2017 kpss p48 puanı 80-86 arası olanlar şimdi ne yapıyor?
-
merak ettiğim bir mevzu. bu tayfa sanırım sadece guy ve dguy sınavlarına girebildi(bir de belki bddk sınavı) hala bir yerler için çabalıyorlar mı? aralarından polis subay vs olup pes edenler var mı? ben artık çökmek üzereyim 3 mülakat bekliyorum ilgöçle beraber(2018 puanım 88). sizler neler yapıyorsunuz? 2016 eylül ayıyla başladım maceraya. kpss puanıyla girdiğim bütün sınavları kazandım hala memur değilim. sizler nasıl bu süreci güzel bir şekilde devam ettire biliyorsunuz? benim artık psikolojim hafiften sarsılmaya başladı. uyku düzenim bozuldu. hayattan zevk almamaya başladım. her şeyden canım sıkılıyor. şaka gibi ama knight online yükledim en sonunda onu oynuyorum
-
Durum aynı hocam :). Ders çalışmasan olmuyor çalışşan artık ilerletemiyosun. Çalışmazsam yapamayacam stresinden dolayı dışarı çıkıp zevkle gezemiyosun. Ben 2 yıldır daha geçen hafta şehir dışına çıktım. Buna da arkadaşlarım kalmalı gidelim dediler zar zor günübirliğe ikna ettiler beni :).Allah yardımcımız olsun hocam başka diyecek hiçbir şey yok.
-
Bende 2016 da başladım bu marotona 2 mulakat bekliyorum ama suan ders calismiyorum çünkü artık çok sıkıldım mulakat tarihleri açıklanınca calışıcam. Özel sektorde iş ariyorum is gorusmelerine gidip geliyorum insan kaynaklarinda is buldum yakında orda ise baslicam insallah sinavlari ve işi ayni anda götürücem malum zaman geçiyo ve elimde elle tutulur birseyler olsun istiyorum. Allah hepimizim yardimcisi olsun işsizlige daha fazla dayanabilecegimi sanmiyorum
-
@hahamas sen ne diyon dostum her sabah içimde kocaman bi acıyla uyanıyorum. Sabah dediğime bakma 2 de 3 de bazen 4 de ... Sinirden sitresten karnıma kramplar giriyor. İştah falan kalmadı bi öğün yiyorum 7-8 kilo verdim. Ne dersi ders falan kalmadı bende. Lanet olsun atomada fiziğede dedim pubg atıyorum, knigth tan sıkılırsan beklerim :))
-
Bende suan mülakat bekliyorum ilan gelmez dedim en azından askerliği aradan çıkarttım mülakatta bir sonuç alamazsam özelde artık başımın çaresine bakacam
-
durum bende de aynı 2017 eylül ayında başladı kpss maratonu bende de ve 2018 puanıyla sadece bddk denedim şuan yatıştayım uyku düzenim bozuk 2-3 te anca kalkıyorum ve uykumu almamış oluyorum lole silkroada falan sardım içimden gelmiyor hiç bir konuya bakmak çalışmak geçen bir monografiyi 6 saatte çözdüm onda da hatalarım oldu patlamak üzereydim napıcaz nasıl kurtulcaz bu durumdan bilmiyorum
-
Vaay be başlığa bak kendimi gördüm bir an. @hahamas kardeşim sen 3 aya Bursada guysun zaten inşallah. Bu mesajı buraya bırakayım kazanınca like atarsın
-
Dostlar gerçekten kpss adına en kötü durumda olan grup bu grup. 82-88 arası puanı olanlar. Çok iyiler gibi üç beş mülakat ile bir yerlerede atanamazsın. Durumu kötü olanlar gibi her şeyden elini ayağını da çekemezsin. Bu kpss denilen illette ya çok iyi alacaksın 90 üstü ya da hiç kasmadan 75-80 arası alıp sadece guy bekleyeceksin. Sizi çok anlıyorum bende yaşadım aynı süreci. 83-86 puanlarla epey bir sıkıntı çektim.
-
P48 81. Guyun sınavından, ysk nın mülakatından elendim. Kaymakamlık mülakatını ümitsiz bekliyorum. Ziraat Katılımdayım şu anda. Devlet kurumlarından herhangi bir beklentim yok. KPSS yi bıraktım artık yds ye çalışacağım.
-
Bende 2016 eylülde bu sürece girdim ama hemen kpss 1.5 öne çekildi soru sayısı arttı puanlar bi yıla çekildi daha neler oldu hatırlamak istemiyorum .Sonraki yıl zati darbesi krizi o su bu su derken 2018 kpss de buldum kendimi .Girdiğim sınavları geçmem biseye yaramadı halen İşsizim. Şu an sadece guy dguy il goc var elimde ama umudum yok.Artık psikolojik olarak savaş veriyorm kendimle süreci sürdürmekte adına ama çok zor gitmiyo. Aslında en şansızor kesim biziz 2016 ile başlayanlar oldu çünkü olaylar silsilesi peşimizi bırakmadı. Ha bu arada kpss defterimi kapadım elimdeki puanlarla kurumlara girsem yeter moduna geldim artık
-
Psikolojik sınır olarak ben 86 görürdüm ama görüyorum ki 88'lere kadar çıkmış.
