TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı

KPSS A
    kasım 2019 108 dönem kaymakamlık
    556
    8071
    1254405
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • K
      k.k. Son düzenleyen:

2016,2017,2018 sınavlarını kazandım.
      bu sınavda ise 2 Türkçe sorusunun yanıtını anımsayamıyorum. ikisinden birisini bile doğru yapmış olsam 70,75 ikisini de yanlış yapmış olsam 69,50 oluyor. Gergin olarak 4 aralığı bekliyorum.
      etrafımda tanıdığım 10'un üzerinde bu sınavı daha önce bazıları da dereceler ile kazanmış olan arkadaşlarım var,hepsi 69 74 arasında
      ben netlerin bu kadar yüksek çıkıyor olmasını Türkçe'ye bağlıyorum,sayın arkadaşlarımız anımsayamadıkları sorularını doğru olarak kabul ediyor.
      bn sonuçlar açıklanınca sürprizlerle karşılaşacağımızı öngörüyorum
      Herkese başarı ve şans diliyorum arkadaşlarım
      şans diliyorum çünkü bu sınavın bir karakteri de bana göre şanstır. Örneğin bu sınavdaki marjinal tüketim eğilimi İktisat sorusu,kelime oyunuyla bana yanlış yaptırdı önce 3 yaptım sonra sildim 4 yaptım değiştirmemiş olsam şu an rahatım
      şans faktörü de önemlidir diye düşünüyorum sınavda
      bakalım neler olacak.

K S 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 8
      • E
        Etiketsiz @alexdesouza Son düzenleyen:

@alexdesouza
        İronidir o

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • K
          kema boratav Son düzenleyen:

Brnim arkadaşları da yaz hocam
          1-65.5
          2-58.75
          3-45 soruları görmeye girdi
          Benim çevrem başarısız diğer arkadaşlar gibi değil

• bozo_
            bozo_ Son düzenleyen:

Arkadaşlar benim anlayamadığım geçen sınav tahminlerine bakıyorum 80 üstü on kişi var bu sınavda su an 34 kişi 80 üzeri bu nasıl bir yükseliş anlam veremedim. Düşündüğümüzde geçen sınavda bir en fazla iki muallak soru var iken bu sınavda iptal olur diyeceğimiz 3 diğer itirazları da sayarsak 10 a yakın bu kadar muallak soru iktisat ve türkçe ile 26 soru desek 80 net için 85 doğrularda yapmak gerekiyor. eğer bunlar gerçekleşirse zaten yüksek kapatacaktır. Herkesin hakkında hayırlısı olsun 4 aralık da mevlam neylerse güzel eyler..

• K
              katipcelebi1234 Yasaklı @k.k. Son düzenleyen:

@k-k anlamadığım nokta eskilerden kazanan tecrübeli arkadaşlar ve çevresindeki diğer insanlar barajı zar zor geçmişken bu grupta 80 lerin bu kadar fazla havada uçuşması bana manidar geliyor.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
              • S
                srsmn Son düzenleyen:

@kema-boratav manipüle etmem ben böyle şeyleri lafınız beni de kapsıyor. Yakın arkadaşlarım var tecrübeli en fazla 73 diyorlar inşallah 70 le kapatır umutla bekleyen herkes sevinir bu temennim

Bütün dünya benim olsa gamım gitmez nedendir bu?
                Ezelden gam turabıyla yoğrulmuş bir bedendir bu.

• K
                  kaymakam rüzgar Yasaklı Son düzenleyen:

