cte idare memuru alım ilanı 2019
-
Bugün başvurumu yaptım. İlan kıtlığı ve 4001 olmasına rağmen başvuru sayısını çok az buldum.
-
@pokuhantes kaçtı başvuru sayısı.
-
@aybala 1254
-
@pokuhantes ben pazartesi sabah on gibi yaptığımda 7. kişiydim. 2 eylüle daha çok var artar bence baya.
-
@aybala evet daha 10 gün var. Ama çok fazla olmaz gibi.
-
@pokuhantes bir hafta daha bu kadar başvuru olursa az olacağına işaret eder bu da
-
@pokuhantes hocam başvuru kaç dakika sürdü tahminen ?
-
@hoffafd evraklarımı netten bakıp hazırlayıp gittim. Sıra yoktu 5dk filan sürdü.
-
hocam 5 ay yatılı eğitim olması belki insanları cezbetmiyor olabilir.
-
@pokuhantes fotoğrafın 6x9 olmasına dikkat ettiniz mi ? Öyle olmayanları tekrar arıyorlardı
-
Kaça düşer beyler puanlar sizce var mı tahmininiz?
-
@İkhumuma evet 6x9 biyometrik olmalı. İstenilen evraklar bilgisayarda doldurulacak.
-
@bucalı evet sonuçta işi olanlar basvurmazlar aylık 400tl civarı bir harclikmis 5 ay süresince verilecek olan.mevcut işi olanlar maaşlarından da feragat etmiş olacaklar kazandıkları da.
-
Başvuru işlemini gerçekleştiren arkadaşlar,istenilen belgeleri e-devletten temin etsem sorun olur mu yoksa ıslak imzalı mı olması gerekir?
-
@çabala katılıyorum hocam
-
E devletten halledebilirsiniz bir tek başvuru formları bilgisayardan doldurulup çıkarttıktan sonra imzalanacak @placebo
-
@Adam-Keeynes hocam 80 olarak tahmin ediliyor ama başvuru sayısı az gibi , daha aşağılara gelebilir tabi ortada p3 olunca her lisans mezunu başvurabildiği için nolacağını kestirmek de zor
-
Dün başvuran var mı acaba kaç kişi başvurmuş cuma günü başvuranlardan bilgi alabilir miyiz.
-
@aybala Hocam ben dun basvurdum,1600lerde siralamam
-
@politics06 Teşekkür ederim yavaşlamış biraz başvuran sayısı düşecek gibi duruyor sanki.