2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@gresham-t Bilmukabele dostum.
Öyle bir durum yok dostum meslek kalkıyor demek doğru bir tanımlama değil, yalnızca biçim değişebilir, unvan değişebilir, yapı değişebilir ancak bir denetim mesleği SGK uhdesinde her zaman olacaktır. O yönden bir gerilim yaşamaya gerek yok merak etme
-
@paretowilfredo inşallah abi. Senin kişisel tahminin ne yönde ilanın geleceği tarih ve sınav şeklinin (örneğin kurum sınavı yapılması) içeriğiyle ilgili değişiklerle alakalı?
-
@brzezinski e 30 kişiden 7 kişi alıyorsan kalan 23 kişiyi de hemen yeniden sınav açıp doldurman gerekirdi. Sınav vs açmadılar, çünkü kadro başından yalan veriliyor.
Kalkınma bakanlığı çıktı adam gibi sayı verdi, 2 işletme bi kaç tane de diğer bölümden.. Adam gibi aldı geçti.
-
acaba çevre bakanlıgına baglanan milli emlak uzmanlıgı ile il göç e alım olacak mı duyumu olan
-
Bugün facebook gruplarından birinde biri 6 aydan önce ilan milan gelmez gelirse de sgk belki yazmış gerçekten bu kadar zor mu. ilan gelmesi yanine guy de deftarlık hiç mi gelmez
-
@mülakatzedee her denene inanmayin hocam kpss bitti diye calismayi birakmayin siz, ilan gelir elbet.
-
İl planlama, mhuy, duy, muy ticaret müfettişliği kdk uzmanlık, insan hakları uzmanlığı beklediğim alımlar ama çok da umutlu değilim
-
@shady1 inanamamak elde değil 6 yıldır kpss ile uğraşıyorum son 2 yıl kadar alımsız geçen yıl olmamıştı bu yılda öyle geçerse diye çok korkuyorum malesef guy sınavına girmeye de hak kazanamadım baya bitiklerdeyim inşallah dediğiniz gibi olur
-
@rootofallevil hiç değilse duy ile mhuy gelsin gerçekten hiç mi ihtiyaç yok anlamıyorum ki napıyolar maliye işler nasıl ilerliyo yardımcılar uzamanlığa da mı geçmiyo hiç mi kadro açılmıyo bize bu ne talihsizlik üstümüzdeki
-
ikinci dguy 2018 bitmeden gelirmi acaba bu alımın tamamlanması ekim kasımı bulacak gibi
-
Bugün berat albayrak kamuda %30 tasarruf yapacaz demiş yani ilan beklemeyin mi demek bu?
-
@mülakatzedee Kamuda tasarruftan kastı memur istihdam etmemekse çok yanlış bı politika olur. Ben soyleyim tasarruf nasil olur. Önce kamudaki israfın önüne geçilmeli. Dünya kadar israf var kamuda. Sonra gereksiz tatiller, izinlerin önüne geçilmeli. Denetim sıkılaştırıcı uygulamalar arttırılmalı. Böyle olur tasarruf. Yoksa tasarruftan anladıkları personel alımını yavaslatmaksa hiçbir seye yaramaz.
-
Bu başlığın aynısı 2017 için açılmıştı hevesle duyumlar temenniler paylaşılıyordu, ne oldu sonra dişe dokunur 300 dguy 500 vmy 1000 guy ilanları geldi. Kalan diğer ilanlara ilk 500 içinde yer alanlar başvurdu
-
Acilen kamuda işe alım süreçlerinin kısaltılması gerekiyor.10 kişilik bir alım dahi aylarca sürebiliyor.Alım süreleri kısalmadıkça küçük alımlara ayn kişiler başvurur durur.Belli bir puanın altı yine maliye bakanlığı beklemek zorunda kalır.Kpss A grubundaki en temel sorun kurumların bu hantallığı bence.
-
@gresham-t ben açıkçası tasarrufu gene bizim üstümüzden yapacaklarını düşünüyorum son iki yılda olduğu gibi ki bu yıl herşey (kur-enflasyon vs) daha kötü gidişatı iyiye götürcek bi planda yok gibi inşallah bu yılı da son iki yıl gibi boş geçmezler yoksa kpss ye hazırlanmanın aldığın puanın hiç bir anlamı yok
-
@luthor bence de bi süreç 8-9 ay sürmemeli
-
@mülakatzedee polise 10 bin sağlıkçıya 20 bin öğretmene 30 bin ama iibfliye kadro yok açılsa da 1 yıldan aşağı sonuçlanmıyor. Sorsan kamu tasarrufu derler hadi ordan ya sanki çocuk kandırıyorlar!! Yeni bakandan da umudum yok
-
Sonuçlar açıklanınca yapılması gereken ilk etkinlik alım süreçlerinin kısalması ile ilgili olmalı.Yoksa hep aynı kişiler ilanlara başvurur durur.Onun için site yöneticilerinin bu soruna ön ayak olması lazım.
-
@rootofallevil inşallah bu yıl hem alımlı hem de hızlı işleyen süreçli bir yıl olur
-
amaçsız bi başlık daha.geçen sene de böyle başlık açılmış ilgiler mhuylar guy 2000 ler havada uçuyordu.sonuç ortada.
tek dileğim alım olsun da bizim beklesiklerimiz olmasın kimse o konumda değil.
bu başlığın kapatılmasını talep ediyorum.yoksa bu tarz söylemler uğursuz geliyo.boşa beklentiye giriliyor.
hayal satmaya gerek yok**