• 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
-
@andelib 1. Değilseniz devamının bi önemi yok. Gerisi referans.
-
Yönetmelik cb kararnamesine uyarlandığı an ilan yakındır... ki bu sebeple sınav eylül e yetişmez
-
@can-mavi üstad sen de 27 Ekim mı diyorsun yoksa hiç yoktansa Eylül sonuna falan sarksaydı süreç uzadıkça insanın motivasyonu düşüyor.
-
2017: 5 temmuz ilan - 9 eylül sınav
2018: 27 haziran ilan - 2 eylül sınav -
@punco evet ilan tarihleri doğru bir ekleme yapayım geçen sene ilandan önce 12 Haziran'da ÖSYM takvimine sınavın yapılacağı tarih düşmüştü.
-
@the-kaymakam, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
@can-mavi üstad sen de 27 Ekim mı diyorsun yoksa hiç yoktansa Eylül sonuna falan sarksaydı süreç uzadıkça insanın motivasyonu düşüyor.
27 si diye tarih diyemiyorum ancak yönetmelik değişmesi gerekiyor, değişiklik yetişemediği için planlama ertelendi.. sınava girecek fakülte ve bölümlerin yönetmeliğe eklenmesi gerekiyor ve sonrası ilan
-
@mami1616 benim korkum aynı haftadan öte yeterlilikle aynı gün olması. İnşallah bu durum yaşanmaz.
-
@can-mavi Yönetmeliğin değişmesi gerekir diye bir zorunluluk olamaz zaten cb kararnamesi norm bakımından daha üstün olduğu otomatikman yonetmeligi etkisiz hale getiriyor illa ki degismesi gerekmiyor. Sınav ilanında cb kararnamesine atıf yapılarak ilana çıkılır. Faraza senin dediğin gibi bile olsa kardeşim sınavın ertelenmesine gerekçe değildir bu kardeşim yönetmelik değişikliği zor bir şey değil Sanko anayasa değişikliği yapılacak kaldı ki yönetmelik tek o maddesi değişecek saniyesinde değişir kardeşim
-
@legend-is-back o zaman şöyle söyleyeyim ilan gelmeden önce yönetmelik değişmiş olacak
-
@can-mavi Olabilir hocam ama bu çok basit degisiklik sınavı 2 ay ertelenmesine sebep değildir. İstesinler şu an da değişir. Bana göre sınavın ertelenmesine gerektiren hiçbir sebep yok yapılanlar tamamen rakip eleme stratejisine dayalı algı operasyonu tabi yaz da geldi insanları ders çalışmaktan soğutmak olarak görüyorum.
-
@legend-is-back kesinlikle katılmıyorum kardeşim, çünkü bariz şekilde eylül konuşuluyordu ama şuan konuşulan önce yönetmelik değişecek sonra da ekim gibi sınav olacak şeklinde
-
@can-mavi, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
@legend-is-back kesinlikle katılmıyorum kardeşim, çünkü bariz şekilde eylül konuşuluyordu ama şuan konuşulan önce yönetmelik değişecek sonra da ekim gibi sınav olacak şeklinde
Eylül diye duyum yazanlardan biri de bendim.. şimdiye kadar hiçbir zaman bu şekilde rakip elemek gibi ufak düşüncelerin olmadı kardeşim inan
-
@legend-is-back Gelir Uzmanlık sınavı hocam.
-
@ceterisparibusss İnşalllah hocam temennimiz o yönde
-
ya suyu bulandırmak gibi olmasından ertelenme durumu sınav için önceki gibi kpss şartı getirmeyi beraberinde getirebilir mi?
-
@aday-adayı Yok kardeşim
-
@can-mavi inşALlah süreç biraz daha hızlanır. Teşekkür ederim hocam en azından neden ileri bir tarih olduğunu anladık
-
@legend-is-back hocam öncelikle sözlerimi yanlış anlamamanızı istirham ederim. Ben sizi tanımıyorum can.mavi ve diğer arkadaşları da şahsen tanımıyorum lakin gerek can.mavi hocam olsun gerekse diğer üstadlar olsun bu forumda paylaştıkları duyumlar ile bizi motive etmiş ve geleceğe yönelik önümüzü görme adına yardımcı olmuş insanlardır. İçeriden paylaştıkları duyumlar ekseriyetle birebir doğru çıkmıştır. Doğru çıkmayanlar da alınan kararların değişikliğe uğramasındandır. Bu nedenle zaten kesin konuşmaktan çoğu zaman imtina etmekteler buna rağmen bazı arkadaşların itham edici sözlerine maruz kalınca da insan tabiatı gereği öğrendiklerini paylaşmak yerine sessiz kalmayı tercih edebilirler. Arada bir trol hesapların çıkıp insanların motivasyonunu düşürücü sözler paylaşmaları sözlerine itibar edilen kişilere sert bir üslup ve itham edici şekilde davranmamızı haklı çıkarmaz. Ben de sınavın erken olmasını istiyorum lakin ertelenecekse de yapacak bir şey yok. Kaldı ki şuan siyasiler tamamen seçime odaklanmış durumda dolayısıyla yapılacak değişiklikler veya ÖSYM ile yapılacak protokol hepsi seçimden sonra ilgilenilecek işler durumunda kalıyor.
-
İnşallah alan ve gk-gy puan hesaplamaları farklı olur.%60 alan %40 diğer taraf gibi. Her soru aynı puan biraz saçma oluyor. Standart sapma şart
-
@the-kaymakam aslında sert bir üslup kullanılmamış, iki kişi arasında seviyeli bir tartışma yaşanmış ayrıca @can-mavi si de forum olarak onu nasıl sevdiğimizi bilir. birkaç trole bakarak bizlere küsecek kadar toy değil kendileri.