29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
-
@mehmedkemal ne kadar kapatır sizce vallahi bir umutlanasım geliyor
-
@rootofallevil ya halen hatalı soru iptal edilirse doğru yapanlarin hakkı ne olacak diyorsun bu mantıga ve hakikat düşüncesine sahip bir insanın hakim olmasını gerçekten istemiyorum... ya sen aldığın bir kararın temyzie götürüldükten sonra iptal edilmesi sonra aklını kaçırırsın...kısacası alın bunu burdan
-
@hakimikaymakam sapmayı da eklersek 85 yani biraz yüksek bence. Sizde alanda 67 yapmışsınız 3 yanlışı merak etmedim değil
-
@bydaler sen ne diyorsun ya kimi kovuyorsun! küfür ve hakaret olmadıktan sonra istediğimi yazarım foruma bana karışamazsın efendi! itiraz edilen sorular iptal edilirse doğru yapanların puanları azalacak diyorum matematik ortada hesap ortada neyi anlamak istemiyorsun? soruların iptal edilmesini istemek senin hakkınsa iptal edilmemesini istemek de benim hakkım!
-
ilk 2013 te girdim bu sınava sonra 2014 2016 ve en son 2018 ne hikmetse her hakimlik sınavından sonra yanlış yaptığa sorulara kulp bulup iptal ettirme peşinde koşanlar olurdu ama istedikleri neticeyi alamadılar öyle kolay değil bu işler o kadar kolay değil. ama ne hikmetse diğer sınavlarda soruların bir veya birkaçın itiraz edilip de iptal ettirildiğini duymadım hadi şu sorulara itiraz edelim diye yaygara koparanlar yoktu diğer sınavlarda.. yemin ediyorum kaymakamlık sınavı başlığı daha seviyeliydi ya bu başlıktan, şu iptal isterükçü tayfa orda yoktu en azından
-
Arkadaslar bu saatten sonra hangi sorunun yanlis oldugunun bi onemi yok itiraz edenler etti zaten bize artik beklemek duser boyle yaparak sadece birbirinizi kirarsiniz kimseyede bir faydasi dokunmaz
-
@mehmedkemal hocam 22 gygk 28 ortak alan 29 idari alanının şansı nedir sizce umutlanayım mı yoksa başka bahara mı kalır:)
-
@ordubalık-valsi dostum 81.5 ham puana 2.5 puan sapma gelse 84 puan eder. Bence 83 küsürle kapatır sapmalı...
Bir yanlışım cezada 1 yıl, diğeri vergide gecikme faizi sorusu, diğeri medenîdeki vasiyet borçları... -
@rootofallevil hocam bence kimsenin seviyesizleştiği yok burda herkes bir şekilde fikrini beyan ediyor. Siz ne güzel sınırdayım iptal olursa ne yaparım diye endişeleniyorsanız belki de iptal olursa sınırdan kazanacak insanlarda var ve onların sizden hiçbir farkı yok. Birde defalarca sınava girmişsiniz kendiniz belirttiniz az önce sınav hakkında az çok bilginiz var demektir bu yani demeye çalıştığım şu hangi doğru umutlandırır bunu aşağı yukarı bilirsiniz tek tek soracak mısınız böyle herkese?
-
@kd16 daha öncekilerde sınıra yaklaşamamıştım gerekirse bu işten anlayan herkese soracağım evet
-
Ösym 22 Ocak demiş önce açıklama durumu olur mu? Soruları üzerine bu kadar tartışılan bir sınav 80.300
80.500 puan arası bir yerde kapatır çeldirici soru çoktu hala tartışma devam ediyor. -
son kaymakamlık sınavına girdim ve 70 puan/net ile mülakata kalabildim. benim değerlendirmem bu sınavın kaymakamlık sınavından daha kolay olduğudur. kaymakamlık sınavındaki 70 puan/net 76 doğru 24 yanlışa tekabül ediyor. iki sınavın alan ve gkgy ağırlıkları farklı olduğu için bu sınavları karşılaştırmak pek sağlıklı değil ama bu sınav kaymakamlık sınavı kadar düşük kapatmaz bence.
-
@fc-real-gdp kaymakamlıkta adamlar ters köşe yaptı o çok başka bir sınavdı tarihte öyle bir sınav yoktur onla bu sınav kıyaslanamaz
-
@fc-real-gdp Fakat idari hakimlik sınavı da içerik olarak kaymakamlık sınavına göre çok daha geniş kapsamlı değil mi? Bu açıdan da değerlendirmek gerekir diye düşünüyorum.
-
@fc-real-gdp ikisine de girmiş biri olarak söylüyorum. kaymakamlıkta kesin doğru diye düşünüp çıktıktan sonra yanlışlığı fark edilen soru çoktu. bu sınav olarak ona göre kolay doğru ama öncüllü olması ve kelime oyunlarıyla ona yaklaşıyor.
-
@fc-real-gdp Hocam 75-76 dogrunun sansi sifir cikarimi yapiyorum buradan dogru mudur?
-
Siz nasıl hakim olacaksınız acaba ...!! Açın araştırın ya soru iptal edilse bile etkisiz eleman olur bu kadar basit.Diyelim 2 soru iptal oldu alandan 68 soru üzerinden değerlendirme yapılır. Kimsenin hakkı yenmez . Yanlışsa iptal olsun. Sıralamaya giren girer zaten . 2016 da iptal olmuş sıralamaya giremeyenler bu sayede sıralamaya girmişler. Dogru olan sınavda adaletli olan budur. Kimse kusura bakmasın .
-
@gaye alan ağırlıklı 75 doğru ve üzerinin şansı vardır, burada yaptığımız yorumlar baraj puanını tahmin etmekten ibarettir, kesinlik ifade edemez. 22 ocakta hep beraber göreceğiz.
-
@dzndr Bundan da 75-76 dogrunun sansi sifir cikarimini yapamiyorum
-
@hakimikaymakam sapma bir miktar daha fazla olabilir bence neyse ... Tebrik ederim cidden büyük başarı göstermişsin