TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

Forum Kullanma Kılavuzu - Forumu Nasıl Daha Verimli ve Düzenli Kullanabiliriz? Sorularınıza Yanıtlar!

DİĞER
    forum kullanma kılavuzu resim yükleme bayraklama
    65
    248
    23546
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • L
      Legolas @gmsmustafa Son düzenleyen:

@gmsmustafa, içinde söyledi: Forum Kullanma Kılavuzu - Forumu Nasıl Daha Verimli ve Düzenli Kullanabiliriz? Sorularınıza Yanıtlar!

Forumda bir baslikta iken cikmak icin ya da sayfayi yenilemek icin ustte ki ty logosuna tiklamak yeterli idi.Simdi tiklayinca forumdan cikiyor ve el aliskanligi oldugu icin tiklamadan duramiyorum ☺️

Aynen biz de muzdaribiz bundan 😔😔

L 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • L
        Legolas @Legolas Son düzenleyen:

@legolas, içinde söyledi: Forum Kullanma Kılavuzu - Forumu Nasıl Daha Verimli ve Düzenli Kullanabiliriz? Sorularınıza Yanıtlar!

@gmsmustafa, içinde söyledi: Forum Kullanma Kılavuzu - Forumu Nasıl Daha Verimli ve Düzenli Kullanabiliriz? Sorularınıza Yanıtlar!

Forumda bir baslikta iken cikmak icin ya da sayfayi yenilemek icin ustte ki ty logosuna tiklamak yeterli idi.Simdi tiklayinca forumdan cikiyor ve el aliskanligi oldugu icin tiklamadan duramiyorum ☺️

Aynen biz de muzdaribiz bundan 😔😔

@maverick saygilar 😀

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • Z
          zenginmemur Son düzenleyen:

Cozumu var mi?

• genclerbirlikli
            genclerbirlikli @gmsmustafa Son düzenleyen: genclerbirlikli

@gmsmustafa @Legolas @zenginmemur http://i.hizliresim.com/0zOXR9.jpg

Anasayfaya direk gidiş için başlığın yanındaki anasayfa yazısına tıklamak yeterli

Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır.

onuktekin Z 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
            • onuktekin
              onuktekin @genclerbirlikli Son düzenleyen:

@genclerbirlikli Onun için en tepeye sayfayı sürüklemek gerekiyor. Logo doğrudan ana sayfaya yönlendiriyordu oysaki. Eski hali iyiydi. Bu son değişiklik verimsiz,kötü bir değişiklik oldu.

Fortis fortuna adiuvat

L 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
              • L
                Legolas @onuktekin Son düzenleyen:

@onuktekin, içinde söyledi: Forum Kullanma Kılavuzu - Forumu Nasıl Daha Verimli ve Düzenli Kullanabiliriz? Sorularınıza Yanıtlar!

@genclerbirlikli Onun için en tepeye sayfayı sürüklemek gerekiyor. Logo doğrudan ana sayfaya yönlendiriyordu oysaki. Eski hali iyiydi. Bu son değişiklik verimsiz,kötü bir değişiklik oldu.

Aynen öyle cok doğru. Niye bu kadar israr ettiler yoneticiler anlamadim. Eski hali iyiydi işte.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                • Z
                  zenginmemur @genclerbirlikli Son düzenleyen:

@genclerbirlikli dostum eski hali cok daha iyiydi.Düzeltme gibi bir durum olabilir mi?

genclerbirlikli 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                  • genclerbirlikli
                    genclerbirlikli @zenginmemur Son düzenleyen:

@zenginmemur I don't know, sen ne biliyorsan ben de onu biliyorum hocam 🙂

Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır.

onuktekin 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                    • onuktekin
                      onuktekin @genclerbirlikli Son düzenleyen:

@genclerbirlikli eski haliyle YouTube hissi veriyor ise bu haliyle izlesenecom hissi veriyor 😂 dailymotion bile değil bak izlesenecom 😂

Fortis fortuna adiuvat

• D
                        depresifkiz Son düzenleyen:

