2019 İçişleri Bakanlığı AB Uzman Yardımcısı Alım İlanı
-
Arkadaşlar sıralamanın YDS'ye ragmen bu kadar yüksek olmasının sebebi uluslararasi ilişkiler puan türünün ağırlığından mi kaynaklı acaba ?
81.5 puan 1120 sıralamaya kesin gelir diyordum , şimdi başvuru yapmama gibi bir düşüncem var puan-siralamalari gördükten sonra -
Bir türlü başvuramadım. Diplomayı pdf olarak yüklüyorum bir türlü kabul etmiyor sürekli hata veriyor. Nasıl yapılacağı konusunda yardımcı olabilir misiniz?
-
@odtüsbky meslek sahibi olmasına rağmen bizleri unutmayan ve her daim İBBF/SBF'lilere yardımcı olan adam gibi adam.
-
@noir jpeg yükledim ben. Direkt kabul etti. Jpeg'e çevirmeyi deneyin bir de.
-
İş talep formunun açıklamalar kısmının 8.inci maddesinde "adayların imzalı özgeçmişlerini müracaat aşamasinda modüle yüklemeleri gerekmektedir denilmekte".
Ben ınternetten direkt doldurdum, imza yok. Bunu tekrar güncellemek mi gerekecek, yoksa sonra tekrar mı yükleyeceğiz. -
@alageyik08 Hallettim teşekkürler.
-
@keynes-baba Ben de imzasız yükledim. Sorun olur mu acaba?
-
@ottovbismarck Hocam bilemiyorum Özgeçmişi yüklerken benzer bir uyarı görmedim yada gözümden kaçtı. Özgeçmişi yüklerken öyle Bi uyarı var mıydı ?
Sonrasinda iş talep formunun açıklamalarında okudum -
Arkadaşlar sizde de başvuruda referans ve sağlık ile ilgili olan kısımlar otomatik olarak atlandı mı? Yani referans istenmeden mi mülakata gidilecek? Bu arada iki yıl önceki alımlarda referans istenmiş
-
@keynes-baba merhaba bu konuda kurumu aradınız mı acaba?
-
@burakahmet evet ikisinide atladı @just hayır aramadım
-
@sdinc94 uluslararasi iliskiler puan turu olmasi yds farkini ortadan kaldiriyor aslinda.Cunku P36 'si iyi olup YDS'si olmayan yok denecek kadar az. 2016'da 91 ile kapatmis.Hayirlisi hocam, bu sene o kadar yuksek olmaz umarim.
-
@odtüsbky çalışma ortami açik ofis mi ? Kurumdan ve birimden memnun musunuz ,artilari eksileri nelerdir paylasir misiniz ? Tesekkurler
-
@noir diploma e devletten alınan olsa oluyor değil mi?
-
bu başlıkta pek yorum yok, öyleyse düşük kapatır
-
Iyi gunler arkadaslar. Bedelli askerlik gorevimi 7-8 ay sonra yerine getirecem basvuru yaptigimda hangi kismi isaretleyecem? Bedeliyi isaretleyince uyari veriyor bu durumda tecilli mi yazmam gerekiyor?
-
@kutuphaneci06 hocam sistem otomatik gostermiyor mu o kismi zaten ?
-
@foucault evet ama benimkini hatali gosteriyordu ve hallettim bu arada
-
@legolas, içinde söyledi: 2019 İçişleri Bakanlığı AB Uzman Yardımcısı Alım İlanı
@odtüsbky çalışma ortami açik ofis mi ? Kurumdan ve birimden memnun musunuz ,artilari eksileri nelerdir paylasir misiniz ? Tesekkurler
Yardimci olun memet ali bey @odtüsbky
-
Yapacağınız sisteme lanet olsun ya. 2 saattir bi basvuru yapamadim. Sınavlardan yuksek puan almaktan daha zor basvuru yapmak bu salak sistemde