2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
Kurumda görev yapan bir arkadaş, bana özelden yardımcı olabilir mi? Küçük bir sorum olacaktı.
-
https:// www. memurlar .net/ haber/914070/
Haber şimdi düştü. Denetmen alımı da Aralık - ocak arası olur mu acaba?
-
@yolosapiens hocam bu b grubu atama takvimi bunun a grubu alımları ile alakası yok.. Buradan kıyasla denetmen alımı çıkarımı yapılamaz
-
@redcrossbjk b grubu alımı olduğunu biliyorum ama dediğiniz gibi bir çıkarım yapabilir miyiz diye yazmıştım.
-
-
@eomer 34 nedir ya:( kaçıncı yedeğe sıra gelir tahmini
-
@paretowilfredo yedek sıralaması hakkında bilgin var mı üstat ? Yada bilgisi olan arkadaslar bilgi verebilir mi yedek watsap gruplarinda illaki konusuluyodur
-
Wp grubumuzda
1,2,3,4,9,10,11,13,15,22,23,25,27,28,30,31,32,35 . Yedek arkadaşlar yok. Eger buradaysanız lütfen grubumuza girmek ve süreç için bilgi almak için özelden yazınız
-
@yabgu Dİger arkadaslar tercih yapicak o zaman bu verdiginiz sayilar disindakiler dogru mu anliyorum hocam ?
-
@RagnarNurkse evet hocam grupta olup kendi sıralaması ve ilini belirten arkadaşlarımız var.
-
@yabgu Anladim hocam sagolun tercih yapicak arkadaslara hayirli ugurlu olsun simdiden. Forumuda arada bilgilendirirseniz mutlu oluruz
-
arkadaşlar bu yedek atamalarda eş durumu nasıl oluyor.eşim ankarada çalışıyor eşdurum belgesi sunsam kabul olur mu szce?
-
24üne kadar teslim edilmesi gereken belgeler atananlar için değil mi? tercih yapan herkesin vermesi gerekmiyor
-
@hotellingtkare Atandığınız yere gidip bi süre çalıştıktan sonra tayin isteyebilirsiniz. yedeklerde öncesinde eş durumu evrağı verme gibi bi durum yok.
-
@gumrukçu emin misiniz hocam, peki bir süreden kastınız ne
-
Sgk ilk 34 yedekte bulunan arkadaşlar içinde il göç mülakatına da girenler varsa bu hafta içinde feragat verirlerse bekleyenler için iyi olur
-
@Reel-Konjonktür hayır herkes teslim ediyor diye biliyorum
-
Sgk ilk 34 yedekte bulunan arkadaşlar içinde il göç mülakatına da girenler var mı
-
İlk 34'ün yerleşeceğinin garantisi yok ki arkadaşlar. Re'sen atamayı açmayan arkadaşlardan açıkta kalan olabilir, sıra 34'ten sonraya da kalabilir bu yüzden.
-
belgeleri tum tercih yapanlar mi teslim edecek arkadaslar? atananlarin etmesi gerekmiyor mu? zaten olmasi zor evde de hastamiz var. Ankara'ya mi gidecegiz? elden teslim diyor? kesin bilen var mi bunu?