29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
-
@çıkmadıkcandan eyvallah hocam
-
Netlerin bu kadar yüksek olmasını sınava hazırlanan kitlenin bi şekilde foruma facebooka üye olmasına bağlıyorum . Öylesine giren adam zaten üye olmaz takip etmez. İnşallah cok yüksek kapatmaz.
-
hadi arkadaşlar yok mu listeye adını yazdırarak ankete katılacak ? bi 200ü görsek iyi olacaktı
-
@ezo netlerden sonra banada yüksek kapatacak gibi geliyor
-
sınav öncesi yapılan ilkuzem denemesine 550 kişi katılmıştı. ciddi hazırlananlar konusunda bir gösterge olabilir. orada 76 doğru ile 50. olmuştum idari testini batırıp ama ösym sınavları öyle değil
-
@pecheur hocam bu sınavdaki süre soruları temel konulardan gelmişti. yani yapılmayacak gibi değildiler.
-
@kubra111 hocam listede hata var. 46 ve 52. siradaki arkadaslarin ham puanlari benimkinden düşük olmasina rağmen daha üst siradalar. Rica etsem değiştirirmisiniz. Aksi takdirde yargi yoluna başvuracagim
-
@efe_yakup evet cidden hakkınız yenmiş haklsınız güncellerken değiştiririm
-
Üzülerek söylüyorum 22 ocakta buralar ağlama duvarına dönecek. Tekrar söylüyorum kardeşim 83 ler havada uçuşuyor 60 alanlar kapış kapış ösym nin yaptıgı hiç bir sınavda bu kadar kişi yüzde 90 başarı sağlayamaz tarih te böyle olmadı listeye tekrar baktım sadece burada 100 kişi potaya girmiş Türkiye de buradan ibaret değil hakkımızda hayırlısı
-
@oa80 benim de 23 e 54 gibi ve ilk günden beri sizin gibi düşünüyorum hiç umudum yok 20 ye 60 ancak kurtarır, ama inşallah yanılırım
-
@oa80 hocam inşallah dediğiniz gibi olur adam ilk kez giriyorum diyor 60 alan yazıyor hangi ara hmk yi öğrendin bu sınav sistematik çalışma ihtiyaç i olan bir sınav kaymakamlık ve Sayıştay içinde aynısı olmuş
-
@oa80 işte benim asıl merak ettiğim önceki yıllarda bu hakimlikte daha önce böyle liste oluşturulmuş muydu ve orda durumlar nasıldı yine böyle yüksek yüksek netler miydi??
-
@fc-real-gdp Cezadaki süre pek temel değildi bence. O kadar çok süre varki. Sadece bu sınav için söylemiyorum. Ölçücü olduğunu düşünmüyorum. Bazı şeylerin özümsenip özümsenemediğini tespit edebilmek daha önemli bence. Gerisi kısa bir araştırma ile elde edilebilecek bilgiler.
-
@oa80 hay yaşa kardeşim. kaymakamlıkta 75'ten azla kapatmaz diyenleri gördük sonra 400 kişi çıkmadı ya 70 alan 30 kişi eksik kaldı
-
@dzndr kaymakamlıkta yanlışlar doğruyu götürmüyor ama pek çok açıdan iki sınav çok farklı , idari yargı hâkimliğinde sorun alımların bu kadar az olması eni sonu 300 kişi listeye girecek yoksa eminim buradaki hiç kimse başarısız değil , alımlar biraz daha fazla olsa keşke
-
@kubra111 valla ben hiç birşey anlamadım bu durumdan düşünüyorum çok mu kolaydı sınav hayır kolay değildi diyorum vergisi mi kolay geldi yok kolay da değil itilaflı zor en az 5 soru var hadi iktisat maliye tamam kolay ama ceza borclar zordu normale göre bütün ihtimalleri düşünsek desek herahlede insalar 2 senedir çalışıyor çalışan arkadaşlarım da var 84 ü geçebilen yok aralarında sayıstay kaymakamlık sınavını geçen de var ama foruma Bi giriyorum neler dönmüş diyorum.
-
Ben de bazı tahminlerdeki kadar yüksek kapatacağını düşünmüyorum; ama alandan 60 yapmak imkansız da değildi.
-
@ir06 yüksek atanlar hep olmuştur ve olacaktır. işin doğası bu. tıpkı dersanelerin her sınav için "kapağı değişik içi aynı" kitapları gibi
-
@dzndr ben ilk defa girdim bu sınava yeni mezunum bu camiaya yeni katıldım inşallah çok uzun sürmez sınav maratonum değerlendirmeleri sonuçları pek kestiremiyorum
-
Dguy da öyle oldu kolaydı 83 'le kapattı bu da böyle olacak