2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@meç Hangi talepler kabul edilirse hocam.Bunu "en yetkili" kişiler dışında bilen olması çok zor. Ancak duyumlar verilebilir o da bu forumda yeterince iyi yapılıyor zaten. Hangileri kabul edilirse onlar gelir. Ayrıca hangilerinin geleceğinden daha önemli olanı, hangisi gelirse gelsin sizin hazır durumda olmanız. Sene malesef 2010'ların başı değil artık. 10 yıldır süreçteyim ve bu değişimi yakından izledim. Artık her an hazırlıklı olanların kazanacağı bir yarış bu. Önceden adam alıyordu puanını en az 7 8 ihtimali oluyordu önünde. Biri olmazsa diğerine giriyodu. Bugün siz gelecek tek bi ilan ihtimaline hazır olmak durumundasınız. O nedenle buna takılarak çalışmaktan geri kalmayın. Bunlara takılmayan bir bu kadar daha kişi ders başında emin olun.
-
Maliyede ilanlar gelecekmiş rahat olun bugün bir yetkili ile görüştüm. Maliyede açık olduğunu yakında alıma çıkılacağını söyledi
-
@mk-ank söylediklerinize katılıyorum lakin puan aldıktan sonra 8 9 ay ilan gelmeyince insan kendisini zor motive ediyor
-
Şu Nisan sonu Mayıs başında artık somut bir şeyler duyarız inşallah, toplantı yapıldı vb. gibi
Zira 9 aydır tek ilan yok çok yıprandık -
@köyün-ağası kpss önce gelir mi acaba
-
@intermilan kardeşim oyle çok derine inemedik bir yetkiliyle bir yerde karşılaştık sınavlara hazırlandığımı söyleyince açık var yakında ilan gelecek maliyede dedi zaten ondan sonra hemen gitti pek konusamadık yani
-
@intermilan "yakında" en kötü haziran demek olsa
-
Merhaba arkadaşlar. İlan gelecektir muhakkak.kitapların kulpuna sağlam asılın. Gevşemeyin... ben bu sınavlara hazırlanmıyorum. Çok önce bu yollardan geçtim. Sizlere yardımcı olmak amacıyla burdayım. Alım ile ilgili bilgi gelir gelmez paylaşımda bulunurum. Tekrar söylüyorum edinilen bilgi yapılanma ve benzeri değişikliklerin yakın zamanda olmayacağı yönünde. Tabi nedenini soramıyorsun... kimse yeise düşmeden dersine çalışmalı. İlan er yada geç gelecektir....
-
@veda gerçek misiniz diye düşündüm kaldım
-
Nedir bu haller? Hadi açıl yeter. Ne kaçak, ne göçek, ne tuzak. Aman of, slalom hep.
Hep, hep zikzak. Sorun bende değil sendeymiş.
Daha iyisine layıkmışım. Hangi kitaptan ezber bu. Miş miş miş de muş muş muş -
@köyün-ağası seninki komik
-
Bir yetkiliyle denk geleceksin ayak üstü maliyede çok açık var ona göre hadi kendine iyi bak diyecek öylemi
-
@hasan2 biraz
-
@hasan2 burası whatsapp mı? Parca parca yazıyorsunuz her yazdıgınızı. Tek seferde yazarsanız size de kolay olur biz de bildirim geldıkce her yazdıgınıza bakıyoruz da, ne bildirim gelmıs dıye. Biraz daha dikkatli kullanırsak bu platformu daha güzel olabilir.
-
@hasan2 cevap vermeye tenezzül dahi etmiyecem ister inan ister inanma
-
@köyün-ağası Herkes duyumcu olmuş transfer dönemi açıldığında ortaya çıkan duyumcular gibi
Şahsın için söyleniyorum lakin burada güvendiğim az sayıda insan var onlara inanıyorum ancak en önemlisi de resmî duyuru
Hepimiz sabırlı olmaya devam edeceğiz -
@mk-ank hocam sen 2015'teki 241 kişilik mhuy ilanını duyuran kişi misin bugün denk geldim isim benzerliği olamaz herhalde
-
@darkblow öğle arası yemekte bakanlıkta çalışan bir tanıdıkla yemeğe gittik yetkili kişide aynı restoranta gelince ufak bir sohbetin ardından beni de tanıştırdı yakında ilan gelecek açık fazla dedi sadece
-
@köyün-ağası inşallah
-
@köyün-ağası İnş hocam ben yanlış çıkmasını istemem elbet ama takdir edersiniz ki çok fazla bilgi kirliliği var