28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
- 

@gaziibfli uzman yardimciligi icin grup mülakatı yok diye biliyorum sözlü mulakat denmedi mi size 
- 

@brr19 grup mülakatı denmedi iki aşamalı olduğu söylendi biri ön değerlendirme tarzında bir cümle söyledi diğerini de ben grup mülakatadır diye tahmin ettim detay soramadım o an. 
- 

@colinclark55 izmir 
- 

@elitnur yuh ya 
- 

@gaziibfli biri kişilik envanteriymiş. Gecen sene grup mülakatı olmuş bu arada bu sene olucak mı bilmiyorum 
- 

@mrvblkk evet geçen sene yapılmış iki aşamadan biri o olabilir. 
- 

@brr19 yok önce grup dendi. Var geçen sene oldu uzman yrd içinde 
- 

pazartesi çok erken değil mi? 
- 

Arkadaslar bende simdi aradim vakifbanki aramalar bitti mi diye. Aramalar malesef bitmis. Bundan sonra ihtiyaca gore devam eder mi dedim o konu hakkinda bilgimiz yok dendi 
- 

@slmnbrs aynı cevabı bende aldım malesef neye göre oluyor bu işler hiç anlamadım yazık 
- 

@slmnbrs bir avuç kadar uzman yardımcısı mı almakmış niyetleri nasıl bir sürüncemenin içerisindeyiz yeter ya ne kadar umut bağlamıştım. Her sınav sonucu böyle hüsran of of of 
- 

bu durumda galiba çok az bir alım İstanbul için oldu bu şans ne zaman gülecek acaba.. 
- 

@slmnbrs İşin garip yanı il bazında çok az ile ulaşmışlar... Ya da biz bilmiyoruz 
- 

@ert1234 60 da bitirmişler aramaları. Daha sonrasında arama olucak mı olamayacak mı belli değilmiş 
- 

@colinclark55 arkadaşlar zaten yazmışlar ama Bende cevap vereyim hocam bankanın neye göre aldığı belli değil sizde görüyorsunuz. Her ilden birileri çağırılmış neredeyse neden bana bu kadar takıldınız anlamadım ? 
- 

@fatos ortalama 4buçuk 5 arası memur maaşı 
- 

@f-hayek insan kaynaklarini arayip sordunuz mu? Aramalar bitti deniliyo 60 puan altına düşmedi gibisinden ama 60+ puanimiz var arayan yok 
- 

@gandalf sizin ozelinizde ya da size ait bir takilma degil hocam ben sizin yorumunuza denk geldigim icin size yazdim sordum yanlis anlasilmasin. 
- 

ikamet bu kadar önemli mi gerçekten onca puanımız var aranmadık yazık. Istanbulda yaşamayı göze aldığımıza dair sozlesme imzalasak daha adil olurdu. 
- 

@kadr bankanın yapıcağı bir sonraki sınava kadar puanınıza bisey olmaz. O konuda rahat olun. Gecen sene sonuclardan 2-3 ay sonra 2 arkadasim 51 puanla(ikisininkide51di) insan kaynaklari mulakata çağrıldılar. Biri alındı biri elendi