@paretowilfredo
Yüzde 100 katılıyorum
biz söylesek HAKLI olarak tepki olabilir de özellikle bu rt meselesine atfın gerçekçi...
Hocalarına duvar olan arkadaşlar, biraz olsun yapılan eleştirilere "şuna bak, altı üstü lisans mezunu, X hocaya laf eder olmuş, hadsiz..." demekten kendilerini alıkoyup, kavgamızın aslında ekmek kavgası olduğunun, dolayısıyla da "ulan yeni kitap mı alsam, bir gömlek mi" ikilemi kadar acınası seçenekler arasında kalmış olduğumuz bilincine varabilirlerse eğer, destek olmasalar dahi engel olmamalarını
herkese yeteceğini de belirtmek isterim.
Mesela çok sağlam kara kapaklı bir maliye kitabı vardı, herkes beğenisini 10larca entry ile dile getiriyordu sonra ne oldu, Hoca gitti tek kitaba sığabilecek meseleyi 8 kitaba böldü hiç olacak iş mi yani bu...
Bir başka Hoca, bu platformda soruları cevaplıyor, kendi twitter hesabında sorulan soruları görmezden geliyor diye eleştirildi, üzerinden 1 yıl geçmiş hala bir eğlence aracıymışcasına kendi sayfasında konuyu hatırlatıp destek görmenin peşine düşer olmuş, yazıktır...
Zamanında Mülkiyeye en yakın dershanelerden birinde bir Kamu Hukuku Hocası(2017), dershane öğrencisi tarafından memurlarnette eleştirildi diye ki asla hakaret de yoktu, namusum ve şerefim üzerine yemin ederim, taa memurlarnetin yönetimine ulaşılıp, normalde asla olmayan bir şey yaptırılıp yazılan yorum sildirildi, biz bunu da gördük...
Ben iddia ediyorum bu alana hazırlanan öyle karakterli öyle sağlam çalışan insanlar var ki vallahi çekindiklerinden bu piyasaya girmiyorlar, girseler çoğu Hoca işsiz kalır...