Ocak 2019 Maaşları
-
Mayış kaç olacak diye soran arkadaşlara dev hizmet.
Ocak 2019 maaşları merkez ve taşra kadrolarda işe yeni başlayan ve ulaşabileceği en yüksek dereceye ulaşanların maaşları yazıyor.
Uzman (Merkez-Kariyer) - 1/4
8.241 TLUzman Yardımcısı (Merkez-Kariyer) - 9/1
5.564 TLGelir Uzmanı -1/4
5.503 TLGelir Uzman Yardımcısı - 9/1
4.516 TLSanırım bu bilgilerden sonra forumda kimse taşrada çalışıp merkez kadroya geçmeye çalışanlara otur oturduğun yerde şükret işin var demez
-
Bu maaşlara çok diyen henüz atanmamıştır.
İşe bi başlasın görelim.
Şükürsüz değilim:) -
@merasim34 hocam 8 000 nasıl az ?
-
Fark gerçekten çok.
-
@abd94 8000 tl maaşı 25 yıla yakın çalışan alıyor.o da Ocak maaşı vergi dilimiyle ne kadar kalıyor acaba ilerleyen aylarda??
Bide 2-3 çocuk vardır onlarda üni veya lise okuyorsa ve merkez uzmanlıkta Ankara yani büyükşehirde uzar gider
Veya ne diyelim benim memurum işini bilir:)) -
@merasim34 evet daha atanmadım ve cidden de çok geliyor 2017 mezunuyum inşallah bir an önce atanırım da bende yav çok az çok derim, amin
-
@merasim34 8200 tlye 2 aile geçinir.
-
Ciddi fark var merkez taşra arasında
-
Bizim daha işimiz yok yazmayın böyle şeyler
-
@merasim34 hocam zaten tek ölçü para da değil burda aldığın 8 özelde aldığın 30dan evladır benim görüşümce
-
Bir işim olsun da evimde tek başıma huzuru dinleyeceğim yeter ki olsun.
Bütün maaşlar güzel geldi gözüme ne diyeyim -
Bir elhamdulillah bütün sorunları çözer.
-
Yanlışlık yok dimi hocam merkez uzman yardımcısı maaşları
Maşallah ne diyeyim herkese nasip olur inşallah:))
Eline sağlık hocam güzel bir çalışma cidden -
@kuşçubaşıeşref Ahh ahhh emek ver sonu hüsran olsun
-
@gençişsiz 15 ocakta verilecek zamlı maaşlar. kaynağım memurunyeri. com
-
Besten çıkan c seviye ydssi olan 9/1 kariyer meslek yardımcı için 5598 olacak.
-
Baslangic maaslari kamunun aslinda iyi ama uzun vadede yerinde saydigini hissediyorsunuz. Ama insanoglu fitrati geregi hep daha fazlasini ister. Boyle bir durum da var nihayetinde. Ben b kadro memurluktan geldigim icin bana denetmen yrd fena gelmiyor. Ama esiniz de kamuda calisiyorsa makul bir hayatiniz oluyor zengin etmez ama ihtiyac da duymazsiniz, hatta birikim de yapabilirsiniz azar azar. Ama en iyi getiriyi malesef emekten cok gayrimenkul getiriyor. Bu da biraz sans isi.
-
@sbf1983, içinde söyledi: Ocak 2019 Maaşları
Baslangic maaslari kamunun aslinda iyi ama uzun vadede yerinde saydigini hissediyorsunuz. Ama insanoglu fitrati geregi hep daha fazlasini ister. Boyle bir durum da var nihayetinde. Ben b kadro memurluktan geldigim icin bana denetmen yrd fena gelmiyor. Ama esiniz de kamuda calisiyorsa makul bir hayatiniz oluyor zengin etmez ama ihtiyac da duymazsiniz, hatta birikim de yapabilirsiniz azar azar. Ama en iyi getiriyi malesef emekten cok gayrimenkul getiriyor. Bu da biraz sans isi.
Ne cok ama demisim sabah sabah
-
Merkez taşra ayrımi adaletsiz bir uygulama.Ve cogu arkadaşimizi bizlere tekrar rakip eden ve kadrolarin bosa gittigi bir düze.Taşrada uzman olunmaz mı?Taşradaki doktorla Ankaradaki doktorun maaşında adaletsizlik var mı?Tabiki yok.Simdi bana saldiranlar olacsktır iste yds var falan tamam o zamam tasra kadrolari b grubu yapsinlar ona gore bizde hukuk iktisat maliye muhasebe cozmeyelim.Merkez tasra ayrımi Anayasa mahkemsinde ve artik cozum bekliyor
-
@islimbot eyvallah hocam yüksek gelince şaşırdım gece gece