Yüksek Seçim Kurulu YSK Personel Alımı 2019 (255 Kişi)
-
Hayırlı olsun arkadaşlar, farklı unvanlarda 255 kişilik bir alım gerçekleştirilecek. Buyrun;
https://www.tercihiniyap.net/ilan/yuksek-secim-kurulu-ysk-personel-alim-ilani-2019-h8832.html
-
Bi an görünce heyecanlandım b grubuymuş başvuracak arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun
-
Arkadaşlar zabit katibi ile v.h.k.i nin maaşları hakkında her sitede farklı bilgiler var? Net rakamları bilen arkadaşlar varsa bizi bilgilendirebilir mi?
-
Ortada çok büyük bir haksızlık var önlisans KPSS ile lisans düzeyinde KPSS zorluk derecesi farklıdır. Sonra bu atanan zabıt katipleri kurum içinden seçim müdürü olsunlar Oh ne ala memleket çok güzel bir dünyada yaşıyoruz. Tebrik ediyorum gerçekten gençliğimiz talan oldu
-
@North-remembers adalet bakanlığı katip alımında lise önlisans lisans hepsi aynı ilana başvurabiliyor. Kontenjan ayrı olması, hatta puan farkı olması gerekir ama malesef durum böyle. Lisans 70, önlisans 75, lise 80 olmalı ama garip bi şekilde hepsi denk tutuluyor resmen
-
Bu alimda da lise, onlisans, ve lisans kpss ile basvuruluyor yani zabit katipligi yine 83-84 ustu kapatir gibi duruyor. Hatta fazla iyimser bile olmus olabilirim. Ama yinede sansimizi deneyecegiz tabiki. Vhki sadece lisans ama zannimca sayi az oldugu icin o daha yuksek kapatir. Fikri olan arkadaslar aydinlatsin.
-
vhki lise önlisans ve lisans hocam
-
@İkhumuma dogru yanlis bakmisim hocam
-
Merkez ve taşra kadrolarından sadece birini mi seçiyoruz. İkisine farklı unvanlar için başvuru yapamıyoruz sanırım.
-
Katiplik için uygulama sınavı yok mu acaba? Öyle bir not düşmemişler sanki ya da ben mi gözden kaçırdım?
-
@pokuhantes yok hocam gecenki alimdada olmamis
-
@paragliding teşekkür ederim hocam
-
Arkadaşlar katiplikte maaş ve çalışma şartları nasıl oluyor bilgisi olan var mı?
-
Sgk bu başvurudan önce açıklanır inş p3 84 e gelmez belki 17 vhki ama başvurmak zorunda kalmam inş daha önce müdürlükten şutlanmıştık :))
-
@Aslan-Reyiz P3 84 puan atanır mı hocam sizce merkezi atamalarda son atamada
-
@araskar gelme ihtimali var son atamada.Biraz geniş tutarsanız tercihleri doğu bölgeleri ağırlıklı gerçi az kadro açılıyor.
-
@Aslan-Reyiz vhki mi yoksa katiplik mi hocam? ?
-
@çölkaplanı vhki hocam
-
@Aslan-Reyiz vhki kadrosuna lisans mezunları da basvurabiliyor değil mi
-
Sonuclar aciklanmis arkadaslar ysk nin sitesinde