Genelkurmay Başk. Sözleşmeli Personel Alımı (ANKARA)
-
https://pertemin.msb.gov.tr/Formlar/GNKUR_SOZ.pdf
Genelkurmay Başkanlığı Sözleşmeli Personel Alımı 2019
2018 p3 70 ve üzeri 10 katı (Sadece mülakat)Başvuru 27 Şubat-29 Mart
Uzman 22 kişi >>Uluslararası İlişkiler, Uluslararası İlişkiler ve Avrupa Birliği, Küresel ve Uluslararası İlişkiler, Küresel Siyaset ve Uluslararası İlişkiler, Siyaset Bilimi, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler, Toplumsal ve Siyasal Bilimler lisans programlarının birinden mezun olmak +SON 5 YIL YDS 70
Uzman 6 kişi>>Maliye, Muhasebe veya Maliye-Muhasebe lisans programlarının birinden mezun olmak. YDS YOK
Uzman 10 kişi>>Kamu Yönetimi, İşletme, İktisat veya Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkiler lisans programlarının birinden mezun olmak.+SON 5 YIL YDS 70
-
Maaşları hakkında bilg
-
Genelkurmay içinde cep telefonu kullanılıyor mu kullanılmıyor mu aklımdaki tek soru bu
-
@titoizm Kullanılmıyor
-
@fernando-reges instagram ve twitter olmadan gün geçirmek zor. :)))) muhtemelen bilgisayarları da youtube'a dahi blokelidir. başvuranlar bu iki hususu değerlendirsin. (şaka değil ama önemli şeyler bunlar)
-
Arkadaşlar uzman diyor ama kadroyu uzman yardımcısı olarak açması gerekmiyor muydu? Uzman ne ya, özlük hakları vs de hiçbir bilgi yok
-
@jesist Bildiğim kadarıyla buradaki uzman kadroları b grubu kadroları gibi oluyor. Daha önceden de uzman kadrolarına alım olmuştu, a grubu olduğunda uzman yardımcısı olarak ilan açılıyor
-
@atalay06 ben de öyle düşünüyorum hocam garip gelmişti çünkü. teşekkür ederim
-
@titoizm Birime göre değişir hocam. Belki tv'li bir yere denk gelirsiniz Ben genel anlamda tavsiye ederim.İmkanları güzeldir, fiyatlar makuldur. Yemek salonu var ayrıca kışla markette fiyatlar ucuzdur, vergi yok. Güzel yer bence
-
@titoizm Saygı duyarım ama işsiz arkadaşlarında tek derdi youtube, instgram falandı zaten
-
@baelish nasip olur da işe girerseniz demek istediğimi anlarsınız hocam, telefon kullanamamak sorun olabilir gerçekten de. :))
-
Calisma sartlari,maaslari,kariyer durumu hakkinda bilgi sahibi olan var mi
-
@fernando-reges hocam özlük hakkı, ücretler hakkında bizi bilgilendirebilir misiniz lütfen?
-
@titoizm Birşeyler duymuştum ama inandırıcı gelmemişti, net bilgim yok hocam.Ben askerlik yaptım orada kime ne kadar alıyorsun diye soramadım Masa başı bilgisayar işi. Hafta sonu tatil. Bildiğin düz memur modunda çalışıyorlar. Bence başka yerlere geçiş için güzel bir adres
-
Çok merak ettim neden "EŞDEĞER BÖLÜMLER KABUL EDİLMEYECEKTİR"? Suçumuz tek başına siyaset bilimi ya da kamu yönetimi mezunu olmayıp siyaset bilimi ve kamu yönetimi mezunu olmak mı
-
Siyaset bilimi ve kamu yonetimi nasil kabul edilmez ilk defa boyle bisey goruyorum
-
Geçen seferde ekonomi bölüm şartı vardı bir ilanda iktisatçı arkadaş başvuramadı
-
Nitelik farkı gereği bölüm veya alan sınırlaması istenir, bunu anlıyorum. Fakat bir siyaset bilimi mezunu veya kamu yönetimi mezunu ile sbky mezunu arasında ne gibi bir nitelik farkı var da böyle bir ayrıma tabi tutuluyoruz? Özellikle kıtlık yaşanan bir dönemde. Kendi kendime senaryo yazmak istemem ama özellikle bazı belli başlı okullardan birilerinin gelmesi istenmemiş gibi geliyor.
-
@gsami hocam ETKB başvurusunda diplomasında Iktisat yazan başvuramadı illa Ekonomi yazacakmış bunların ayni bölüm olduğunu kurum kabul etmedi değişik bir yil kurumlar da artik ne yaptığını bilmiyor
-
@olursaolur haklısınız hocam biz de maalesef düşe düşe bu keşmekeş yılın içerisine düştük, kendi kaderimize yanmamız lazım sanırım tek teselli yöntemi bu