Strateji Başkanlığı ilanında maliye bölümü için bişeyler YAPMALIYIZ!
-
Arkadaslar bu konuyla ilgili bişeyler yapalım. Kurumu arayalım cimer den yazalım ankarada olan arkadaslar toplanıp kuruma gidip bir dilekçe verelim. Ben daha önce aynısı olmasa bile bazı taleplerin dikkate alındıgına bizzat şahit oldum. Lütfen bu duruma sessiz kalmayalım cok gecmeden bişeyler yapalım.
-
@sbf13 03122945245 arkadaslar direk dahili numara da bu 9 bucuk tan sonra arayabilirsiniz dediler
-
@ankarasbf @nairu24 @nairu @ege @choosemyself @adalet @ikpln @econ101 @IS-LM arkadaslar forumdan ulaşabildiği maliyeci arkadaslar sizlersiniz buradan bişeyler yapalım destek olursanız
-
Kurumun kurumsal e-posta adresine mail atabiliriz. Ortak bir metin hazırlayarak. Bunun dışında cimere yazanlar da oldu zaten. Çok bir şey değişir mi bilmiyorum ama denemekte fayda var.
-
Arkadaşlar ben aradım kurumu üst yönetim öyle uygun görmüş maliye bölümünden ihtiyaç yoktur dediler
-
@econ101, içinde söyledi: Strateji Başkanlığı ilanında maliye bölümü için bişeyler YAPMALIYIZ!
Arkadaşlar ben aradım kurumu üst yönetim öyle uygun görmüş maliye bölümünden ihtiyaç yoktur dediler
-
Tüik de istatistik mezunu uzman yardimcisi talep etmedi son ilaninda. Böyle şeyler kurumların takdiridir. 10 20 adayın mailiyle mesajıyla bir şey değişmez.
-
@Hakim-Bey arkadasım senin derdin ne?
-
@econ101 bana da öyle dediler
-
Bana da aynı şeyi söyleyediler arkadaşlar.
Şu yukarıdaki arkadaşı çok muhatap almayın böyle kişiler sürüngen misalidir nereye çekersen oraya gider. -
Ben de Maliye mezunuyum arkadaşlar ancak şu an hazırlık sürecindeyim. Buraya başvuru yapamayacağım zaten. İlan geldikten sonra yapılacaklar ne kadar etkili olur bilemiyorum ancak yapılacak şeyler konusunda organize olunabilirse ben de destek vermek isterim.
-
Benimle de aradığımda böyle konuştular. Cimerden de yazacağım. Bu konu elbette kurumların takdiri, TÜİK ' in maliyeci almaması olağan. Ancak burası strateji ve bütçe takdir edersiniz ki maliye mezununa elbette ihtiyaç vardır. Ayrıca maliye ile iktisat arasında ders içeriği olarak büyük farklılıklar yok. İktisatçı kadrosuna maliyeciler de başvurabilirdi. Bu duruma sessiz kalmayız bir değişim olmasa bile en azından tepkimizi belirtiriz.
-
@jook, içinde söyledi: Strateji Başkanlığı ilanında maliye bölümü için bişeyler YAPMALIYIZ!
Kurumun kurumsal e-posta adresine mail atabiliriz. Ortak bir metin hazırlayarak. Bunun dışında cimere yazanlar da oldu zaten. Çok bir şey değişir mi bilmiyorum ama denemekte fayda var.
Ortak metin daha etkili olabilir.
-
Ne enteresan bi grupsunuz maliyeci almiyorum diyo kurum , siz de yok efendim alacaksin diyosunuz . Alllah allah zorla mi kardeşim.!
Ben kurumda yonetici olsam diger alimlarda da maliyeci almam bu tavır yüzünden. -
@choosemyself sen daha okuduğunu anlamıyosun.adam yukarda TÜİK'in maliyeci değil istatikçi almadığını yazmış.
-
Ilan sayısı beklenenden düşük geldiğinde göre Maliyeci ihtiyacını bakanlıktan kurum içi geçişle karşılamıştır.
Birşey değişmez. -
Seni ilgilendiren bir durum yokken senin burada işin ne arkadaş ? Burada bir başlık açılmış bir şeyler yapmaya çalışıyor olur veya olmaz kurumun takdiri olduğunu biz de biliyoruz fakat kurumun muhtevasıyla uyuşmayan bir ilan ile karşı karşıyayız sadece bu kadar @Hakim-Bey
-
Maliye mezunu degilim fakat maliyeci arkadaslar bu konuda cidden hakli. Keske ilan bolum bazli ayrim yapmak yerine 59 tane iibf/sbf mezunu uzman yrdm alinacak diyerek ortak cati altinda verilse idi.
-
@iktisatçı0 Ben maliye bazında tüm ilanlar için konuştum arkadaşın yazdığına cevaben konuşmadım. TÜİK İstatikçi ihtiyacı yoktur bu durum anlaşılabilir. İstatikçi ile iktisatçı aynı mı? Ama açın maliye ve iktisatın aldığı derslere bir bakın. İktisatçı kadrosuna maliyeciler de alinabilirdi bu durumdan bahsediyoruz. Tabi ki kurumun takdiri, biz aksini söylemiyoruz ama ortada haksız bir durum oluştuğundan bahsediyoruz. Zaten ilan olmayan bir dönemde diplomamızda sırf iktisat yazmıyor diye çöpe atalım her şeyi.
-
@LioN bölüm bazlı ilan tamamen haksızlık ama merkez uzmanlar hep böyle alınacak gibi görünüyor . Kamucu işletmeci olup iktisat puanı yüksek olan arkadaşlara da haksızlık olacak.