29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
-
@esin0617 evet taban 81 doğru oldu var mı arttırann
-
@summertime hocam sayıştay sınavının sapmasıyla bu sınavın sapması mukayese edilemez. çok farklı sınavlar.
-
@fc-real-gdp doğrudur hocam kişiler gününde de olmayabilir ya da her sınavın ayrı bir çalışma sitili var herkesin bana göre ortalama nin üstünde netler söylemesi hiç samimi gelmiyor şahsi kanaatim Sayıştay ve kaymakamlık sınavını kazanan arkadaşım bu sosyal paylaşım sitelerindeki bilgileri n samimi olmadığını söyledi onlara kalsaydı ben barajı gecemiyordum diyor
-
Bizim ülke palu ailesi gibi bi aile çıkarmış , burda kendi adımızın dahi olmadığı bi forumda yüksek netle egosunu tatmin eden şizofrenik bireylerin olması beni şaşırtmaz ama sayıca çoklar mı acaba
-
@fc-real-gdp haklısınız, gk-gy'in etkisini görebilirsiniz diye paylaştım.
-
@toranj bizim ülke Palu ailesi gibi zaten
-
@ens01 tuncer de girdi mi acaba sınava sınava büyü yapmış olabilir o yüzden netler yüksek hep
-
@akerke03 @FC-Real-GDP 2 net yanlış yazmışım kusura bakmayın gk gy 17 doğru 12 yanlış 1 soru iptal oldu. Ortak alan 28 doğru 7 yanlış alan 28 doğru 7 yanlış. Puanımda sapma dahil puan. İstersen resim atabilirm
-
Bi arkadaş saçma sapan bir yorum atmıştı dikkate almadım. Yok efendim sınavlar açıklandıktan sonra neyler Çalındı bahaneleri ile gelecekler diye. Yaşayarak tecrübe edersin netlerin gidip gitmediğini...
-
@toranj girmiş gibi görünüyor, Tuncer ortalığın tozunu attırmış sinirlerim yıprandı iyice bi açıklansaydı rahatlardık forumca.
-
baya çalışkan burası ben sizle yarışamam arkadaşlar hadi eyvallah (62 63 alan yapanlara)
-
@pablomu :))) gitme gitme:) Çalışkanlıktan daha önemli bir şey var; gününde olmak. İnan çoğumuz birbirimize yakın emek verdik... Mülakata kalan arkadaşlardan daha donanımlı olup mülakata kalamayacak arkadaşlarımız olacak... Sınav puanı bilgiyi ve emeği eksiksiz ölçen bir şey değildir. Bunu çoğumuz biliyoruz...
-
@FC-Real-GDP @akerke03 4,305 standart gelmişti. Sıralamam 1,043.
-
@toranj Hocam ben 2 gundur Palu ailesini izleyip duruyorum. Hakimlik sinavina uzulmeyi biraktim. Kendimi hep bu Tuncer gibi baban olabilirdi uzulme diye teselli ediyorum. Adamcagiz kargoda benim kitaplarimin pesinden kosuyordu. Allah hepimizin ailesinden razi olsun. Basimizdan eksik etmesinler.
-
@ens01 malesef sabırla sınanıyoruz
-
@gaye ben de bugün izledim 1 haftadır geçmeyen can sıkıntım gecti
-
@gaye ben de hocam hafta sonu 17 saatlik videolarını izledim gerçek bir işsizim. Ama psikolojim bozuldu sanki odada yalnız kalınca korkuyorum:)ne denir ki direkt imha edilmeleri lazım
-
@toranj bende sizin gibiyim. Oda da yalnız kalamıyorum geceleyin gözümü kapatınca Tuncerle pis Havva’nın yüzü gözümün önüne geliyor
-
@hakimikaymakam hocam size göre baraj ne olur tahmini bir düşünceniz var mi
-
@toranj şaka herhalde dimi neden korkuyorsunuz ki ordaki olaylar tamamen cehalet silsilesi içinde gerçeklesmis , siz korkmayın