2018 dguy kazananlar.
-
@merkezuzmanı Hocam iyi akşamlar kurumu arayıp mı aldınız bu bilgiyi ben aradığımda buraya gelip imza atarsınız diye bir şey söylenmedi eğer sizin dediğiniz gibiyse yarın gideceğim kuruma
-
@Dguuy hocam biz gittik başladık. Elden teslim aldık belgeleri girişlerimiz yapıldı
-
@dguyay GİB da başladınız demi hocam. Birde ne evrağı aldınız ?
-
Açik ofis mi dguy calisma ortami
-
@onepunchman evet hocam dikmende başladık. Elden tebliğ aldığımıza dair evrak imzaladık giriş yaptırdık. Kimliklerimiz çıktı bugün. Kuruma gelin siz de sabah isterseniz işe başlayacak gibi.
-
@Hakim-Bey şimdilik bekliyoruz herhangi bir ofis düzeni yok açıkçası ortada bekliyoruz öyle bütün gün
-
@dguyay hocam teşekkür ederim bilgi için dikmendeki ana binaya gideceğiz değil mi imza için dguylari ana binada mı başlattılar eğitime kadar
-
hocam peki kalacak yer falan misafirhane ayarlıyorlar mı ?
-
@Dguuy evet hocam gib merkeze geleceksiniz. 10.kata evrak verdiğimiz yere çıkın orada yardımcı oluyorlar
-
@dguyay çok ani oldu hiç hazır değilim sağolun hocam
-
@mumy07 hocam şuan sanırım sadece ankara ikametliler geldi. Dışarıdan gelen hiç kimseyi duymadım ben
-
@dguyay Tamamdır hocam çok sağolun bir şey duyarsanız söylerseniz çok sevinirim
-
@onepunchman rica ederim sabah 8:30da gelirseniz yardımcı oluyorlar. Bugün herkes öyle gelmişti
-
İyi günler arkadaşlar tebligatı eline ulaşan oldu mu acaba..
-
@dguyay eğitimden sonra asıl yerleriniz belli olur .şimdilik sadece tebligat için bekletilirisiniz.büyük ihtimalle pazartesi eğitim başlar.eğitimden sonra yerlerinize dağılırsınız .çalışma ortamı kimi yerde büyük oda ,kimi yerde küçük oda gib ana binada ise açık kat ofis şeklindedir .
-
@ekeblad merhabalar tebligat konusunda bilginiz var mı
-
@atamaonayı kurumda çalışan guy ların da çağırıldığını biliyorum .büyük ihtimalle bugün yarın çok büyük çoğunluğunuz aranacak .
-
@ekeblad tamamdır teşekürler
-
@atamaonayı bugün bana ulaştı, ikametgahım Ankara bu arada.
-
@ssv teşekkürler