2019 CB İLETİŞİM UZMAN YARDIMCILIĞI YAZILI SINAV PLATFORMU
-
@iko bunu tekrar bir sorayım
-
Hocam sizler sözleşmeli personel alımıyla karıştırıyor olmayasınız? Bu alımda klasik sınav aşaması var sözleşmelide mülakat var. Doğru başlığa yazinki kafalar karışmasın.
Sözleşmeli personel alimi
-
@albertcamus hayır duyuru ile yazılı sınav aşaması iptal edildi ve yerine alan konularından mülakat yapılacağı açıklandı.Bugun mülakatlar başladı.
-
@iko tamamdır hocam bi an şaşırdım gorunce o halde basarilar dilerim
-
Aramızda mülakata giren var mı arkadaşlar
-
Arkadaşlar aramızda giren olursa nasıl bir ortam olduğunu kaç kişinin girdiğini neler sorulduğunu vs yazabilirse çok mutlu oluruz
-
Ben bir 45 kadar önce mülakata girdim.4 kişilik, oldukça genç bir komisyon yaptı mülakatı. Benim özgeçmişim bir aksaklık sonucu ulaşmamış -girmeden önce insan kaynakları yetkilisinden öğrendim- ama konusunu bile açmadan beni tanımaya çalıştılar. Benden önce giren adaylardan biri yüksek lisans tezi hakkında sorular sorulduğunu söyledi, bende yüksek lisans olmadığından güncel konular ve kendi alanımla ilgili sorular sordular. Mevzuata ve kamu diplomasisine bakmıştım ama oradan soru gelmedi.
Genel olarak sizi germeyen rahat bir ortam vardı. Umarım girecek arkadaşlara faydalı olur. -
@öfkeli hocam herkesin 9 da orda olması gibi bir durum var mı? Geç gelen oldu mu
-
@shadowmoon ben geç gitmiştim örneğin, sorun olmadı, daha başlamamıştı bile çünkü.
-
@öfkeli mülakat ortalama kaç dakika sürüyor acaba ?
-
@öfkeli hocam test sınavı puanınız kaçtı ? Liste puan sıralamasına göre mi diye anlamak için soruyorum da
-
Hocam güncel konularda ne sordular acaba?
-
@iko ortalama 10-15 dk sürüyo @generalgeneral Evet sıralama test puanına göre @aysese güncel ekonomik, siyasi ya da toplumsal alanlardan hangisine daha ilgili olduğumu sorup ilgi alanıma göre soruları daralttılar. Daha çok kişiyi tanımaya yönelik geçiyor mülakatlar tahminimce.
-
@öfkeli hocam alan bilgisinde kendi alanınızın kpss konularından bilgi sorusu mu geldi. Tarzı nasıldı sorunun acaba? Teşekkürler.
-
Benim puanım 70 ve 30larda sıram o zaman puanlar 60ın altına falan düşmüş
-
@geyşomildış hocam benim sıram 40 larda, puan 76
Demek ki puan sıralaması yapmamışlar -
İsim soyisim de değil sıralama işi muamma
-
Mülakata giren arkadaşlar biraz daha bilgi verebilir misiniz, sorulan sorular hakkında iletişim teorisi vs çıkıyor mu mesela
-
yok mu bi fikir vericek olan.?
-
Bugün giren arkadaşlar var mı?