-
Arkadaşlar disinizi sıkın kpssden 83 aldım 2017de simdi bddk da çalışıyorum hic bir ümidim olmamasına rağmen girdim, 2016 mezunuyum aynı süreçten geçtim Allah yardımcınız olsun.
-
@mehmetkvl kardeş inşallah gerçekleşir. seni bursa'ya misafir beklerim o zaman iskender ısmarlarım
-
Kolaylıklar diliyorum dostlar hepinize. Başlığı gördükçe aklıma gelen bir parçayı bırakayım buraya size; https://www.youtube.com/watch?v=RO-8kmSZb9o
@otuzyılsavaşı dostum çok sever hatta
Tez zamanda gönlünüzdekine ulaşın hepiniz.
-
@hahamas bende bursalıyım hocam (Çekirge) inşallah senin iş olsunda diğer şeyler bahanesi işin.En kısa zamanda farklı şeyler konuşuruz insallah. Allaha emanet
-
@paretowilfredo dinledikçe gözlerime toz kaçardı yine yine .. şu sürecimi anlattığım bi dostum vardı onu da geçen ay ülkenin beyin göçüne yenik düşerek yurt dışına gönderdik.
Daha uslanmadim uslanmam
Tez zamanda dostuma iyi haberlerimi vereceğim günü bekliyorum -
@aroma Uslanmamak demeyelim dostum buna. Bir hedefiniz var ve bu hedefin ardından gidiyorsunuz. Başka yollar her zaman vardır ve her zaman nerede değilsek orada mutlu olacakmışız gibi gelir bize, insanız. Ancak bir insanın amaçladığı gayelere ulaşabilmesi, hele ki bunu el etek öpmeden, kimseye minnet etmeden, alnının teriyle, dirseğinin çürüğüyle, kararmış göz-altlarıyla alması gibisi var mı? Bunun ruha vereceği öz tatmin gibisi var mı?
Kendinizi gerçekleştirmek adına bir adım bu. İş hayatı ve alım koşulları özellikle kurumlarda eskisi gibi değil bunu kabul ederim elbet. Artık her şey daha zor. Ancak bir de bu işlere ulaştıktan sonra her gün şikayetlenen insanları anlamam hiç. Bu hedef sadece kendini gerçekleştirmek adına, madden ve manen küçük bir adım. Malesef kendi içinde adım atacak başka yeri kalmamış ve her kaldırdığında dar dünyasında başını tavana çarpan kişiler çok olumsuz etkiliyor sizleri.
Ben inanıyorum, buradaki tüm dostlarımın emeğinin karşılığını alacağına. Yeter ki düşmeyin. Pes etmeyin. Olmazları dile getirip duranlara, acır gibi teselli verenlere, gerçek dost olmayan her kimse, onlara kulak asmayın.
Bahtınız açık olsun hepinizin. -
Ben de 2017 kpss’ye girdim.Sürece 2016 da başladım.88 den de yukarı aldım mülakatlardan elediler.Beklediğim mülalat sonuçları var.Mülakat tarihi açıklanmayanlar var.Her sabah acaba açıklandılar mı diye uyanıyorum.Eğer açıklandıysa bu sefer “acaba yine mi elendim” diye stres olacağım biliyorum.O kadar zaman bekleyip elenince zaten epey kötü oluyor.1 hafta kendime gelemiyorum.Sağlık olsun diyeceğim bu streste o da olmuyor.Ne diyelim Allah büyüktür.Herkesin rızkını veren Allah bizim rızkımızı da verecektir.Başka da bir şey gelmiyor elden...
-
-
Şu gerçeği bilmek en acısı dostlar. Ülkemizde şu sizin gece gündüz gösterdiğiniz emeğin %1'ini göstermemiş insanlar sadece kötü niyetli oldukları için günlerini gün ediyor. Servetlerine servet katıyor. Üç gün beş gün siyasi partiler için çığırtkanlık yapanlar, sendikaları evi belleyenler, çeşitli dernek, vakıf, cemaat, cemiyet vs. koşturanlar mesele. Ama bir sorsanız memlekette herkes tırnakları ile kazıya kazıya gelmiş. Ya şimdi adama demezler mi sendeki toynak olmalı. Biz kazıya kazıya daha tırnaklarımızın arası dolmadı sen nasıl gömüldün o toprağa. Biliyor musunuz? Bu memlekette sadece arabasının rutin bakımları için 4 bin TL para harcayanlar olduğunu. Ben biliyorum ve bildikçede verdiğimiz emeğin karşılığına karar vereceklerin ahirette hesabını nasıl vereceklerine şaşıyorum.