Değerli dostlar herkese selam olsun,
                  Bu sınava 3.girisim ve ilk ikisinde aldığım puanlar 27-30 gibi idi neden mi sınavı görmek idi amacım ...
                  Gelelim bu sınava ben sınavda 98 soru yaptim,
                  Türkçe 4
                  Tarih 1
                  Türkiye ekonomisi 4
                  Anayasa 1
                  İnsan Hakları 2
                  İktisat 2
                  İdare 8 adet yanlis yaptım.
                  Yanlislarimin içinde kop sorusu var...Türkçede hatirlamadigim 3 soruyu insan haklarinda 1 soruyu ve idarede bir soruyu yanlış kabul ediyorum.bu durumda puanım 70.50 olmakta benide listeye ekleyebilirsiniz.
                  İptale gelirseniz, kanaatim şu, kop sorusu ve iş aramayanlar sorusu kesinlikle hatalıdır iptal olur mu ben hesabımı olmayacak şekilde yaptım.olursa ki bende ikisi de emin olduğum yanlış cevplar benim işime geliyor ama şu net görünüyor bu sınavda 400 ÖSYM bulmaz 350-380 arası aday ile 400 kapatır minimum 70 ile kapatır ...evet ozentisiz bir sınav ama sonuca baktiginizda herkesi hemen hemen 68-69.75 yigdilar...inanın bu komisyonda yani soruyu hazırlayanlar çok zEki adamlar ...ben işlerini çok iyi yaptıklarını düşünüyorum ....
                  Neticede fikrim net olarak 400 kişi toplam ile kapatmayacağı ve 70 alan mülakata hazır olsun derim.
                  Bu siteye 4 aralığa kadar çok bakacak çok okuyacak ve kah üzülecek kah sevineceksiniz ...siz arkadaşlarıma tavsiyem hatirlamadiklarinizi yanlış sayın ve ona göre bekleyin unutmayın ki insan kendini kandirmasi kadar malesef kötü bir psikoloji olamaz ...şimdi herkese işin de gücünde başarılar diliyorum ...ama kop ve iş aramayanlar benim kanaatimce hatalidir.

K 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                  • Ö
                    öktem_ilteriş Son düzenleyen:

Bu yıl geçmiş sınavlarda başarı gösteren arkadaşlar düşük yapmış olabilir, sınavın barajını geçmiş yıllarda başarılı olanlara göre belirlemek doğru bir düşünce değil.

• S
                      skrbrdr @k.k. Son düzenleyen:

@k-k
                      Hocam benim arakdaşları da eklermisiniz?
                      1:80.50
                      2:92.75
                      3.90.25
                      4.99.75
                      5:94.50
                      6:110.50

K K 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 9
                      • K
                        kema boratav @skrbrdr Son düzenleyen:

@skrbrdr, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı

@k-k
                        3.90.25
                        4.99.75

Hocam benim bı arkadaş var 100 soruyuda yanlış yaptım dedi -25 net eklerseniz sevinirim

K 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                        • K
                          kema boratav @kaymakam rüzgar Son düzenleyen:

@kaymakam-rüzgar, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı

Değerli dostlar herkese selam olsun,
                          Bu sınava 3.girisim ve ilk ikisinde aldığım puanlar 27-30 gibi idi neden mi sınavı görmek idi amacım ...
                          Gelelim bu sınava ben sınavda 98 soru yaptim,
                          Türkçe 4
                          Tarih 1
                          Türkiye ekonomisi 4
                          Anayasa 1
                          İnsan Hakları 2
                          İktisat 2
                          İdare 8 adet yanlis yaptım.
                          Yanlislarimin içinde kop sorusu var...Türkçede hatirlamadigim 3 soruyu insan haklarinda 1 soruyu ve idarede bir soruyu yanlış kabul ediyorum.bu durumda puanım 70.50 olmakta benide listeye ekleyebilirsiniz.
                          İptale gelirseniz, kanaatim şu, kop sorusu ve iş aramayanlar sorusu kesinlikle hatalıdır iptal olur mu ben hesabımı olmayacak şekilde yaptım.olursa ki bende ikisi de emin olduğum yanlış cevplar benim işime geliyor ama şu net görünüyor bu sınavda 400 ÖSYM bulmaz 350-380 arası aday ile 400 kapatır minimum 70 ile kapatır ...evet ozentisiz bir sınav ama sonuca baktiginizda herkesi hemen hemen 68-69.75 yigdilar...inanın bu komisyonda yani soruyu hazırlayanlar çok zEki adamlar ...ben işlerini çok iyi yaptıklarını düşünüyorum ....
                          Neticede fikrim net olarak 400 kişi toplam ile kapatmayacağı ve 70 alan mülakata hazır olsun derim.
                          Bu siteye 4 aralığa kadar çok bakacak çok okuyacak ve kah üzülecek kah sevineceksiniz ...siz arkadaşlarıma tavsiyem hatirlamadiklarinizi yanlış sayın ve ona göre bekleyin unutmayın ki insan kendini kandirmasi kadar malesef kötü bir psikoloji olamaz ...şimdi herkese işin de gücünde başarılar diliyorum ...ama kop ve iş aramayanlar benim kanaatimce hatalidir.

