ETKB 20 Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2019
-
@gençişsiz bölüm ayırmanın mantığı kuruma girince genel müdürlüklere ayrılınca ortaya çıkıyor. Her genel müdürlük ayrı bölümden mezun istiyor. Bir bildikleri var demek ki.
-
@officialsecret hocam branş bazlı sıralamanız nedir?
-
@genclerbirlikli eyvallah hocam
O zaman bir dahaki giriş için kendi bölümüme de bakmamın faydası var demek ki -
@gençişsiz tabii ki faydası var hocam. Mülakatlarda da sorular gelir bölümünüzle alakalı.
-
@genclerbirlikli ya valla başıma ne geliyorsa cehaletten. Bilgilendirme için sağolun
-
@gençişsiz estağfurullah hocam
-
@akademili Kendi açımdan düşündüm özür dilerim.
-
47 hocam @mrnobody
-
Kamu yönetimi branş bazlı sıralama 29. Sıra ama puan 85 arkadaşlar ne dersiniz inanayımmı?
-
@adolf-stalin Hocam enerji bakanlığı dil istememesi bana da epey tuhaf geliyor ama adetleri böyle galiba. Epdk felan da istemiyor. Bir teiaş müfettişlik için istemişti o da 60yds şartı vardı.
-
@mustafa-özdemir benim branş bazında sıralamam 33. Puanım 91.7 2017 puanım. İlginç şeyler olabilir mi acaba ?
-
@officialsecret hocam siz gibi üç kişi daha çıksa da başvurma zahmetinden kurtulsam
-
p 29 86.99 ...92-93 te kapar gibi
-
Valla hocam benden yüksek 4 kişi daha çok rahat çıkar @mrnobody
-
p29 dan yök uzm yrd almış 1 kişi 4 kişi listeye girmiş 93.30 da kapatmış (yedek bu aday) 2.sıradaki adayı almışlar. Haliyle ilk 8 kişi 90 dan aşağı düşmeyecek gibi.
-
@officialsecret 92.14 iktisatla gelmeyeceğini bilerek başvuruyorum hocam. Sağolsunlar İngilizce İktisat isteyip Yds bile konmamış!
-
Türkçe iktisat okuyanlar başvuru yapamıyor mu şimdi
-
@jaromi hiç bir fikrim yok
-
@jaromi ama benim 2018 hocam biliyosunuz bu sene puan vermediler pek
-
@mustafa-özdemir öyle görünüyor hocam ben girmedim 2018e.