2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
ilanlar ne zmn gelicek acaba
-
@rabia89 22 ekimden sonra gelmeye başlar
-
@paretowilfredo üstad çok sessizsin bir ses versen ne güzel olur illaki ilan için değil iyi olduğunu duysak yine mutlu oluruz :))
-
@crowdingout ayni seyi ben de dusundum sesi ckmiyor üstadımızın
-
Hmuy sadece sozlu ile alacakmis, cokmu yuksek kapatir ?
-
@guyguy26, içinde söyledi: 2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
Hmuy sadece sozlu ile alacakmis, cokmu yuksek kapatir ?
Son ilana bakabilirsiniz. Biraz kafayı çalıştırın.
-
@shepherd şu tepkiye gerek var mı? Bir soru sormuş, bilgi edinmek istemiş sanki sen kardiyologsun da yüksek zekândan bürokrasi faydalansın diye, Devlet sana ısrar etti kpss sürecine girmen yönünde...
"Kafayı çalıştırın, şöyle soru sorulur mu, muhabbete bak ya, az emek ver de oku, vb..."
Gören de benzer liseleri, 4 üni. hariç benzer üniversiteleri bitirmedik sanır.
Ben hiç Türkiye'de dedesi hambal birini ve bunu anlattığını duymadım, işte bu ego o ego... -
@shepherd sana özel bile sormamıs soruyu. Sırf boş yorum yapmak niyetiyle atlamıssın hemen.
-
@conqusator, içinde söyledi: 2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@shepherd şu tepkiye gerek var mı? Bir soru sormuş, bilgi edinmek istemiş sanki sen kardiyologsun da yüksek zekândan bürokrasi faydalansın diye, Devlet sana ısrar etti kpss sürecine girmen yönünde...
"Kafayı çalıştırın, şöyle soru sorulur mu, muhabbete bak ya, az emek ver de oku, vb..."
Gören de benzer liseleri, 4 üni. hariç benzer üniversiteleri bitirmedik sanır.
Ben hiç Türkiye'de dedesi hambal birini ve bunu anlattığını duymadım, işte bu ego o ego...Evet bu tepkiye gerek var, bu soruyu soruyorsa devlete ne faydası dokunacak? Herkes kolaya alışmış, memurluğa kapağı atayım da yatayım diye düşünüyor... Daha önce şöyle şöyle kapatmış yeni ilanda yds isterse kaçla kapatır istemezse kaçla kapatır gibi bir soru olsa inanın hiç erinmem düşüncelerimi yazarım. Arkadaş daha bölümünü bile yazmamış, siz ise savunuyorsunuz.
-
Hatta şöyle bir test yapalım siz hazine ve maliye bakanlığının sitesine girip duyuru kısmına bakın bakalım son alımda kaçla kapattığını bulmak ne kadar vaktinizi alacak? Üstelik alanınız olmadığını ve bu ilanla ilgilenmediğinizi varsayıyorum, arkadaşın aksine...
-
@shepherd ben cahilin biriyim pek kafam da çalışmaz fakat küçük bir açıklama: Kişi, akademik geçmişi, IQ'su farketmeksizin cevabını bildiği soruyu da sorabilir. Duygular var, güven var, kendine güvenememe var, endişe var ve burası da bir forum nihayetinde, sadece nickler var ve karakterler bilinmiyor, salt zekâdan ve araştırmazlıktan/tembellikten bahsedilemez.
Bir İİBF'linin başka İİBF'liye ettiğine çok az mecrada rastlanır.
Neyse sabah sabah, başarılar... -
@conqusator Arkadaş daha yeni galiba alışacaktır hor görmeyelim.
-
@shepherd sana özel bir yorum yapmadim sen cevap vermeyo tercih ettin.Ayrica bu forum amaci bu diye dusunuyorum,Bilgi, deneyim , dusunce paylasimi yapiyor " kafasini çalıstirmayan insanlar" bu mecrada.Anlasilan senin buralara pek ihtiyacin yok ama tezatliktir ki buradasin. Cik bi hava al
-
. .
-
@guyguy26 kardeşim soruna tahminimce cevap vereyim. Şu konjonkturde herhangi bir sınav geçmişe göre yüksek kapatır. Çünkü alımlar çok az. 2019 dan malum atanan giden çok aday olmadı. Hmuy YDS şartı olursa görece biraz daha düşük kapatır. Son alımda YDS şartı ve bölüm şartı vardı. Tabi burda şöyle bir durumda var. Misal işletme bölümünden girilecekse diğerlerine göre biraz daha düşük kapatır. Malum işletme puan türü herkesin yüksek değil vs. Gelelim sözlü sınav olmasına. Sınavın sözlü ya da yazılı olması pek etkilemez. Ennihayetinde elinde puanı olan aday başvurusunu yapar. Hmuy gibi bir merkez uzmanlığı es geçmez kimse. Kaldı ki hali hazırda taşra uzmanı olup bu sınava sözlü olduğu için başvuran yazılı olmasına göre daha çok olabilir. Yazılı sınav stresine girmeden iki defa Ankara'ya git gel yapmadan tek bir sözlü sınavla işi bitiririm diye düşünebilir. Malum sözlü sınavlarda ekstradan mülakat yapılmıyor. Sınav+mülakat bir arada olmuş gibi düşün.
-
@LioN tesekkurler
-
@LioN bu alımda Hazine ve Maliye Bakanlığı 500 Uzman Yardımcısı alacak ya, sizce YDS istemeden alım olur mu?
-
@Cedric Bende bunu düşünüyorum 500 kişilik ilan ve yds + bölüm şartı biraz zorlar gibime geliyor. Bazı bölümler ilk alımda yoktu bile umarım değişir şartları
-
@Cedric kardeşim 500 kişilik bölmeden direkt gelirse ilan YDS olmama ihtimali bir tık daha fazla bana göre. Sayı 50 100 olsa tamam YDS ihtimali daha fazla olursa. Şimdiye kadar 500 kişilik bir merkez uzmanlığı ilanı gelmedi hiç bu denli bir alımda yds istemeyebilirler. Daha öncede konuşuldu alım büyük ihtimal eskinin muy kadrosuna yani maliye tarafına diye olur dusunuyorum
-
Açıkçası ben bu ilanların verilen sayılarda geleceğine pek ihtimal vermiyorum. 500 kisi hmuy yds'li ilan verirse mülakata cağiracak degil 2000, 500 kisi bile bulamaz. Zaten yds si olan adamlar bütün sinavlara basvurdu ve atananlarda genelde onlar. Kalanlar puani yuksek ama yds si olmayan kisiler. Ayrica görselde verilenlere takili kalmamak lazim bence. Nitekim görselde verilen sinav tarihi geçmiş bulunmaktayız. Burdan görseldeki her seyin olduğu gibi gelmeyecegi sonucu çikiyor gibi.