Ankarada oturulacak nezih semtler
-
@bayke bilgiler icin cok teşekkür ederim simdi kafamda oluştu bir seyler
-
@sim cok iyi o zaman
-
Başlıkları kurcalarsanız daha önce uzman yardımcısı olan bir arkadaşımız içinde epeyce konuşmuştuk. Detaylı bilgi yer almaktadır.
-
@sim ben sincanda oturdugum ıcın olabilir belki ama 1000 tl kira az mı
? (gerçi sincanda şu sıralar kiralar ne kadar onu da bilmiyorumda neyse
)
-
@abd94 Bende sincanda oturduğum için sincan dedim ama nezih semt tanımına pekte uymuyor ne yazık ki
-
@0626 atanırsam taşınacam reis sincandan insallah çekilmez bir yer oldu
-
@abd94 yukarıda bir arkadaşımızında belirttiği gibi Kızılay’a Tunalı’ya yürüme mesafesinde. İnsanları elitler. 5 dk da çarşı pazara iniyorsunuz. Çevresi elçiliklerle dolu. O yüzden böyle bir yerin kirasının 1000 olması yine de ucuz. Kızılaydaki bir bakanlıkta çalışan için yol masrafı yok. Bir de bu taraftan bakın.
-
Batıkent kesinlikle,
-
Sincanlılar buluşsak mı
-
Yillarca sincanda yasamis ve suanda yenimahallede yasayan biri olarak kesinlikle yenimahalle.Batikente falan verecegin parayi yenimahllede de verebilirsin.
-
@keynesinabv kardeşim oralarda herkes duramaz elit çok
-
@gmsmustafa batıkent de yenimahalle
-
@zenginmemur tebrik ederim kardesim
-
Etlik tarafına da bakılabilir.
-
Yenimahalle
-
Hocam ayrancı Çankaya emek eğer eski dairelerde otururum derseniz 1.200 1.500 TL arasına oturursun semt olarak en nezih yerlerdir . Kecioren in ulaşım açısından iyi olan belli mahalleleri 1000 TL ye güzel evler mevcut subayevler mecidiye etlik aşağı eğlence . Bence Eryaman ve batikent metro duraklarına yakın yer bulursan merkeze ttafiksiz 30 dakikada inme durun var ayrıca genelde sakın yerlerdir .önceliklerinze göre yaparsiniz seçiminizi
-
Eryaman'dan 30 dakikada değil de 1 saat 30 dakikada anca inilir merkeze.
-
@Blueberry metro var hocam metroduraginda ise Kızılay batikent son durak 20 dakika ordan eryamanı hangi durağında olduğuna göre değişir
-
@Blueberry yazdım zaten metro durağına yakınsa oturulur