2016 Aralık GUY Sınavı
-
@John-Nash sağolsun, dersanelerden hocalardan destek olan yok mu , daha öncesi ankara kariyer etkinliklere sponsor oluyordu diye hatırlıyorum
-
Maliye bakanı konuşma yapmış dedi evdekiler dinleyen var mı
-
Kütüphaneden yeni geldim var mı bi gelisme guyda
-
@Ricardoreyiz Hala ilan bekliyoruz.
-
@Ülkü adam aydan geldim ya da mağaradan çıktım demedi .) günün gelişmelerini sordu; tam da ben de soracakken..
-
@furkanbey Herşey aynı keşke farklı gelişmeler olsa da söylesek
-
@Duesenberry ne demiş bişeyler ogrendin mi
-
Çok baskı var alım yapıcaz gibi konuşmuş ama kim için dedi bilmiyorum haberlere bakıyorum şimdi ama çıkmadı bi türlü @WilliamNiskanen
-
Nerede konuşmuş tv programında mi
-
Adana sanayi odasında toplantıya katılmış bu gün sanırım orda konuşmuş ama ne Dedi bilmiyorum hiç
-
@Duesenberry bu adamin konusmalari hic bi yerde yok
-
Yapsın bi zahmet alım 1.5 yıldır alım yok gibte
-
http:// m. mynet. com /samsunda-universite-mezunu-issiz-genc-intihar-etti-yasam-2892233?utm=webdesktop&u
Bir iibfli olarak sanirim.benim de sonum bu sekilde olacak dayanamiyorum artikin
-
Arkadaşlar etkinlik için gönlünden 3 5 kopan varsa yatırsın zor durumda kalmadan. O kadar iibfliyiz bizden tükürsek sel olur.
-
@Duesenberry 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
Maliye bakanı konuşma yapmış dedi evdekiler dinleyen var mı
Abi bakan tv de degil de memleketinde yada gittigi yerde alim alim var narssi atiyir neden tv de soylemiyor bu kadar sacmLkk olmaz ya kamuoyunu bilgilendirsin.bu kadar sacma bi yonetim olmaz yaaaaaa
-
Bulamadım konuşmaları. Arkadaşlar bende forumlara tıkladığımda son sayfaya atıyor başka sayfaya geçiş yapamıyorum sizde de oluyor mu? Düzeltemedim bi türlü
-
@John-Nash hocam hesap numarası var mi
-
2017
13 Mayıs 2017 Tarihinde Vergi Dairesi Müdürlüğü Sınavı Yapılacaktır.MALİYENİN yapmadığı tek sınav guy kaldı.
-
-
16 nisana kadar hayır yok diyor bakan bey.bzm baskı yapıp talebimizi iletmemi gerek