Muhabbet Bahçesi
-
@sınavuzmanyrd, içinde söyledi: Muhabbet Bahçesi
En sevdiğim hobim
Sevdiğim yakın arkadaşlarımla kafede kafe yemeği yeyip ardından soda limon çay sade türk kahvesi varsa yayık ayran içmek ve bunları yaparken muhabbet etmek
İnanırmısın kanka ben ben olmaktan çıkıyorum
Sanki oyuncularına taktik anlatan bir hoca oluyorumAfiyet olsun, muhabbetin bol olsun
-
@shady1 vallah kaçamadık ya her yerde pesimizde :d
-
@genclerbirlikli Burdan yazmak gibi basit şeyler bodycim
-
@baumol ben dumanla davet edecektim :d
-
@shady1 sağol
-
@shady1 İstanbul'da her daim bir dostun kardeşin var. Bir sıkıntı olur,aklına bir şey takılır her türlü yardımcı olurum inşallah
-
@buhara, içinde söyledi: Muhabbet Bahçesi
@shady1 İyiyiz şükür dostum. Nihai hedef için beklemedeyiz hala Haberler sende, memnun musun işinden
Neresi nihai hedef sayistay mi dostum
Memnunum şükür. Bi şeyler icin emek verip karsiligini almak cok güzel bir duygu . Allah herkese karsiligini nasip etsin insallah -
@shady1
eyvallah dostum dguy mülakatını bekliyorum. tam 300 kişi alıyorlar biliyor musun 300 kişi :)) 100 kişilik alımların 3 katı, 50 kişilik alımların 6 katı,25 kişilik alımların 12 katı,15 kişilik alımların 20 katı,10 kişilik alımların 30 katı ve 5 kişilik alımların 60 katı insan alıyorlar hocam :))) bu 300 kişilik orduya da giremezsem lanet olsun derim ama yine de devam ederim ://
senin nasıl gidiyor dostum?istanbul güzeldir ama vdk/şimdi her ne olacak ise :)) ile değil :)) -
@1umut, içinde söyledi: Muhabbet Bahçesi
@shady1 ayni demek isterdim ama enson normal bi insandim, suan murat kekillinin cilgin klibindeki hali gibiyim:)
Issizlik sefillik mutsuzluk ve bol gözyasinin icinde umutla beklemeye devam:/
Esas siz nasilsiniz? Insanin bekledigine degiyormuymus:)?insallah güleceğin günler gelir yakinda hocam üzüldüm. Az daha sabret insallah değecek.
Valla değiyormuş gerçekten cok güzel bir duygu.
Bazen inanamıyorum hala . Daha gecen gün ders calisiyodum , sürekli bi seyleri bekliyodum. Simdi hic bilmedigim bir sehirde işe gidip geliyorum.
Sen de boyle diyeceksin basladiginda emin ol.
Cok hizli ilerliyor zaman veya en azindan dönüp bakinca oyle gibi görünüyor. -
@genclerbirlikli, içinde söyledi: Muhabbet Bahçesi
@shady1 vallah kaçamadık ya her yerde pesimizde :d
-
@baumol, içinde söyledi: Muhabbet Bahçesi
@shady1 İstanbul'da her daim bir dostun kardeşin var. Bir sıkıntı olur,aklına bir şey takılır her türlü yardımcı olurum inşallah
Tamam özelden numarani yaz
Allah razi olsun dostum, eksik olma -
@baumol o degil siz orada nasıl yasiyorsunuz bodycim her yer araba ve beton
-
@genclerbirlikli Ankara zaten hep yeşillik
-
@otuzyılsavaşı, içinde söyledi: Muhabbet Bahçesi
@shady1
eyvallah dostum dguy mülakatını bekliyorum. tam 300 kişi alıyorlar biliyor musun 300 kişi :)) 100 kişilik alımların 3 katı, 50 kişilik alımların 6 katı,25 kişilik alımların 12 katı,15 kişilik alımların 20 katı,10 kişilik alımların 30 katı ve 5 kişilik alımların 60 katı insan alıyorlar hocam :))) bu 300 kişilik orduya da giremezsem lanet olsun derim ama yine de devam ederim ://
senin nasıl gidiyor dostum?istanbul güzeldir ama vdk/şimdi her ne olacak ise :)) ile değil :))Hiç bitmeyecek kat sayman sandik bir an
Öyle deme ben de 400 kisilik sgk alimina girememiştim, bana ya 1 kisiye yer yok mu burda nasi olur diye bayagi üzülmüştüm. Sonra tmsf 5kisilik ilana cikti ve ben nasilsa olmaz diyerek basvurdugum sinavin neticesinde calisiyorum bu kurumda.
Demem o ki kısmetin nerdeyse oraya gidersin, sayiya takilma baskan -
@shady1 yok yahu üzülme hocam. Sen iyi ol da....
İstanbul zor bir şehir, şükür ki kurumunu,işini sevmişsin -
@baumol tabii buralar önceden hep maydanoz bağıydı
Ordan daha yeşil valla -
@shady1 sgk beni de bırak 300 kişilik asile almayı yedeğe bile layık görmedi
-
@möözun, içinde söyledi: Muhabbet Bahçesi
@shady1 yok yahu üzülme hocam. Sen iyi ol da....
İstanbul zor bir şehir, şükür ki kurumunu,işini sevmişsinHepimiz iyi olalim şükür şükür yoksa hiç çekilmezdi
-
@genclerbirlikli Sana hep beton yerleri göstermişler Ankara karmaşa konusunda İstanbul'la yarışır valla ya.
-
@genclerbirlikli, içinde söyledi: Muhabbet Bahçesi
@shady1 sgk beni de bırak 300 kişilik asile almayı yedeğe bile layık görmedi
Sgk çok yanlış işler yapti çoook
Beni de almadi yedeğe. Simdi bakiyorum da cok da umrumdaydi ya