2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@paretowilfredo tamamdır hocam sagolun inşallah tekrar birlik olunabilir yeni nesil brz sıkıntılı işimizi zorlaştırıyorlar
-
@paretowilfredo napcaz hakikaten?
"Bir şeyler" ? -
@paretowilfredo teşekkürler..
-
@strtmn Kitap çekilişi adı altında etkinlik yapsak katılım yüksek olur mu dostum?
-
@paretowilfredo "müstehak diyelim, kapayalim" madem
-
Pareto Hocam bir talebim olacaktı. B grubuna yönelik bir duyumlarınız mevcut mu? Açıkçası A grubundan devam edip de B grubu(düz memurluk) için de beklenti ve duyumlarınıza ihtiyacı olanlar var. En azından yüzeysel olarak da bilgi vermeniz yeterli olacaktır; alım yapacak kurum/sayı vs vs.
-
Iç işleri alımları gelse bi an önce keşke
-
@Gresham-T vala hocam keşke en çok beklediğim kaymakamlıktan sonra aksa gelse soyle
-
Süleyman soylu şu anda Cnn türk Hakan Çelik in programında.Twitter veya instagramdan Hakan Çeliğe merkezgöç ilgöç il planlama ve içişleri uzman yardımcılığı için sorularımızı sorabiliriz.biraz sonra bakana soruları iletecek
-
️DUYURU️
Çarşamba günü saat 19:30 da 2018 ve 2019 Kpss ye girenler için GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI ilanının gelmesi umudu ile etkinlik yapacağız.
️Lütfen yüksek katılım sağlayalım.. -
@paretowilfredo ustad ilgoc ilani tahmini ne zaman gelir
-
İçimden bir ses bu hafta 10-15 kişilik üst kurullardan bir ilan gelecek diyor da hayırlısı hadi bakalım
-
Btk beklenmiyor mu bu sene ?
-
Rekabet kurumuyla alakalı herhangi bir duyum yok mu ?
-
Suana kadar gordugum en istikrarli ve bol alimi gerceklestiren belli bir duzene oturtan bakanlik icisleri bakanligi. Helal olsun sayin Süleyman Soylu'ya. Siyasi anlayisini dilini uslubunu begenirsiniz begenmezsiniz ama sayin bakan bakanliga ciddi anlamda hakim. Gerek kaymakamlik gerek polislik gerek komser yrdciligi gerek bekcilik olsun tikir tikir belli bir sistemde alimlari gerceklestiriyor. Bu alimlari yaparken oncesinden duyurusunu yapiyor programlarda mujdesini veriyor. Bu bakimdan sayin Süleyman Soylu'yu ciddi anlamda tebrik ediyorum ve umarim yeni kurulacagi dillendirilen kabinede bakanligini korur sacma sapan bir yere kaydirilmaz.
-
@LioN hocam amacım polemik değil siz beni tanımazsınız ben de sizi tanımam zaten. Dolayısıyla politik bir muhabbet yapma imkanımız da olmaz ama bu okumanız yanlış bir okuma.
Devletin yeniden inşası sürecinde kaymakam ya da valilerin bir belediye başkanı adayı lehine ya da aleyhine yorum yapmasının tam manasıyla önünün açılabilmesi için alım yapıldığı doğrudur,
Eğer ki güttüğünüz ve başarısızlığa uğrayan lâkin sırf geri adım atmadım demek adına ısrar ettiğiniz kavga gerginlik temelli siyasetiniz devam ederse, elbette ki kolluk kuvveti istihdam edersiniz. Bu konunun, sizi ya da bizler gibi insanları daha fazla rahatsız etmesi gerekirdi aksine, bizden alınmıyor da devamlı kolluk kuvveti alınıyor diye. Bundan mutlu olan İİBF'liyi ilk kez gördüm.
Atandı atanalı memur normal hiç farketmez, toplumla çok kötü bir bağ kuran bekçileri, haberleri videoları toplum tarafından eleştirilen bekçileri, hakları için yürüyen insanlara aşırı katı, öldürdüğü adamın başında bekleyen katile normal davranan polisiMİZİ kalifiye hale getirmek yerine nicelikle alakadar olunması da ayrı bir sorun.
Ben kendisinin, gerek verdiği sayısal veriler gerek güttüğü ve kendi partisini dahi başarısızlığa uğrattığı politikalarını dolayısıyla da tamamen parti ideolojisi gereği yaptığı alımları beğenmiyorum.
Hürmetler. -
@cemalicoşan kardes ben bambaska birseyden bahsetmistim de orda neyse canin sagolsun sikinti yok.
-
@LioN ben anladım Hocam da sadece alımların vatandaşı düşünerek olmadığını anlatmak istemiştim. Hepimizin canı sağolsun, hepimiz Allah'ın izniyle emeklerimizin tam karşılığı olan, hak ettiğimiz yerlere atanalım.
-
Hazine ve Maliye Bakanlığı'nda yeni birim kuruldu,
Birime Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı kadrosu ihdas edildi;
Konu hakkında konuşmak için;
-
@paretowilfredo hocam hmb sadece iibflilerden mi alım yapıyor yoksa hukukçu kadrosu da açıyor mu ?