Türk telekom start 2019
-
-
Arkadaşlar starta başvuran süreç hakkında bilgisi olan var mı?
-
10-12 ve 14-16 haziranda online sınav yaptılar, 10 gündür belli olmadı
-
@punco evet insan ne oldu acaba diye odaklanamıyor acaba hala devam ediyor mu sınavlar takeoff sürecinin grup mülakatı bile oldu
-
@squirrel o cuma bitecek. Tüm 'ekip' ona odaklandı galiba
-
Bende bekliyorum bayadır geçen sene 2 günde açıklamışlar. Kazanmak için kaç doğru yeter acaba
-
Galiba evet herkes take off a odaklandı şu an ama bu kadar zor olmamalı bide online yani
-
@rorschach159 o konuda hiç bir fikrim yok sonuçta birazda giren insan sayısı ve başarısına bağlı bir durum kaç kişi alacaklar o bile belli değil. siz neresi için başvurdunuz ?
-
@squirrel Ankara için Regülasyon Finans Pazarlamaya başvurdum.
-
@rorschach159 bende ankara için başvurdum, inşallah olumlu sonuçlar alırız
-
@squirrel açıklasalar da süreci çok yavaş ilerletiyor
-
@rorschach159 olsun,en azından bu aşamayı öğrenebilseydik maaş vs hakkında bi bilginiz var mı uzman yard pozisyonu olarak mı başlatıyorlar acaba?
-
Ben de Ankara için başvurdum, umarım en kısa zamanda açıklanırr
-
@squirrel Uzman yardımcısı ancak sıradan bi uzman yardımcısı olarak değil potansiyel müdür olarak görülüyormuş. Start programı ile girenlere iyi bakıyorlar dediler bana sanırım maaş brüt 5400 olması lazım ama emin değilim
-
@rorschach159 anladım teşekkür ederim o zaman çok iyiymiş
-
@squirrel Çalışan arkadaşlarım var şartları iyi şüphen olmasın dediler bakalım artık hayırlısı
-
@rorschach159 anladım teşekkür ederim, hayırlısı olsun artık hepimiz için
-
Ne kadder güzel başlık böyle. Teşekkürler arkadaşlar bunları da gündeme getirdiğiniz için. Şu süreçte en azından bu meslekleri denemek isteyenler içinde alternatif bir alan çıkmış oluyor.
-
@antimülakat ne demek, kesinlikle:) ama ya çok rağbet görmüyor yada ilgilenenler burayla pek ilgilenmiyor
-
@squirrel muhakkak dikkat çekmiştir de kim neden yazmaz orası bilinmez? Yıllar içinde x mesleği hiç aklımda yokken forumda gördüm şimdi bu mesleği yapıyorum diyen çok kişiye denk geldik.