Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019 (Sosyal - Hukuk - Mühendislik)
-
@scofieldmustafa
Hakikaten ya. Sosyal medya hesaplari da ilginc geldi hic görmemiştim daha önce -
@fatos_ teşekkür ederim
-
@sntn35 o cv lerde genelde oluyor araştırıp kendileri bulmak yerine senden istiyorlar muhtemelen paylaşımlardan görüşlerine bakıyorlar ben yazdım Twitter ı
-
@scofieldmustafa bende hiçbir şey yok bu kezde bilerek yazmamış demesinler
-
@errayn aman ona ne derlerse desinler ben referans kısmını görünce başvuruyu yarida bıraktım sinirlendim
-
@scofieldmustafa bende sizden duydum saçmalık bence olması benim twitter temiz olabilir kullanmamıştır araştırma yapılmayacak mı
-
@errayn ya arkadaşlar mülakatın polis sorgusu gibi geçtiğini söylemişlerdi zaten o yüzden yine de araştırırlar bence
-
hesabı aktif edip cv bilgilerini girebilmek için maile gelen linke tıkladıktan sonra 404 hata sayfa bulunamadı uyarısını alan var mı?
-
@scofieldmustafa bencede bu sadece belki ön hazırlık gibidir
-
posta ile gönderen var mı şuan dostlar ne yaptınız
-
Arkadaşlar fotoğraflı çıktı alıyoruz ya, acaba tekrardan fotoğraf koymaya gerek var mıdır ?
-
@takkurt benden ayriyeten bir fotoğraf istemediler hocam . Bugün teslim ettim
-
@fatos_ teşekkür ederim hocam. Hayırlı olsun inşallah
-
@scofieldmustafa Bddk da öyle. Hatta 2 referans yazmadan başvuru dahi yapılmıyor.
-
@justlawyer evet kgk da öyleydi yazdik ama sinava bile giremedik
-
@justlawyer Insanlar sinavi gectilerde referans kaldi Ne saçma isler ya.
-
@Baelish Sınavdan sonrası zaten malum da sınav öncesi iyice moral bozuyor
-
@scofieldmustafa Herhangi 2 kişi kabul ediliyor mu yoksa ciddi ciddi referans mı aranıyor
-
Ben posta yoluyla gönderdim dostlar. Hayırlısı olsun hakkımızda
-
@scofieldmustafa Bütün isteyen yerlerde boş bırakılabiliyorsa boş bırakırım yoksa benim gibi arkadaşlarımı yazarım.çok kafaya takmaya gerek yok.