2019 VMY Duyum var mı?
-
@gmzankr066 mhuy ilanı ile ilgili bilginiz var mı?
-
Ya ben ders çalışmak istemiyorum artık. Vmy olsam bir dert, olmasam bir dert. Kurumda beni istiyordu sanki:)
-
@gmzankr066, içinde söyledi: 2019 VMY Duyum var mı?
Vmy ilani geliyor arkadaşlar. Ders calışmalarınıza devam edin.
Bugün sayın bakanımız kendisi toplantı da söyledi.
Detaylar ilanda yazacaktır.@pareto_wilfredo hocam ilan geliyor diyebilir miyiz?
-
Sayıyı o kadar merak ediyorum ki bu kadar sevindik sayı 500’ün altında olursa kritik puanlı biri olarak aşırı üzülürüm . Gelsin bir an önce
-
Barajı 80 olmasın lütfen
-
@gmzankr066 yazan kişinin adı soyadı Mehmet albayrak. Benım dikkatimi cektı özellikle soyadı
-
@tükendikagrubu bu sefer stalkerlığımı bu isim üzerinde yaptım kendisi vergi müfettişi hadi bakalım
-
@tükendikagrubu siz nerde gördünüz Hocam bilmiyorum ama bana yazan kişi bi whatsapp grubunda yazdı ve adı Mehmet değil bilmiyorum ️
-
İlan bu gece mi gelir yarın gece mi
-
@gmzankr066 facede paylasıldı bıraz once. Bır grupta orada gördüm. gelsın de bütün ilanlar ıstegımız o
-
1000 tane vmy alın işte, sevindirin garipleri. 2018'de 87 puan aşağısı sınav göremedi zaten..Şu sayı çok 500'e yoğunlaştı, darlandım iyice.
-
500 gibi bir sayı ve sınav test olursa 84-85 gibi kapatır bence
-
@baelish ölüm Allah'ın emri ayrılık olmasaydı.
-
geçen sene ilan 7 haziranda gelmiş.500 kişi.
KPSS17, KPSSP18, KPSS22, KPSS23, KPSS27, KPSSP28, KPSS47 ve KPSS48 puan türleriyle almış.
80 taban ve 5 katı olmuş.
değişeceğini zannetmiyorum -
@merasim34 500 kişilik alımda kaça düşer acaba puan ? Puan türleri de fazla
-
Klasik usulde 5 katı idi , acaba eski test usulünde de mi 5 katı çağırıyorlardı ?
2017-2018 puanları eklerlerse yüksek kapatacağını düşünüyorum 500 kişilik bir sayıda . acaba test olması çağrılan aday sayısını arttırır mı ? -
Bir gece ansızın gelebilirim
-
Arkadaşlar İş teftiş Sgk teftiş ve İstihdam uzman yardımcılığı mülakatlarının açıklanması için akşam 21:00'da Twitter'dayız. Bu sonuçların açıklanması demek halihazırda ilanı gelen Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığının ayrıca kpss öncesi gelmesi gündemde olan Vmy, Mhuy, Guy gibi ilanların taban puanlarının ciddi oranda düşmesi demektir. Tag etkinlik saatinde paylaşılacaktır.
-
@rqzeet dostum 4 yada 5 kati Alıyor sanmıyorum öyle kapatacağını
-
@semihylc 2013 yılında verilen ilanlara baktım yani test olanlara 5 kat olayı yazmıyordu 75 ve 80 alma koşulu vardı böyle bir şey olursa güzel olur