TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı

KPSS A
    2019 göç uzman yardımcılığı sınavı
    345
    3699
    624916
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • G
      Gençişsiz Son düzenleyen:

Arkadaşlar sınav ücretini ödeyenlerden de sınava girmeyenler olmuş herhalde bana öyle geldi

F 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • F
        Ferenc Puskas @Gençişsiz Son düzenleyen:

@gençişsiz Valla hocam beni kast ettiyseniz konuya bir açıklık getireyim, taşra uzmanlığı olduğu için puanım yüksek olduğu halde başvurmadım, burayı bekleyen arkadaşlara engel olmak istemedim. Beni kast etmediğinizi umuyorum ama nedense bana öyle geldi. 🙂

G 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
        • G
          Gençişsiz @Ferenc Puskas Son düzenleyen:

@alageyik08 hocam yok seni kastetmedim 😁
          Neyi kast ettim açıklayayım sınıflarda kitapçık olmasına rağmen gelmeyen kişiler vardı onların sınav ücretini ödeyenlerden olduğunu düşündüm de merak ettim sadece😂

G 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
          • G
            Gresham T. @Gençişsiz Son düzenleyen:

@gençişsiz vardı para yatiranlarin yüzde 20'ye yakininin sınava girmediğini düşünüyorum. Ortalama olarak 600 kişi anca girmiştir sınava.

G 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
            • G
              Gençişsiz @Gresham T. Son düzenleyen:

@gresham-t haklısın hocam çünkü tek tük değildi göze çarpıyordu
              İlginç oldu açıkçası bu durum benim açımdan

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
              • T
                tuçiiii Son düzenleyen:

Arkadaşlar sizce açıklanması 1 aya yakın olur mu daha mı erken olur ?

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                • G
                  Gresham T. Son düzenleyen:

Bi sordu vardı iştirakle ilgili hala ikna edici bir cevap alamadım. Tamam eşitlik yoktur iştirak durumunda herkes kusuru oranında sorumludur eyvallah o yanlıştı ama diğer bi şıkta da ıstirake teşebbüs olur gibisinden bi cümle vardı. Tam olarak böyle miydi? Eğer böyleyse o sık da yanlış değil mı sizce ?

O 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                  • M
                    mehmetkvl @tuçiiii Son düzenleyen:

@tuçiiii salı günü açıklarlar saatte veriyorum 15.00

T 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                    • T
                      tuçiiii @mehmetkvl Son düzenleyen:

@mehmetkvl geçen seneyle kıyas yapıyorsanız onu başka ünv yapmıştı

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                      • M
                        mehmetkvl @tuçiiii Son düzenleyen: mehmetkvl

@tuçiiii üniversiteyle alakalı değil o durum kurumla alakalı açıklama hızı, 500 600 optiği her üniversite 1 günde okur, ama kurum kendi hızlı ilerliyor 2 güne açıklarlar yine.

T 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                        • T
                          tuçiiii @mehmetkvl Son düzenleyen:

@mehmetkvl anladım hocam inş

• O
                            ozdnz @Gresham T. Son düzenleyen:

@gresham-t Suça iştirakten dolayı sorumlu tutulabilmek için ilgili fiilin en azından suça teşebbüs aşamasına varmış olması gerekir(TCK md.40/3). Hocam sizin dediğiniz şıkda aynen bu cümle vardı o da kanun maddesiymiş zaten

Suça iştirak için kasten ve hukuka aykırı işlenmiş bir fiilin varlığı yeterlidir. Suçun işlenişine iştirak eden her kişi, diğerinin cezalandırılmasını önleyen kişisel nedenler göz önünde bulundurulmaksızın kendi kusurlu fiiline göre cezalandırılır (TCK md.40/1) iştirak halinde herkes eşit olarak sorumludur yazan şık yanlış olacak herkes kusuru oranında suçtan sorumlu

• B
                              bulbasaur @kuşçubaşıeşref Son düzenleyen:

@kuşçubaşıeşref Bizim milli takım İzlanda'ya sürekli yeniliyordu. O nedenle medyada, "80 milyonluk ülkeyiz, 300-400 bin nüfuslu ülkeyi yenemiyoruz; adamlar oynatacak futbolcu bulamayıp ülkenin aşçısını, dişçisini oynatıyor" diye geyikler dönüyordu. O nedenle yapıştırdım İzlanda yanıtını, zaten A şıkkına da koymuşlar. 🙂 Bir de AB'ye üye olmaya çalışıyorlar şu an, AB'de bile değiller nasıl NATO kurucu üyesi olsunlar diye düşündüm, onun da etkisi oldu ama ben o soruda hicbir şekilde Ispanya'yı işaretlemezdim. 🙂

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                              • A
                                abbasyolcu Son düzenleyen:

Arkadaşlar bu il göç de guy gibi mi sadece mülakata kaldınız ya da kalamadınız mı yaziyor yoksa doğru ve yanlışlarını da gösteriyor mu soruları yayımlıyor mu? Bilgisi olan var mı?

• B
                                  bulbasaur @bucalı Son düzenleyen:

@bucalı Bu sorunun şıklarını hatırlıyorsanız yazabilir mısınız? Bir de doğru yanıt hangi şıktaydı?

• B
                                    bulbasaur @Mahlaki Son düzenleyen:

@mahlaki Sadece Keynes olsa ben de onu yapacaktım ama Klasik yaptım. Ordan oraya ne alaka derseniz, Maliye dersinde Klasik-Keynes yaklaşımlarından başka bi yaklaşımın üstünde net bir şekilde durmamıştık. Ondan Keynes yoksa Klasik yapayım dedim ama istemeye istemeye işaretledim.

• W
                                      wroclaw Sayıştay Denetçileri Son düzenleyen:

ben ben gozetmene sordum merkez gocle ilgili bi durum var mı dedim,o da dedi kii biz bi tane daha sınava yapacaz ama hangisi bilmiom dedim

bugünüme şükreder,yarınıma dua ederim

https://www.youtube.com/watch?v=IUGzY-ihqWc&list=WL&index=29

F U 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                      • F
                                        Fernando Reges @wroclaw Son düzenleyen:

@wroclaw Bence merkeze alım olsa ikisi de geçen sene olduğu gibi beraber gelirdi

"Dünyadaki açlık ve sefaletin nedeni fakirleri doyuramadığımızdan değil zenginleri doyuramadığımızdandır"

• A
                                          Akademili Yasaklı @biriibfli Son düzenleyen:

@biriibfli hocam resesyon ve enflasyon zaten stagfolasyon demektir o da as sola kayınca meydana gelir..

• U
                                            uruk-hai Yasaklı @wroclaw Son düzenleyen:

@wroclaw insan hakları kurumu uzmanlığınida aynı üniversite yapacak belki odur

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 82
                                            • 83
                                            • 84
                                            • 85
                                            • 86
                                            • 184
                                            • 185
                                            • 84 / 185
                                            • İlk ileti