10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@olamazmıolabilir kardeşim geçen yil hazirin alımında 78 punu duştuğunu görduk. A grubunu kazanip da sgk ya basvuru yapmayanlar bize umut işiği olacak.
-
@deftoness ağzına yüreğine sağlık hocam
-
@Antimülakat @paretowilfredo yeni dönem sgk denetmen yardımcılığı alımlarında yazılı sınavın getirileceğine dair bir duyum aldım doğru mudur hocam var mı bir bilginiz
-
@coopdefood Bunun için mevzuatta bir mani yok dostum. Yapılabilir. Önceki dönemlerde de gündeme geldi bu ama hayata geçmedi. Ama mümkün.
-
@coopdefood @paretowilfredo kardeşimin de dediği gibi kurum sınavlarının ilk aşamasında yıllar içerisinde farklılık yapabilmek adına sınav şekli ve uygulamasının sınırları net şekilde belirlenmiyor. Sgk denetmenlik için böyle bir değişiklik yapılacak olsaydı bence puan türü değişikliğiyle birlikte uygulanacak ilk sınavda o formata geçilirdi. An itibariyle bundan sonra da sözlü devam edileceğini düşünüyorum ama herhangi bir engel olmadığını tekrar söyleyelim.
-
@Antimülakat @paretowilfredo eyvallah teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için
-
arkadaşlar biz 9. Promosyon olarak yarın saat 20.00 da twitter da mülakat sonuçlarının açıklanması için etkinlik yapacağız. Bu sürece sizin de katılımınızın hem bize destek hem de sizin önünüzün açılması açısından iyi olacağını düşünüyoruz. Mülakat sonuçları hakkında bir açıklama alabilirsek bu yeni alımın tarihini de kestirebilmemizi sağlayacaktır. Bu nedenle face gruplarınız da dahil olmak üzere duyurmanızı rica ediyoruz katılınız ile birlikte. Hazırlanmış bir metin var onu başkana tweet atacağız. Metin için 9. promosyon grubundan bakıp telefonunuza indirebilirsiniz. #sgdy9promosyon ile de birbirimizi takip edeceğiz inşaAllah. Katılmanız umuduyla
-
P23 ü 84.2 civarı olan biri sıralamasını yazabilir mi? İlanlar böyle giderse 10.promosyon yine yüksek kapatır
-
benim p23 84.28783 sıralamada 1269. gecen alımda sıra gelmedi.
-
@pozitifdışsallık p 23ten 1250 p 42 den 1030 gıbı kapattı yaklaşık olarak
-
Çok durgun . Yok mu iyi haber verecek kimse?
-
@çöl-aslani önce 9 dönem sonuçları açıklanması lazım millet ona yoğuınlaştı . o acıklanmadan gelsede pek bi anlam ifade etmeyecek
-
- Pro açıklanmadan ilanın gelme ihtimali yok arkadaşlar o açıklandıktan sonra KPSS öncesi gelecektir ama
-
@gonzaloluca kaçla kapatır muhabbetini bile özledik heyecanımızı diri tutuyordu meğer.
-
- Pro. Na'bıyonuz? Gelir mi ilan KPSS den önce?
-
@mütemmim-cüz inş. gelir.Geleceğini tahmin ediyorum.
-
@engin0516 umalim ki SGK diğer kurumlara benzemesin yoksa işimiz yaş.
-
- Promosyon mulakat sonuclari aciklandiktan sonra alim olcagi yonunde duyumlar vardi. Yeni duyum var mi ?
-
@gulsen1 9. Bi bitmedi ki
-
@duryy bitmedigini biliyorum ama yakinda bitecek ya ondan sordum