzenleyen:

@akademili, içinde söyledi: 2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı

@sonmaliyeci merak etmeyin Ybu de zor soru sorabilecek derecede iyi hoca yok.Ama saçma sorular sorabilecek çok hoca var bknz:kvkk

doğrudur hocamda sırf kaliteli olsun diyip saçma sorular var ya onu kast ettim bende 🙂

• 1
                                            • 2
                                            • 36
                                            • 37
                                            • 38
                                            • 39
                                            • 40
                                            • 184
                                            • 185
                                            • 38 / 185
                                            • İlk ileti