2019 TEDAŞ Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı
-
@paretowilfredo teşekkür ederim
-
İngilizceyi görünce okumayacaktım ilanı ama yüzde 10 u görünce bir afalladım. Sıfır imgilizceyle yüzde 90 lık bölümü deli gibi kassak müülata kalır mıyız acaba ?
-
89,4 ile bunuda deneyelim bakalım. Yetti ha şu puanla bi sınava dahi giremedim hiç mi önümüzden insan eksilmiyor, hiç mi üşenip bu sınavada girmiyim demiyosunuz
-
@beveridge-eğrisi Hocam ihtimal var. Bu sefer zaten İngilizcesi olmayan arkadaşlar da başvuracak ve belli bi kesim bunlardan oluşacağı için mülakata kalınabilir. Şahsen ben de ETKB de hak geçmesin diye başvurmadım ama bunda başvurucam.
-
İşte bu yüzden 2019 kpss'den 90+almalıyım.
-
88.5-89 ile kapatır.Hayırlı olsun
-
arkadaşlar çalışma yeri neresi oluyor
-
@kaldorhicks Ankara
-
@kaldorhicks Teiaş'taki koşullar geçerli dostum sınav dışında. Meslek tanıtımında inceleyebilirsiniz.
-
Benim de ingilizce yok fakat alandan yapabiliriz sanırım. 10 kişilik alıma sevinir olduk.buna da şükür.
-
@akademili 81 lerın şansı yok mu
-
@tükendikagrubu malesef.
-
Askerlik le ilişiği olmamakla diyor bu yapmış ya da muaf olmak anlamına na mi geliyor yoksa tecil li ler de başvuran bilir mi
-
@jamiryoo Askerlik ile ilişiği olmamak (yapmış olmak, tecilli veya muaf olmak). anlamlarina gelir hocam.
-
86 ile bi ümit var mıdır ki acaba ?
-
@varolistan hocam cidden konu oralara geldi. 91.78 p48 sadece ilgöçe soktu beni orada da sınava başvuranlar arasında anca 55. kişi olabilmiştim.
-
Öğretmenler bu ilanı görmesin ortalığı karıştırır kıskanırlar
-
@beveridge-eğrisi İngilizcesi olmayan alancilari toplayalım başlık altina
-
@aroma "ingilizceniz yoksa girmeyin kardeşim" ciler gelmeden toparlanalım
-
2017 kpssden sonra teiaş
2018 kpssden sonra tedaş
2019 kpssden sonra eüaş?