RTÜK 60 Uzman Yardımcısı
-
@kuheylan Alanınız hukuk mu?
-
@kuheylan teşekkürler.Mevzuattan hiç yoktu yani ?
-
@bluephantom evet bugun ve bundan sonraki 3 gunde mulakat hep hukuktan
-
@akademili bana sorulmadi
-
@bluephantom keşke ben de almasaydım, o kadar masraf yaptım otobüs, otel derken
-
6112 yi not çıkararak çalışıyordum ben. Çok tereddütte kaldım şu an.
-
@milagros İptal ettiremiyor musunuz? Bazı biletlerde oluyor. Bir sorun isterseniz. @vorgheizer Hocam hazırlanmadıkları belli. Çalışmayın diyemem ama fazla ayrıntıya inmeyin tavsiyem.
-
Arkadaşlar aramızda öğleden sonra giren yok mu? Giren olduysa gözlemlerini paylaşabilir mi?
-
O kadar mevzuat kas 2 3 dk için yazik gunah gerçekten..
-
Benim kurum hakkında izlenimim liyakatli davranacakları yönünde oldu şahsen. Mülakatlar dün söylendiği gibi 2 dakika falan sürmedi gördüğüm kadarıyla 20 dakika kadar sürdü. Kurul da güleryüzlüydü. Dün söylenenlerden etkilenenler olmuştur diye yazmak istedim. Kurum hakkında olumsuz ön yargınız olmasın
-
@milagros Hocam paylaştığınız iyi oldu. Gelmeyi düşünmüyordum şahsen. Neler sordular size?
-
Arkadaşlar ben de 20 dakikadan fazla durdum gerilmenize gerek yok soruların ayrıntısını vermeyin ama yorum gerektiren sorular sordular mevzuatla bağlantılı
-
@norules alandan soru soruldu mu peki hocam? Ona göre biraz da alan tekrarı yapmam gerekecek.
-
@generationnn genel idare hukuku bilgisi soruluyor biraz idare hukukuna bakın derim
-
mevzuat için 6112. kanuna çalışmak yeterli midir giren arkadaşlar ?
-
@10711453 hukukçu değilim yine de hukuk sorarlar mı acaba
-
@luminous yeterli hocam onun dışında RTÜK ve bağımsız idari otoritelere ilişkin genel bi araştırma işe yarayabilir
-
@generationnn hocam idare ve anayasa hukuku tekrarı yeterli bana onun dışındaki hukuk alanlarından sormadılar
-
@norules teşekkür ederim
-
@norules Çok teşekkürler