YSK SINAVI 2019
-
Kesin gelir mi ilan
-
YSK 2018 Başlığında sanırım Ysk Seçim Müdürü bir arkadaş maaşı 4650 civarı yazmış.
-
İnşallah gelir ilan, hadi hayirlisi.
-
Ben bir şey merak ediyorum ilanın geleceği nereden çıktı beyler ben hiç bir yerde bir emare görmemiştim, başlık bile açılmış. Bu konuyla alakalı tek bildiğim kurumdışı alımın bir daha olmayacağıydı.
-
Ysk bir daha açıktan atama yapmayacağına dair duyuru yapmadı. Geçen sene bakmıştım 5 sene açıktan atama yapacak. Şimdi gördüğümüze mi inanalım duyduğumuza mı ?
Bir de pareto alım yapılacağına dair planlama yapıldığını fakat bu alımın ne zaman yapılacağının net olmadığını söyledi. -
@akncıı tamam dostum pareto söyledide bu başlık neden açıldı şuan halihazırda bir bilgi mi geldi de açıldı onu anlamadım ondan soruyorum. Olabilir açan arkadaş kesin bilgi almıştır belki bilmiyorum soruyorum bende. İş guy alımı başlığına dönmesin o yüzden diyorum
-
@Adam-Keeynes somut birsey yok elimizde hocam ama merak ettiğimiz için ve duyum paylaşılması için açıldı başlık. Malesef hepsi ihtimaller dahilinde artık bizim için guy, ysk vs.
-
Değerli arkadaşlarım.
Güçlü bir duyum üzerine açıldı başlık.
Farklı yerlerden gelen bilgiler olabilir.
Biraz daha sabır. Yakında çıkacaktır Kokusu. -
@Suigeneris inşallah
-
@paretowilfredo hocam bu sene ilana çıkılırsa ihdas edilen sayı kaç olur ?
-
Hukukçu alıyolar mı
-
@iühf19 evet
-
Geceb seneden tecrubeli arkadaslarim hangi kaynak onerirsiniz
-
@fatos kutluay kararlı olabilir. Geçen sene Kitabevinden onu istedim ama bana şu kitabı yolladilar kutluay kararlı diye sağ olsunlar o da yeterli oldu
https:/ /www.indekskitap.com/urun/karahan-kitabevi-ysk-secim-mudurlugu-sinavina-hazirlik-konu-anlatimli-soru-bankasi-karahan-kitabevi-yayinlari?gclid=Cj0KCQjw5MLrBRClARIsAPG0WGyX0sfPzXnkc6fV2W3f3gsFeCp0k9JGcOSPJhGBpDS7NQ8YjFZGQDwaAh0NEALw_wcB -
@akncıı kitabın içeriği nasıl ki direk kanunları kopyala yapıştırmış mı yapmışlar
-
Kitap almak istemeyenler ilanda belirtilen kanunların çıktısını alıp öyle de çalışabilir. Ben sadece ysk kanunlarına bakmıştım diğer konular bizim kitaplarda var çünkü.
-
@tozkok aynen öyle o yüzden sadece kanunların çıktısını almak daha mantıklı ben sınav ilk kez olacağı için tedirgin oldum kitap aldım geçen sene.
-
@akncıı bende öyle düşünmüştüm teşekkürler
-
İlanda yazan kanunları tek tek çıkartıp özet hazırlayıp öyle hazırlamıştım çok faydası olmuştu zaten iktisat hukuk maliye açısından sıkıntı olmuyor hazırlanması keyifli bir sınav umarım yakın zamanda gelir.
-
arkadaşlar bu ilanın geleceği kesin mi sayı kaç olur sağlam bilgisi olan söyleyebilir mi ??