2019 Hakim Yardımcılığı
-
Şu iki haberi de şöyle iliştireyim dostlar. Biraz daha detaylıca değinmeye çalıştım durumlara;
https://www.tercihiniyap.net/kamudan-haber/2019-hakimlik-sinavi-ne-zaman-h6448.html
-
@paretowilfredo Hocam okumadınız heralde.
2.000 Kadro istenmiş.
Kesin bilgidir haberiniz olsun. -
@suigeneris Yo gördüm dostum, ama sınavın zamanı için temkinliyim halen. 2019 yılında olacağı kanaatindeyim ben de bundan yana bir belirsizlik görmüyorum lakin Mayıs / Haziran dönemi olacağına dair teyitler almadan kesin konuşmak istemiyorum. Binlerce dostumuz umutla bunu bekliyor, bizim de doldurmak zorunda olduğumuz sınıflarımız ve kayıtlarımız yok, o nedenle acelemiz de yok.
-
@paretowilfredo Hocam adli gelecek gibi belli de idari hakimlik düşündürüyor.
-
@suigeneris hocam siz bu bilgiyi yeni mi öğrendiniz ? Kutluay kararlı bu bilgiyi 8 ocakta twitterdan yazdı zaten.
-
@öğrenci Bence de dostum. İdari daha muallakta. Ancak eğer ki Hakim Yardımcılığı ikinci yüz gün dahlinde tamamlanırsa, İdari'nin de alım sürecine dahil olacağını düşünüyorum. Kaldı ki 2000 kişilik kadro talebi hususunda @Suigeneris dostumuza gelen bilgi de bir aksilik olmaz ise, bu kadronun idariyi de içereceğini düşünüyorum. Bakalım hepsini teyit etmemiz için biraz zamana ihtiyacımız var. Soruşturacağım dostlar.
-
@mirliva Hocam kutlay isimli kişi yüzler binlerle ifade edilen onlarca haber yazdı bu yüzden çok dikkate değer değil bence o şahıs.2019 kpss ve diğer sınavlr için umut simsarlığı yapmakla meşgul
-
@mirliva Hocam o yazıya itimat oranı%20 lerde idi.
Ben Daha net bir yerden edindim bilgiyi.
Şuan Daha emin hissediyorum.
Buraya da ozaman yazdım. -
@suigeneris hocam detayları öğrenmenizi sabırsızlıkla beklıyoruz teşekkürler bilgilendirmeniz için
-
@suigeneris Hocanın geçmişte yazdıklarını bilmiyorum hocam.O yüzden ben tweetini görünce sorgulamadım.İnşallah daha netleşmiş duyumlarınızı da bekliyorum.Bundan sonra sizi takipteyiz
-
@gizemce Şubat ortasına kadar Dahada netleşir heralde.
-
@mirliva Teşekkür ederim .
-
Şu yaş işine bi ayar çekseler güzel olur aslında. Daha var benim için ama böyle elene elene sınava gire gire çok hızlı yaklaşacakmışım gibi hissediyorum o sınıra.
-
@ercu Bu Konu içinde şunu biliyorum. Gündeme taşınmaya çalısılıyor. Baskı yapılmaya çalısılıyor.
Onun dısında gelişme yok. -
Sınav olacaksa bile haziranda olması daha sağlıklı. Neden derseniz son sınavın mülakat süreci muhtemelen mayısta biter sonuçlanmasıyla falan bayram öncesi bitmiş olur. Ösym takviminde en müsait gün 22 haziran cumartesi
-
@rootofallevil bayram şekeri gibi bir sınav olur
-
@k-33 aynen bayram şekeri tadında
-
@rootofallevil hocam beklemeyebilirler sınav için mülakatın sonuçlanmasını
-
@k-33 beklemeleri daha iyi olur listelerde mükerrer isimler olmaması için, mülakatı olumsuz sonuçlanan zaten tekrar girer sınava
-
@rootofallevil hocam yanlış hatırlamıyorsam sanırsam adli hakimlikti mülakat açıklanmadan sınav yapılmıştı emin değilim.