Bence forum içi atama butonu işlevsiz ya da nasıl desem garip bir çalışma stili var 😁 Yani arama yapacağınız şeyi ya da herhangi bir forum üyesinin adını yazıyorsunuz, sizi Google’ a yönlendiriyor oradan bulmaya çalışıp link tıklayıp tekrar foruma geliyorsunuz. Direkt olarak forum içinde arama yapılamıyor mu?
                        Hatta bazen oradan arama yaptığımda güncel bir bulma yapmıyor, bulduğum sayfayı yenileyip en son halini öyle görmek zorunda kalıyorum.

Fotoğraf ekleme sorununu daha önce bildirmiştim ama tekrar yazayım. Linksiz fotoğraf ekleme güzel olur 🙂

... İnsanlar benden inanmak kabiliyetini almışlar.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                        • Antimülakat
                          Antimülakat Son düzenleyen:

Teşekkürler dostlar önerileriniz için hepsini dikkate alıyoruz ama hepsini bir anda yapamıyoruz, yaptıramıyoruz.

• G
                            gmsmustafa @gmsmustafa Son düzenleyen:

Teşekkür ederim sıkıntının giderilmesinden dolayı.Şimdi her şey güzel oldu. 🙂

"Liyakat olmadan kazanılan, müstahak olmadan kaybedilir." W. Shakespeare.

• I
                              ilhan_ Son düzenleyen:

Öncelikle sınav ağırlıklı olduğu için ve bizi doğru yönlendirmek adına verdiğiniz emeklerden dolayı sizlere teşekkür ederim. Sohbet penceresinde online üyeleri görme imkanımız olursa ve moderatörlerin üye adları farklı renklerde olursa daha verimli olabilir.

• islimbot
                                islimbot KVKK Son düzenleyen:

120 saniye sınırı nedir allah aşkına. iletiyi düzenledim tam gönderecektim 120 dakika aşıldı dedi. bari 5 dakika falan olsa. tamam daha önceden hiç yoktu ama 2 dakika da çok az be hocam 😕

• S
                                  Simón Bolívar Son düzenleyen:

resim değiştirilmiyor. @Agor

Simón José Antonio de la Santísima Trinidad Bolívar Palacios Ponte y Blanco

Agor 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                  • ?
                                    Eski Kullanıcı Son düzenleyen:

Az önce bir iletimi düzeltebildim fakat şimdi düzeltebilme gitti yine..

S - 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                    • S
                                      Simón Bolívar @Ziyaretçi Son düzenleyen:

@öğrenci 2 dakikalık süre var.

Simón José Antonio de la Santísima Trinidad Bolívar Palacios Ponte y Blanco

• Agor
                                        Agor @Simón Bolívar Son düzenleyen:

@simón-bolívar hocam bu sorun birkaç zamandır var, çok şükür site yenileme işinin sonuna geldik, bu hafta o işler bitiyor, inşallah sonrasında forumun teknik sorunlarına biraz daha eğilebilecek @maverick arkadaşımız.

Her şey hak ettiğiniz gibi olsun...

• H
                                          hakim89 Yasaklı Son düzenleyen:

Forumdaki bu hesabımızı nasıl silebiliriz arkadaslar

H 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                          • -
                                            -fedakar-kuş Hazine ve Maliye Bakanlığı @Ziyaretçi Son düzenleyen:

@öğrenci forumda yeniyim de cevaplamadan bağımsız yorum bırakamıyorum mazur görün:) bağımsız yorumu nasıl yapacağımı göremedim

Bir de bu isimlerin yanında yeşil yazıyla gruplar görüyorum( hazine ve maliye Bakanlığı gibi) o grupların işlevi nedir acaba baktım da sadece grup üyelerini görebiliyorum katıldıktan sonra

genclerbirlikli 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 4
                                            • 5
                                            • 6
                                            • 12
                                            • 13
                                            • 4 / 13
                                            • İlk ileti
                                              Son ileti