TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI

KPSS A
    sgk denetmen yardımcılığı alımı
    692
    7809
    1566209
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • K
      kuşçubaşıeşref @paretowilfredo Son düzenleyen:

@paretowilfredo iyi haberlere hasret kaldık yine Allah sonumuzu hayır etsin ne diyim artık

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
      • K

@paretowilfredo merakımı mazur görün üstad geciktirme sebebi bakanlıktan kaynaklı sanırım ve hangi sebebe dayanarak bu yönde bir harekette bulunduklarını biliyor musunuz seçim için olabilir hani mantıklı anlaya bilirim de seçimden bağımsız geciktirme var ise 2019 kpss öncesi gelmesi zor demektir

P 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • M
          modigliani 0 Son düzenleyen:

gecikmesi iyi bence ilanın çünkü GUY-DGUY yığılması erimeden gelirse hiçbir anlam ifade etmeyecek, araya giden bir ialn da aolmuş olacak erken gelirse

insanlar tercihlerinden ibarettir.

P 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
          • Y
            yamanoglan Hazine ve Maliye Bakanlığı Yasaklı @paretowilfredo Son düzenleyen:

@paretowilfredo ustad ilan geciktirilecegini duydum demissiniz ya secim oncesi gelmesi ilanin gelmeme olasiligi var mi yada kpss 19 oncesi gelmeme ihtimali var mi

• 8
              872 Yasaklı Son düzenleyen:

Ortalık karıştı yine. 🙂

• P
                paretowilfredo @kuşçubaşıeşref Son düzenleyen:

@kuşçubaşıeşref Daha çok kurum içinde bir talep dostum. Hatta meslek içerisinde. O nedenle çok detaya değinmek istemiyorum. Dediğim gibi Başkanlık bu konuda nasıl hareket edecek bu konuda bir malumatım yok ancak böyle bir talep var.

Kimliksiz ve Hükümsüz. -
                ...

...her dem taze doğarız,
                bizden kim usanası?..

...

"bizi durduran, yürütür."

K 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                • P
                  paretowilfredo @yamanoglan Son düzenleyen:

@yamanoglan İlanın geciktirilmesi demedim dostum. İlanın geciktirilmesini talep ettiler Başkanlık ne yapacak bilmiyorum dedim. İkisi çok farklı anlamlara çıkıyor. Gel gelelim dediğim gibi Başkanlık ne düşünüyor bilmiyorum bir şey işitirsem yeniden paylaşacağım.

Kimliksiz ve Hükümsüz. -
                  ...

...her dem taze doğarız,
                  bizden kim usanası?..

...

Y 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                  • P
                    paretowilfredo @modigliani 0 Son düzenleyen:

@modigliani-0 Her ne kadar bu sebepten bir talep olmasa da dostum talebin müspet karşılanması bence de hayırlı olur. KPSS öncesi olması kaydıyla ne kadar geç gelirse ilan en o kadar iyi olacak. En yakın ihtimal 1300 kişinin Maliye Bakanlığı'nca alınıp çekilmesi olmalı ki bu alımda da uçuk bir taban puan görmeyelim.

Kimliksiz ve Hükümsüz. -
                    ...

...her dem taze doğarız,
                    bizden kim usanası?..

...

G Y N 3 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                    • Y

@paretowilfredo anladim ustad geciktirilirse o zaman kpss oncesi gelir mi ki ? 🙄
                      Hersey karisik hesap kitap karisik gervekten
                      Geciktirilmesinin kkme ne faydasi olacakki hani dense ki.mulakatlarin aciklanmasini beklense ama son zamanda aciklanmayan mulakst ve sinav yapmislar sonuclarin hic biri aciklanmiuor
                      Hakkimizda hayirlisi olsun...

• G
                        Gizem2020 @paretowilfredo Son düzenleyen:

@paretowilfredo, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI

@modigliani-0 Her ne kadar bu sebepten bir talep olmasa da dostum talebin müspet karşılanması bence de hayırlı olur. KPSS öncesi olması kaydıyla ne kadar geç gelirse ilan en o kadar iyi olacak. En yakın ihtimal 1300 kişinin Maliye Bakanlığı'nca alınıp çekilmesi olmalı ki bu alımda da uçuk bir taban puan görmeyelim.

Aynen öyle

• K

@paretowilfredo anladım üstad Allah razı olsun çok sağol bilgilendirme için

• S
                            Simón Bolívar @paretowilfredo Son düzenleyen:

@paretowilfredo Sağolun hocam. Bende sizinle aynı fikirdeyim, bu ilanın şu an gelmesi aynı kişilerin başvuru yapmasına sebep olacak. Öyle bir dönemdeyiz ki botaş uzman yardımcısı alımına 99 puanla başvuran var.

Simón José Antonio de la Santísima Trinidad Bolívar Palacios Ponte y Blanco

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                            • Y

@paretowilfredo, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI

Ustadin dedigi gb kpss oncedi olmak.kaydiyla iyi olur umarim kpss sonrasina ilan kalmaz

• M
                                mehmetkvl Son düzenleyen: mehmetkvl

Bir konuda yorumunuzu merak ediyorum arkadaşlar. 2013 2014 yılına kadar 5 6 bin alınan A kadro simdi neden bu hallerede.bugun denk geldi İl göç 500 uzman yardımcısı almış 2014 de smdi bakıyorum insanlar 90 la 45 kişilik ilana başvuruyor,guy süreci 1 yıl sürecek NEREDEYSE, VMY desen sınav bile yapmıyor,torpil referans desen gırla olmuş ülkede mülakata kalsan bile hep birşey çıkıyor. Ne bileyim sürece hakim insanlar ne diyor gelecek için o eski ilanlar hiç gelmeyecek gibi mi sizce bu beklemeler boşa mı çıkacak ne düşünüyorsunuz

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                • S
                                  sbf1983 @mehmetkvl Son düzenleyen:

@mehmetkvl hocam bence o donemler gereginden fazla alim yapilmis bunun bircok sebebi var tabiki.

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                  • M
                                    mehmetkvl @sbf1983 Son düzenleyen:

@sbf1983 hep aynı şey söyleniyor hangi kurumda çalışanla konuşun herkes eksik var diyor. Ama gelen ilanlar falım sakızından çıkmaz şaka gibi birşey.

• N
                                      Nahl Hazine ve Maliye Bakanlığı @paretowilfredo Son düzenleyen:

@paretowilfredo kpss öncesi olması kaydı başlı başına koca belirsizlik valla bi umudumuz buydu o da gün geçtikçe kayıyor

• P
                                        paretowilfredo @Nahl Son düzenleyen:

@aroma Henüz umutsuz olmak için çok erken dostum. Ben en kötü ihtimalle 7.promosyon gibi yetiştirilip 2018 KPSS'yi mağdur etmeyeceğini düşünuyorum.

Kimliksiz ve Hükümsüz. -
                                        ...

...her dem taze doğarız,
                                        bizden kim usanası?..

...

N 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                                        • N
                                          Nahl Hazine ve Maliye Bakanlığı @paretowilfredo Son düzenleyen:

@paretowilfredo inş hocam dediğiniz gibi olur.

• J
                                            Jan Vesely Son düzenleyen:

Başlık açılalı 1 yıl olmuş ilan gelmek bilmedi

• 1
                                            • 2
                                            • 140
                                            • 141
                                            • 142
                                            • 143
                                            • 144
                                            • 390
                                            • 391
                                            • 142 / 391
                                            • İlk ileti