Kadın mülakat kıyafeti seçimi nasıl yapılmalı?
-
@wilsonrules bence düz ensenin biraz üstünde at kuyruğu. açık olunca biraz dağınık durabiliyo
-
@james-buchanan burası kaç bin kişilik bir forum herkes bilgi alışverişi ve yardımlaşma yapıyor yoksa neden forum sitelerine üye olalım? ben de her girdiğimde "geceye bir söz şiir bırak:)" , "fenerbahçe", "tesbit mi, tespit mi" gibi başlıklarla karşılaşıyorum ama bunları açıp bakmıyorum şikayet de etmiyorum forum ve ahlak kuralları çerçevesinde herkes istediği paylaşımı yapar siz de sadece sizi ilgilendiren başlıklara bakarsanız sorun yaşamazsınız.
-
@james-buchanan adminlerden rica edin o halde forumu size özel düzenlesinler
-
silinmiştir
-
@לוחם-אינסופי acaba kullanıcı burada derdini nasıl anlatmaya çalışmış? Kullandığınız kelimenin yersizliğinden gidelim hadi. Mana itibari ile kezban yalancı demektir ki konu ile alakası yoktur. Kullandığınız manaya en yakın anlamda doğrusu ise - toplumun atfettiği sosyolojik açıdan tamamen aşağılama odaklı insan güruhlarının yüklediği anlamdan bahsediyorum ki 'siz' de buna dahilsiniz - ev hanımı anlamına gelir aslı Kezibandır. Şimdi bu noktadan bir tutarınız varsa dahi kendinizce bu sefer de sizi ev kadınlarını aşağılamayı kendilerince marifet bilen insan olamamışların arasına alalım. Zira ev kadını olmak demek tek derdi kıyafet yemek olan insan demek değildir. Ailesi için çeşitli fedakarlıklara katlanan, gık çıkartmayan, zeki ve çevik kadınlarımız demektir. Yani bu açıklamalar size zulüm olacaksa ben kısaltayım ne mana kurduğunuz cümlemsi( cümle olabilecek haysiyete erişememiş olan) ! Yersiz ve gereksiz! insanlara sözde aşağılama kastı ile ithamda bulunamazsınız. Ha bu forumda adı kezban olan çok kullanıcı varsa ve siz de bu kişisel verilere sahip olup bunu da veri sahiplerinin izni olmadan açık ettiyseniz o ayrı husus. Kezban olarak addettiğiniz forumu kullanan kadın üyelerimizin tek derdi bu değildir. Onlarca derdi sıkıntıyı aşan kadın üyelerimizin en basit noktalardan birinde belki de biraz kafa dağıtmak görüş almak amacı ile açılmış bir başlıktır. Yani dilerim hayatta, sokakta, iş yaşamınızda ve nasılsa adımı sanımı bilen yok önüme gelene laf ederim mantığı ile forumda haddinizi bilirsiniz.
-
...........
-
arkadaşlar ceket yakalı olmak zorunda mı
-
@politics06 yakalı olsa resmiyet katardı ama zorunlu değil sanmıyorum.
-
Seçin artik şu kiyafetleri
-
arkadaşlar burayı canlandırıyım biraz ilk defa mülakata gireceğim tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyorum:) Gömlek değil ama bi tane yuvarlak yaka beyaz bir bluzum var onu giyiyim diyorum ama bi yandanda gömlek dahamı uygun olur diye düşünmüyor değilim ikincisi gömlek pantolonun içinde olmalı dimi öyle daha güzel görünüyor şahsen:) bide çok severek giydiğim bi ceketim var önünde düğmesi yok ama açık o sorun olur mu son olarakta saç konusunu sormak istiyorum saçlarım omuzlarımın bir tık altında açık mı kalmalı at kuyruğumu
-
@kaldorhicks hocam öncelikle başarılar son 2 ayda 5 mülakata girdim sadece bir kadın adayın gömlek giymediğini gördüm geçen hafta . Cekete düğme taktırmanız mümkünse taktırın bence çünkü içeriye ilikleyip giriyorsunuz oturunca açıyorsunuz. ( tabi kalkarken geri iliklemek lazım hep unutuyorum). Saç konusunda da benim belime geliyor ama hep açık gittim.
-
@ezo hocam başarılar diliyorum umarım güzel sonuçlar alırsınız saç konusunda ben de açık düşündüm zaten kısa saçım zor bağlanıyor gömleğide hallederim inşallahta ceket şimdi kafama takıldı düğmesiz çok mu sıkıntı dersiniz
-
@kaldorhicks hocam kadınlarda düğme cok gerekli değilmiş sanırım, geçen yine iliklemeyi unutunca üzüldüm ordan birileri böyle söyledi rahatlayım diye. Ben kazanırsam güncellerim burayı iliklemeden kazanılıyor mu ona göre gidersinz
-
@ezo hocam şu an siz de beni rahatlattınız neyseki son gün 30 nisanda gircem güzel habelerinizi bekliyorum
-
@kaldorhicks İnşallah
-
Kadın olarak giyim alışveriş genel de ağrılı bu durum bi de mülakat için yok etek boyumuz yok pantolon olsa vücudu sarmasın yok saçımızı toplasak mi salsak mi makyaj ayarı ayakkabının topuğuyla gün boyunca yaşanan cereme valla o gün eziyet oluyo .Mülakat anına kadar babet giymeyi tercih ediyorum sonrasında değiştiriyorum .Dguy için bi etek giyen bendim o gün için kendimi tuhaf bulsam da sorun etmedim
-
@kaldorhicks hocam dügme degilse bile iki tarafi birbirine baglayacak bi kopca taktirabilirsiniz ic taraftan. Ben bir ceketim icin oyle yaptirmistim guzel duruyor, terzi iki dkkada hallediyor:)
-
@1umut evet hocam o da aklımda olmadı öyle yaptırıyım
-
@kaldorhicks mülakat için mutlaka temiz, yalın, sade ve zarif olunmalı. Baştan aşağı uyum içinde ve özen gösterildiği belli edilmeli. Bu sebeple mutlaka gömlek tercih edilme. Bluz sade işlemesiz ve soft ise uygundur. Altına etek giyeceksen mutlaka diz hizasının hafif altında ve ölçülü olmalı. Pantolon tercihinde koyu renkte dar olması mühim değil. Üstüne oturuyor ve emanet durmuyorsa tamamdır. Gömleği mutlaka içine sokmalı ve kemer ile desteklemelisin. Üzerine ceket ya da blazer tercih edebilir kemerin olduğu için önünü açık bırakabilirsin. Ayakkabı tercihinde ise topukludan yana kullanacaksan 7cm’i kesinlikle aşmamalısın. Asla babet gibi silik bir ayakkabıda kullanmamalısın. Kalın taban makosenler en idailidir. Saç konusuna gelinde açık ya da toplu olması yüz tipine hangisine uygunsa onu seçmelisin. Kendini güzel bulman özgüvenine yansıyacaktır.
Açıl saç dağınıktır diyenlere katılmıyorum. Tabi hava rüzgarlı değilse.
Soft bir makyaj harika olur. Eyeliner sürmenizi tavsiye etmem. Rujda kalıp gibi durmamalı. Tırnaklarda french olursa fresh havanız farklılık yaratacaktır. -
@aroma Genelde ayakkabı tercihiniz ne oluyor?