2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@gencbiraday ben de oyle düşünüyorum yani bakanliktan bir hamle geldigine gore devami da yakindir inşallah
-
Kaymakamlıkta 2 doğru sorum iptal oldu 68 puan aldım , icra müdürlüğünde girdiğim sınav da barajın 4 puan altında kaldım ‘ lakin bugün itibariyle ilgöç çalışmaya başlıyorum ama gönlümüzde yatan guy ilanını da bekliyoruz şöyle 2000 bir kişilik ilan bekliyorum ben kısıntı yapalım derlerse 1500 e düşebilir bu sayı
-
Şartlarını sağladığim tek seçenek guy var o da gelmiyor . Bı gelse keşke en azından kurum sınavı görebilsek ... İkinci seçeneğim ise 2020 kpss
-
Üstad @paretowilfredo hmuy geldi. Guy 'da kısa zamanda gelir mi, umut var mı
-
Hadi guy hadi gel bugün
-
Hadi ya bugün bir seyler olsun.Guy vmy mhuy ücünden biri gelsin
-
@gencbiraday ins hayırlısıyla ilan gelir 3-4 puan baraj altı kalma sorunu büyük sorun nasıl çözebiliriz konu eksigimi soru mu şans mı anlamadım bende
-
Acaba bugün içinde gelir mi ki ilan ?
-
Guzel haber maliyede olan hareketlilik bence. Herkes ilan acarken hmb suskundu. Bozuldu bu suskunluk bence guzle ilanlar yakındır.
-
İlan gelse de 9bine sıra gelir mi bi kritik yapsak
-
@Grimmjow hocam puanınız kaç ve hangi yıl benimde sıralamam 6915 te 2019 da girdim
-
@Su28A 71 puanım var hocam 9.100 küsür de sıralama var geçmiş yıllarda 16 bine kadar bile sarkmıştı artık KPSS'ye girenlerin sayısının da azaldığını düşünürsek yine 70'leri görürüz diye düşünüyorum alımın sayısına bağlı tabii 2000 ve üstü gelirse umut var bence
-
@EMRHGVN ben ne yapayım kaymakamlıkta iptal edilen sorulardan biri doğru idi benim ve 73.20 aldım sınavdan 2 kusur puanla giremedim sgk ya 0,74 puanla giremedim icra müdürlüğüne girdim 74 bekliyorum oda yüksek kapatır büyük ihtimalle süreç zaten zorlu böyle olunca işkence
-
Gelmedi...
-
@paretowilfredo hocam bir şey dikkatimi çekti. geçen yılki ilan tahminlerinizde 1500-2000 guy yazarken bu yıl net bir şekilde 1500 yazıyor. 2000 gelme ihtimali sıfır diyebilir miyiz?
-
@Grimmjow bilmiyorum ki hocam benim ilk girişimdi 2019 sınavı. Gelir mi gelmez mi artık bilemiyorum hiç.
-
@Su28A gelir ama ilan ne zaman gelir onu kimse bilmiyor belki de Kasım yada ilkbahar hiç belli değil.
-
@Grimmjow kardeşim benimde sıralamam 9 bin ama 2018 den puan var 75.53 civarı yani 2019 baz alırsanız sadece hayal kırıklığı olur 2019 puanları daha az ve sıralama daha iyi o yüzden 2018 puanlarını kullanıcak cogu kişi.2019 puanım ve sıralamam sizin gibi benimde o yüzden bende 2018 i kullanıcam
-
@togi07 mesela benim sadece 2019 puanım var ve 73.81 sıralamam 6915 te . Bu benim için dezavantaj olacak değil mi ? Tek kullanabileceğim puanım bu
-
@Su28A evet hocam mesela benim puanım 2019 86 ama 2018 puanım 91 bende 2018 puanını kullanacam herkes gibi.