DHMİ - Devlet Hava Meydanları İşletmesi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@rassal Dostum malesef çok istekli geçmedi konuşma ser veriyor sır vermiyorlar garip bir şekilde. Ama alakadar davrandı sağolsun. Ancak tavrinda verebileceğim bilgi bu kadarı sezdiğimden malesef ısrarcı olamadım.
-
@paretowilfredo ilginiz için teşekkür ederim
-
@paretowilfredo teşekkür ederiz hocam ilgilendiniz
-
@Shadowmoon 444lü numaradan ulaşabildim nihayet. Feragat ettim .
-
@mülkiye_13 hocam teşekkür ederiz. Acaba puanınız kacdi
-
Başvurunun onaylandığına dair geridönüş yapılıyor mu acaba
-
@smyy-drms hocam kalbim sıkıştı bana böyle bi geri dönüş olmadı . Olduğunu da sanmıyorum . İnşallah yani . Listeyi çok geciktirmezler zaten sınav 30 unda
-
@RqzeeT 90.38 puanla başvurmuştum hocam .
-
@fatos_ teşekkürler. K.bakmayın hocam
-
@fatos_ liste 18 kasımda açıklanacaktı herhalde ilanda yazıyordu
-
Telefonda konuşmaya beceribilen birisi kurumdaki memurun ağzını arada iyi olur aslında
-
Maaşları normal müfettişlerden 2 bin TL kadar fazlaymış öyle dedi DHMİ de bir tanıdığım
-
@sbf13 normal memurun 6000 civarı maaş aldığı kurumda müfettiş yardımcısının vmy ile aynı maaşı alması düşünülemezdi.
-
@RootofAllEvil yani
-
Facebook ta 90 la kapattığı yazılmış.140 kişi için normal
-
Açıklansada olumlu yada olumsuz rahatlasak
-
Bu sene acilan ilanlardan basvurmayi tek dusundugum kadro buydu.Lakin 8 Kasim itibariyle basvuru yapmadim,insallah pisman olmam. merak eden arkadaslar icin ;
Ek gosterge 3600
1700 TL gibi bir havacilik tazminati var(yardimciyken mi mufettisken mi bilemiyorum).
6/1 bir mufettis (Yani yeterliligini yeni veren) maasi yaklasik 8.900 TL civariymis.1/4 unde 10.000 'i geciyor diyebiliriz.Kariyer meslekler arasinda hakimlik,kaymakamlik,sayistay denetciligiyle yarisir ozluk haklari var goruldugu gibi.
BTK,Strateji ve Butce,DHMİ,90+ punani olanlae bu sene hadi yine iyisiniz,degerlendirin buralari -
Kesin sayılar olmamakla beraber toplam 1050 onayı geçen başvuru varmış taban puan 89 buçuk gözüküyormuş.
90 puan altında kalacak gibi gözüküyor bizim düğün işi oldu. Herkese şimdiden başarılar. -
@karagergedan onaylama işlemi bitmiş mi ? 2 hafta önce birisi 1200 başvuru var demişti son haftanın başvurularıyla sayı iyice artmıştır.
-
@rassal O kişi de bendim. O zaman 900 onaylanmış 300 onay bekleyen vardı.
Toplam kaç başvuru var diye sordum 1050 şuan ama kesin değil bekletilenler var dedi demekki cuma gününe kadar kesinleşecek liste pazartesi yayınlanacak.