TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu 13 kişi

KPSS A
    i̇nsan hakları eşitlik kurumu kişi
    103
    877
    119095
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • A
      atam2811 Son düzenleyen:

88.8 e gelir mi arkadaşlar

N 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • N
        norules @atam2811 Son düzenleyen:

@atam2811 hukuk mu hocam 88.9'la hukuka başvurdum ben de ama belli olmaz gibi

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • R
          RootofAllEvil Son düzenleyen:

Öğleden sonra evrakları kargoya vereceğim diploma fotokopisini onaysız göndermek sıkıntı yaratır mı? E devletten mezuniyet belgesini de aldım, fotoğrafları ekledim. Rekabet ve MGK nin açıklanmasıyla bu sınava girme şansımız yükseldi diploma onaysız diye başvuruyu geçersiz saymasınlar?

R Z W 3 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • R
            RootofAllEvil @RootofAllEvil Son düzenleyen:

@rootofallevil ??

• Z
              Zapo KVKK @RootofAllEvil Son düzenleyen:

@rootofallevil Hocam bunu biz nasıl bilebiliriz? Eğer içiniz rahat etmiyorsa, onaylı sûretini alıp gönderin. Yani başka yapılabilecek bir şey yok. Aramışsınız, aldığınız cevap da listedeki evrakları gönderinmiş. Siz bilirsiniz.

• T
                tequila Son düzenleyen:

nkabar@ybu.edu.tr (Nilay Hanım) adresine mail atarak başvurumu geri çektim. Rekabet ya da MGK'yı kazanan arkadaşlar başvurularınızı geri çekmeyi unutmayın.

E 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 5
                • W
                  westakin @RootofAllEvil Son düzenleyen:

@rootofallevil hocam ben aradim bana denilen ya noterde onaylat ya okuldan onaylat ya da elden teslim edeceksen aslını göster biz onaylayalim. Yani kesinlikle onaylı belge olcak dedi. Onaysız diye başvuru kabul edilmez mi, sanmiyorum çünkü ilanda özellikle belirtmemişler. Ama bence siz yine de ihtiyatlı davranın eğer göndermemişseniz belgeleri.

R 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                  • E
                    emregular @tequila Son düzenleyen:

@tequila hocam puanınız kaçtı sınırdayız malum sağ olun geri çektiğiniz için

E T 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                    • E
                      emregular @emregular Son düzenleyen:

@emregular kafa rahat çalışamıyoruz sınava gireceğimiz net değil çünkü o yüzden insan hakları ve kurum mevzuatını şimdilik askıya aldım bakalım hayırlısı

• R
                        RootofAllEvil @westakin Son düzenleyen:

@westakin riske atmadım notere onaylattım hocam bugün ptt ile yolladım evrakları

W 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                        • G
                          Gresham T. Son düzenleyen:

86 puanla başvurup vurmamakta kararsız kaldım ne dersiniz arkadaşlar?

şeyhşamil.ps N 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                          • T
                            tequila @emregular Son düzenleyen:

@emregular, içinde söyledi: İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu 13 kişi

@tequila hocam puanınız kaçtı sınırdayız malum sağ olun geri çektiğiniz için

91.64’tü hocam p38 puanım. Sıralama 38. Açıkçası sınırdan olur ya da olmaz diye düşünüyordum. Rekabet ve MGK’dan sonra gözle görülür bir düşüş bekliyorum. İnşallah da düşer yani o kadar yüksek puanlara yazık olmamalı.

E 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                            • şeyhşamil.ps
                              şeyhşamil.ps @Gresham T. Son düzenleyen:

@gresham-t ihtimal düşük ama başvurmamak da olmaz, arka arkaya sınavlar açıklandı etkisi olabilir.

• W
                                westakin @RootofAllEvil Son düzenleyen:

@rootofallevil en güzelini yapmışsın hocam en azından aklında soru işareti kalmaz. Sonu hayırlı olur inşallah o zaman😊

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                • S
                                  sdsdsa Son düzenleyen:

Arkadaşlar diploma no kısmına diplomamın seri numarası mı yoksa kpss sonuç belgesinin altındaki kpss sonuç belge kontrol kodunu mu yazıyoruz ?

• H
                                    hahamas Son düzenleyen:

bu sınava internetten başvurduktan sonra sınava girmeye hak kazanan adaylar sınav için PARA YATIRACAKLAR. ankaraya gidecekler ve dönecekler. sınavı kazanırlarsa tekrar gidip gelecekler mülakat için. belki daha başvuranların bir kısmı bilmiyordur bunu. hatırlatmak istedim.
                                    ilgöçte 900 kişinin 200 tanesi yazılı sınava gelmemişti. sınav için para yatıracak ve sınava gelecek arkadaşlar başvursun lütfen.

G 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                                    • G
                                      Gresham T. @hahamas Son düzenleyen:

@hahamas eminim ki yine başvurup gitmeyecek bircok aday var bu is artik ciddi bi mesele oldu. Inşallah bir an önce kaymakamlık açıklanır ve bu sınava başvurmayacak adaylar çoğalır tek teselllim şu an için bu 🙂

R 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                      • R
                                        RootofAllEvil @Gresham T. Son düzenleyen:

@gresham-t maddi açıdan gerçekten zor durumda olanlar ile ağır hastalık ölüm kaza gibi nedenler yüzünden sınava gidemeyecekler bir yana; hali vakti yerinde olup başvurduğu sınavın ücretini keyfi olarak yatırmayan, yatırıp da sınava gitmeyecek insanlar çok değildir umarım.

G 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                        • G
                                          Gresham T. @RootofAllEvil Son düzenleyen:

@rootofallevil valla sınava girmeyip basvurmayacaklar olsa ve de kaymakamlik açıklanıp başvurusunu çekenler olsa bile bana gelmesi zor, lakin artik su 2018 puanlarini kullanmak icin onumuzdeki 90kusurler gitsin ona raziyim.

• R
                                            RootofAllEvil Son düzenleyen:

Sınav konularında %20 genel yetenek genel kültür var. Konu içeriği yazılmamış kpss gibi mi düşüneceğiz?

• 1
                                            • 2
                                            • 8
                                            • 9
                                            • 10
                                            • 11
                                            • 12
                                            • 43
                                            • 44
                                            • 10 / 44
                                            • İlk ileti