TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı

KPSS A
    2019 gelir uzman yardımcılığı sınav
    499
    9043
    1900575
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • A
      Adam Keeynes Son düzenleyen:

Hiç olmadı eylülde 10.000 polis alınacak. Gireceğiz polis olacağız olmadı yapacak bir şey yok

T U 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • T
        tikq @Adam Keeynes Son düzenleyen:

@adam-keeynes silah veriyorlar ana git savaş diyorlar başka yol yok gibi

A 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • A
          Adam Keeynes @tikq Son düzenleyen:

@tikq ya hocam o kadar sıkıntı yapıyoruz vallahi ileride kanser falan olur muyum diye düşünüyorum bazen. Sabahtan gecenin kaçlarına kadar beyin hep bu muhabbetlere meşgul oluyor. Eni boyu nedir yani kardeşim bu kpss A memurluğu. Hiç olmadı herkes polis olsun kendimize yazık vallahi

T G 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
          • T
            tikq @Adam Keeynes Son düzenleyen:

@adam-keeynes haklısın kardeşim. bari komiserleri kpss a dan alsalardı en azından utanmadan girerdik yani beni külliyeye çağırsalar şu işi 10 dk da çözerim her akşam düşünmekten artık

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
            • G
              gören @Adam Keeynes Son düzenleyen:

@adam-keeynes Bende senin gibiyim yalnız değilsin. Her gün sabah kalkıyorum ilk buraya bakıyorum gün boyu 20 30 defa giriyorumdur belki bir umut biri bir sey paylaşır diye. Ama bu hal hiç iyi bir hal değil

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 8
              • I
                iktisatcı @urfaspor63 Son düzenleyen:

@urfaspor63 bende öyle düşünüyorum

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                • F
                  frank Son düzenleyen:

Arkadaşlar konuyla alakalı değil ama daha önce başka basliklardada yazdım kimse cevap yazmadı Tvs de beyanname verme son günleri ödeme günüyle aynı mi oldu genelinde böyle birşey olduğunu duydum lütfen yardımcı olun.

P 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                  • P
                    poncik @frank Son düzenleyen:

@frank internette var face gruplarında sa paylaşıldı gib in sayfasında sa mevcut

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                    • D
                      dalisalvador Son düzenleyen:

Arkadaşlar yeni kullanmaya başladım umarım doğru yere yazıyorumdur 🙂 bu hafta cok yuklenmemiz gerekir diye dusunuyorum. Twitter da acip sizlerle etkinliklere katilacagim. Twitter tag de Cumhurbaskanimizin isminin gecmesi gerekiyor artik bence, magduriyetimize bizzat sahit olmali, belki iletilmiyoe olabilir. Ikincisi de Cimer e hepimizin ayri ayri yuzlerce istek yazmamiz gerekiyor... Ben daha once de yazmistim fakat tek basina ise yaramiyor.

• R
                        RagnarNurkse Son düzenleyen:

Gecen yil adalet bakanliginin kampanya tadinda bir günde ardarda gelen 3 ilanindan sonra maliye bakanligi ilanlari gelmisti önce dguy sonra vmy sonra guy gelmisti ne guzel günlerdi insallah yine o güzel günleri görürüz

T 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 5
                        • G
                          grundig Son düzenleyen:

İnternette gördük şimdi maliye bakanı olarak tekrar Naci Ağbal gelebilir deniliyor ama doğru mudur acaba.

R 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                          • R
                            rassal Yasaklı @grundig Son düzenleyen:

@grundig en azından Naci seçim öncesi sınav ilanı veriyor diyecem ama yakında seçimde yok.

• S
                              sahnr Son düzenleyen:

Emin olun kim gelirse halihazırdaknden daha iyi olur

D F 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                              • D
                                dibace Yasaklı @sahnr Son düzenleyen:

@sahnr aynen kapıcı bile gelse iyi bakanlık yapar.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                                • F
                                  Fernando Reges @sahnr Son düzenleyen:

@sahnr Hep böyle dedik hep gelen gideni arattı

"Dünyadaki açlık ve sefaletin nedeni fakirleri doyuramadığımızdan değil zenginleri doyuramadığımızdandır"

• A
                                    Adam Keeynes Son düzenleyen: Adam Keeynes

@paretowilfredo üstad tıkandık iyice bir yol göster ne yapalım? Kötüde olsa bir haber yok mu ona da razıyım artık

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                                    • U
                                      underw @Adam Keeynes Son düzenleyen:

@adam-keeynes, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı

Hiç olmadı eylülde 10.000 polis alınacak. Gireceğiz polis olacağız olmadı yapacak bir şey yok

Şu aşamada yapılacak en doğru şeymiş gibi geliyor. Böylelikle de kıymetli liyakat sahibi arkadaşlarımız yüksek puanlarıyla gelen ilanlara rahat rahat başvurup istedikleri kurumdan bir başkasına geçebilirler.

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                                      • T
                                        Tükendikagrubu Yasaklı @RagnarNurkse Son düzenleyen:

Bu kadar olumsuzluk içinde olumlu haberler bekleyenleri tebrık ediyorum gercekten. O umudu bıze de versinler.. Daha kötü ne olabılır dıyorum bazen kendı kendıme. Bakalım daha neler görücez.

Baelish 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                                        • Baelish
                                          Baelish @Tükendikagrubu Son düzenleyen:

@tükendikagrubu Hocam 4 yıl önce Fenerbahçe Nani'li Van Persie'li efsane kadroyla şampıyon olamayınca "Daha kötü ne olabilir ki?" demiştim. Ve o sezondan itibaren hep daha da kötü oldu. Geçen yıl bile artık daha kötüsü olmaz diyordum, takım küme düşüyordu az kalsın. O yüzden "Daha kötü ne olabilir?" demiyorum artık 🙂 Her an her şey olabilir, herkes kendine dikkat etsin

Hayallere, gerçek oluncaya kadar itibar etmeyen, ketum olmaya dikkat edern bir adamdı.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 4
                                          • S
                                            Semihylc @underw Son düzenleyen:

@underw, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı

@adam-keeynes, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı

Şu aşamada yapılacak en doğru şeymiş gibi geliyor. Böylelikle de kıymetli liyakat sahibi arkadaşlarımız yüksek puanlarıyla gelen ilanlara rahat rahat başvurup istedikleri kurumdan bir başkasına geçebilirler.

Merak ettiğim birşey var polis oldukdan sonra istifa veya kurumlar arası geçiş oluyor mu ?
                                            Eğer öyle bir kolaylık varsa hiç beklemeyelim , çilekeş olduk.

F 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 202
                                            • 203
                                            • 204
                                            • 205
                                            • 206
                                            • 452
                                            • 453
                                            • 204 / 453
                                            • İlk ileti