2019 TEDAŞ Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı
-
@herkesesu hocam peki diplomanın fakülteden aslı gibidirlisi kabul ediliyor mu?
-
@gençişsiz edilmiyor. E devlet kabul ediliyor.
-
@gossen teşekkür ederim hocam
-
Arkadaşlar Başvuru Formunun çıktısını alıp elle doldurduktan sonra mı Fotoğraf yapıştırıyoruz ?
-
@giallorosso excelden fotoğrafı ekledım, cıktı aldım. Sonra elle doldurdum formu hocam. Benım yaptıgım sekılde sıkıntı olmadı
-
Elden teslim eden arkadaşlarım, Ankara hakkında çok bir bilgim yok. TEDAŞ’ın teslim yeri Türk ocağı caddesi yazıyor, bu Türk ocağı caddesine metro milli kütüphane durağında inip Türk ocağı çıkışından çıksam yakın mıdır yeri? Yoksa başka bir vasıtayla mı gidiyim? Yardımcı olursanız sevinirim.
-
@tükendikagrubu renkli cıktı almıstım
-
@mbguy yakın hocam gidebilirsiniz.
-
@ff teşekkürler hocam sağolun
-
arkadaşlar yakın zamanda giden var mı sordunuz mu başvuru puanı aşağı yukarı nedir diye, ya da gidecek varsa sorabilir mi rica etsem
85.9 puanım var zor geleceğinin düşünüyorum o yüzden rica ediyorum -
@mbguy hocam enerji ve tabi kaynaklar bakanligi binasinda evrak teslimi 8. Kat ti yanlis hatirlamiyorsam,metrodan cikinca karsinizda hemen
-
@modigliani-0 ben dün aramıstım evrakları da eksiklik var mı dıye. Sordum ne kadar basvuru oldu dıye, soylemedıler hocam.
-
Son başvuru sayısı kac elden teslim Eden var mı
-
Başvuru formundaki fotoğraf yerine geçen yıl kimlik için çektirdiğim fotoğrafı yapıştırmayı denedim sığmadı. Kenarlardan kestim sığdırmak için ama simetrik olmadı o şekilde yapıştırdım sıkıntı çıkarmazlar umarım. Ha bir de başka kurumlardan mülakat bekleyenler varsa son haftaya kadar başvurularını bekletsinler olur mu? Bana 83 puanla gelme ihtimali çok düşük ama 85-86 ile bekleyenler için şansları artabilir.
-
@dnd enerji bakanlığına mı tedaş genel müdürlüğüne mı evrak teslimi?
-
@gresham-t enerji Bakanlığı binasında evrak teslimi TEDAŞ’ın ayrı bi yerde değil
-
Giden birisi maaşi sorabilir mi arkadaslar
-
@tükendikagrubu eyvallah hocam sağolun
-
Yönlendiren arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Bugün PTT’de işim çıktı, aman dedim gitmişken gönderiveriyim . PTT’de çalışana sordum hiç TEDAŞ’a gönderen oldu mu diye 15 şubattan beri ilk Benim gönderdiğimi söyledi. Diyarbakır’daki memur alımına bile her gün kaç kişi geldi ama TEDAŞ için kimse uğramadı dedi. Ankara içi olduğundan olabilir mi diye sordum. O farketmiyor ki gönderenler yine gönderiyor Ankara içinde ama TEDAŞ’a kimse göndermedi daha dedi.
-
valla ilgöç öncesi de herkes 84 ile falan kapatır dedi ilgöç 87.7 ile kapattı tahminim bu da yüksek kapatır