FENERBAHÇE KÜME DÜŞER Mİ?
-
Görüşlerinizi alalim
-
@bydaler Türkiye'deki yapı buna müsaade etmez. Ligin ikinci yarısında toparlanacaktır Fenerbahçe.
-
@agor valla ilk yarının sonunu merak ediyorum
bakalim ikinci yarıdan umutlu degilim
-
Fenerbahçe yarın yenerse ligin 3.sü ile 8 puan fark olacak. Siz hala aklınız sıra mizah yapın
-
@rorschach159 zorrrr
-
@bydaler Ersun Hoca bu takım Ersun hocaya göre devre arası bi golcü alırsak sağlam kondisyon yüklemesiyle önde basan deli gibi yorulmayan takımları oluşturan tek Türk hoca Ersun Yanaldır. Devre arasına en az kayıpla girilirse şampiyonluk demiyorum ama ilk 5 rahat gelir
-
@rorschach159 almıyorlar işte.... ama umarım dediklerin olur
-
Ülkenin spor ve taraftar ahlâkının da toplumla birlikte dibe çöküşünü büyük bir endişe ile izliyorum. Öyle bir hale gelmiş ki işler, sosyal medyaya baktığımda kendisine efendiyiz diyenlerin ana avrat sövmelerini, karşısındakilerin de aynı dip seviyeden onlara yanıt verişlerini, adalet ile intikam arasında hep intikamı seçişlerini, korkunç bir çizgi ile yüz yüze bakamaz hale gelecek düzeyde sözlerin söylenişini görüyorum her yanda. Bu tip bir etkinliğin takipçisi ve tarafı olmak benim nezdimde vakit kaybından öteye gitmiyor. Çünkü o davranışlar içinde olanlarla aynı konumda olabilmemiz mümkün değil. Pençe açanlar da kükreyenler de ötenler de malesef birbirinden aşağı kalır durumda değiller.
Bu devasa endüstrinin çirkin yüzü olmak durumundalar. Bunun ülkemize yansımalarını da zaten uluslararası arenada fazlasıyla görüyoruz. Son dönemde Beşiktaş'ın kendisi için, kendi içinden çıkan çirkin seslere rağmen elde etmiş olduğu başarı dışında ve ondan bir kaç sene evvel yine Galatasaray'ın Real Madrid gibi bir takıma kafa tutabildiği günler dışında gerçekten bitmiş durumdayız. Herkes önce bi kendisini sorgulamalı. Futbol kötü idare ediliyorsa bunun en büyük sorumlusu taraftarlar bizatihi toplumun kendisidir. Her nasılsanız öyle idare olunursunuz sözü buraya da noksansız uyuyor. -
Hiç kimse Fenerbahçeyi bazı güçler düşürmez filan demesin Fenerbahçe böyle oynamaya devam ederse kimse bu takımın düşmemesine engel olamaz ki takımların oynadığı futbol göz önüne alındığında en kötü oynayan ve en büyük düşme adayı görünen takım suan Fenerbahçedir.
-
Kesinlikle haklısınız ilerlemesini beklerken herşey geriye gidiyor.. gerek maddi gereksede manevi olarak uefa duruma el koymak zorunda kalıyor bu bile üzücü..
-
Benim de aklımı aynı soru kurcalıyor. Futbolcuların umrunda bile değil çok belli.
-
Çok uzun zaman sonra şunu düşündüm, izlediğim futbol bana keyif vermiyorsa zaman kaybından öteye gitmiyor demektir. O gün bugündür özetleri dahi izlemiyorum ve üzerimdeki ekstra yorgunluğu attığımı düşünüyorum. Darısı sizlere. İlla futbol izlemek istiyorsanız lütfen İngiltere Ligindeki çok sıradan bir maçı izleyin. Bizdeki sözde futbolun özde boğa kapışması olduğunu kendi gözlerinizle görün.
-
Bir mağlubiyete daha adım adım yaklaşılıyor. Liecester gibi bir kulüp premier lig şampiyonu olabiliyorsa gayet mümkün olandır.
-
fenerliyim.düşermi bilmiyorum ama her hafta yenilmelerini istiyorum.cünkü takım leş gibi.umarım düşeriz.bugün aksiharda yendi bizi cok şükür
-
Düşüyoruz şaka maka...
-
haftaya erzurum kadiköyde yenerse düştü sayalım zati...
-
Bu takimin adı Fenerbahçe olmasa yüzde 99 demiyorum yüzde 100 düşer kadro kalitesi inanılmaz yetersiz ne sahadakiler ne kulübede oturanlar yazık fenerbahçe yi bu hale getirenlere
-
İlhan Cavcav sezonunda düşen Gençlerbirliği gibi Lefter Küçükandonyadis sezonunda düşen Fenerbahçe.
-
@rorschach159 yarın Kayseri yenerse 17.cisin kardeşşş
-
Bir Galatasarayli olarak Fenerbahcenin icinde bulundugu durumu cidden uzucu buluyorum. Ne olursa olsun fenerbahce ulkemizin bir markasi bir degeridir. Ligin fenerbahcesiz tadi tuzu olmaz. Umarim kisa surede toparlarlar. Ali Koc gibi beyefendin bir insan ve fenerbahce camiasi bunu haketmiyor. Tabii en nihayetinde yinede ŞAMPİYON CIMBOMBOM:)