İş aramayanlar pek hatalı olarak dile getirilmedi inşallah iptal olur bariz hata vardı bencede

• K
                            kaymakam rüzgar Yasaklı @kema boratav Son düzenleyen:

@kema-boratav dostum bu tarz ve üslup sana ne kazandırıyor ? Burada bir insan senin hakkında kötü birşey kalbinden geçirmiyor mu sanıyorsun.... Allah senin gibilere bu mesleği nasip etmesin.

K Atabey_06 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                            • K

@kema-boratav dostum bu tarz ve üslup sana ne kazandırıyor ? Burada bir insan senin hakkında kötü birşey kalbinden geçirmiyor mu sanıyorsun.... Allah senin gibilere bu mesleği nasip etmesin.

Ya bu duyar kasmalara bayılıyorum hayatınız nasıl geçiyor sizin kaymakam adayıyım espri falan yapmayayim mi diyorsun , arkadaş orada ironi yapmış bende karşılık verdim ,biraz rahat olun

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                              • Atabey_06
                                Atabey_06 @kaymakam rüzgar Son düzenleyen:

@kaymakam-rüzgar dostum o iki arkadaş espri yaptılar. bakar mısın 110,5 net yazmış, takılma çok 🙂

Kabullen, Uyum Sağla, Plan Yap, Harekete Geç...

S K 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                                • S
                                  skrbrdr @Atabey_06 Son düzenleyen:

@Atabey_06
                                  Herkes arkadaş ekliyor hocam ortalık ütopya adam bi yazıyor arkadaşım 85 öbürüsü 80 nedense tüm yüksek alan arkadaşlar beraber😂

K 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                                  • K
                                    kema boratav @skrbrdr Son düzenleyen:

@Atabey_06
                                    Herkes arkadaş ekliyor hocam ortalık ütopya adam bi yazıyor arkadaşım 85 öbürüsü 80 nedense tüm yüksek alan arkadaşlar beraber😂

Hoca durur mu yapıştırmış cevabı 110 nete inaniyosunda -25 e neden inanmıyorsun 🙂

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                                    • K
                                      kaymakam rüzgar Yasaklı @Atabey_06 Son düzenleyen:

@Atabey_06 kardeşim yeri burası mi peki ? ..tamam özgürüz ama insanlari bu yaklaşım incitiyor sen farkında değilsin ... Yıllarca hazirlananan arkadaşlar var ...yazıktır günahtır lütfen ...klavyenizden çıkana dikkat edin ...söyleyecek sözü olmayan Bir zahmet yol alsın ...

K 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                      • K

@Atabey_06 kardeşim yeri burası mi peki ? ..tamam özgürüz ama insanlari bu yaklaşım incitiyor sen farkında değilsin ... Yıllarca hazirlananan arkadaşlar var ...yazıktır günahtır lütfen ...klavyenizden çıkana dikkat edin ...söyleyecek sözü olmayan Bir zahmet yol alsın ...

Usta son 1 ay 12 saat civarı çalıştım geceleri 4 saat uyudum, 69 da kaldım bir umut buralarda gene takılıyorum sınırdan belki sorular iptal olursa tutunuruz diye sen bizim bunları düşünmedigimizi sanıyorsun

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                                        • K
                                          Keynesin Faizi @skrbrdr Son düzenleyen:

@k-k
                                          3.90.25
                                          4.99.75

Bizim arkadaşın arkdaşının kuzeninin arkadaşınında 110 neti var acaba aynı kişi mi kardeş :))))

Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler...

K S 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                          • K
                                            kema boratav @Keynesin Faizi Son düzenleyen:

@Keynesin-Faizi, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı

@k-k
                                            3.90.25
                                            4.99.75

Bizim arkadaşın arkdaşının kuzeninin arkadaşınında 110 neti var acaba aynı kişi mi kardeş :))))

Aman diyim beddua yeme ben yedim durduk yere

• 1
                                            • 2
                                            • 246
                                            • 247
                                            • 248
                                            • 249
                                            • 250
                                            • 403
                                            • 404
                                            • 248 / 404
                                            • İlk ileti