2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@sonunageldim yok artık hocam ya kurum içinin aciliyeti neymiş anlamadım ki . Sanki işsiz onlar emek veren onlar .. O kadarını da yapmazlar inşallah
-
@busrag kurumici sanirim kpss sarti istiyormuş bu yuzden kpss sonrasina kalabilir dendi ama ne kadar dogru bilinmez biz kurumicine fırsat vermeden devam edelim etkinliklerimize
-
@fatos bana da öyle geliyor
-
@scofieldmustafa ama belki de haberleri vardi 2019 da aldi hepsi puanini
-
@fatos anladım hocam İnşallah öyle olur ️
-
@scofieldmustafa aynen hocam biz baski yapmayalim diyede soylenmis olabilir
-
Paretoya rağmen, paretoya göre , paretosuz asla (!) duyum yasalarının bir numaralı kuramcısı, bize artık güzel bir haber ver pls. @paretowilfredo
-
Kurum içi alım olursa eğer, gelir uzmanı olarak alınır, yardımcı olarak almazlar diyenler var. Daha önceki yıllarda kurum içi alımı öyle olmuş. Böyle bir durumda olası Guy ilanını da bize verirler heralde.
-
@hayat999 ya bende onu diyorum sonucta onlar GU olursa GUY ihtiyaci decam edecek. O yüzden bi miktar etkilemez gibi geliyor. Tabi daha sonra yardımcılıktan uzmanlığa geçişte etkileyecektir
-
Kurum içi alım ilanı etkilemez arkadaşlar fakat zaten kötü şartları olan bu meslek dibe vurmuştur, az önce gördüm güvenlik ve şoför sınava çalışıyorlar..
-
@Godot, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Kurum içi aylardır beklediğiniziz sınavı etkiler arkadaşlar. Etkiledi bile hatta. Ne zaman geldi en son ilan? Kurum ne ile meşgul ediliyor şu an?
Onlar bastırdıkça sizin ilanınız gecikiyor. Onlar öncülendikçe sizin işsizliğiniz uzuyor. Geçen zamanın parasal karşılığının yanında manevi yükü bir etkidir.
Kurum içi olan binler devlete ek maaş külfeti getirecek. Bu açıktan alımı bitirmese bile sayısını düşürecek. Artan maliyet gerekçesi olacak. 2200 ü alıp 6 ay içinde emekliliğe gidenler de cabası.
Sizin yıllarca emek vererek geldiğiniz unvana sizin onda bir emeğinizi vermeden gelen düz memur size üstatlık taslayacak, sizi ezecek. Kurumsal huzur yerle bir olacak. Zaten zayıf olan kamudaki iş verimliliği daha da gerileyecek. Kazanınca bu konuda da mesleki aidiyetinizi yitireceksiniz. Daha bilgisayarın restart tuşu ile power tuşunu ayıramayan yüzlerce kişiden bahsediyoruz burda. Bilenleri tenzih ederiz tabi.
Tabi bunlardan daha önemli bir şey var. Alttan alta, yarım ağızla, kaçak cümlelerle kurum içine arka çıkanlara kurulacsk tek bir cümle var.
Kurum İçı HAKSIZLIKTIR.
Haksızlığın aması, fakatı, ancakı olmaz.
Haksızlık haksızlıktır.Günaydın herkese
Etkilemez lafı Kurum Içi lobisinin propaganda lafıdır. Haksızlığı örtmek içindir.
Aldanmayınız. -
-
başlıkla alakasız ileti silinmiştir
-
Ne gönlünün iklimi ne ruhundaki mevsimler
Hepsi bahane vermek istemiyorsunAlbayrak'a özel... Abi alt tarafı guy ilanı ya, T.C Devletinden bahsediyoruz. Koskoca işsiz ordusunun kadro talebi ortada, neyin sürüncemesi!
-
rt beğeni yapalım dostlar bugün bize yarın size
-
@hayırlısı035 @genclerbirlikli nasıl başlıkla alakasız??
-
@hayırlısı035 ayrı etkinlik başlığı var ordan paylaşalım lütfen.
-
Arkadaşlar var mı bir gelişme
-
Durum kritik bekliyoruz ,aralık ayında hayata dönecekmiş hastamız öyle diyor duyum uzmanı doktorlar :))))
-
Üstad @paretowilfredo guy araştırması yapacak idiniz bir gelişme var mı acaba