TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

YDS 70+ İÇİN NASIL ÇALIŞMAK GEREK ?

YDS TOEFL IELTS
    yds i̇çi̇n nasil çalişmak gerek
    41
    97
    13788
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • A
      Aslan Reyiz Son düzenleyen:

YDS İleri düzey 10500 kelime

https://yadi.sk/i/P4Lg69Qog7Vrrg

YÖKDİL-SOSYAL 7550 kelime -Remzi hoca

https://yadi.sk/i/LYizd-ze-V7mPQ

YDS Dil bilgisi-Remzi hoca

https://yadi.sk/i/kv6vrdzsor70dg

YDS Çeviriler -Remzi hoca

https://yadi.sk/i/yIF-ecwKC7Jd3w

YDS Eş/Yakın anlamlı 1500 kelime-Remzi hoca

https://yadi.sk/i/MYuwwDoxTd_QHA

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 11
      • E
        econ101 @zenginmemur Son düzenleyen:

@zenginmemur hocam yds temel seviye alırsanız 1 ay gramer öğreniyorsunuz detaylarıyla ondan demiştim.Üniversite 3. sınıfta ben de amerikan kültürde 3 kur almıstım ve ydsden 22.50 aldım.Benim yaptıgım hatayı yapmayın diye dedim.Keşke biri beni de böyle uyarsaydı da 3000 tlm çöpe gitmeseydi.

Z 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
        • G
          gpale @econ101 Son düzenleyen:

@econ101 0 dan başlayan birinin 4 ay gibi bir sürede 82.50 yapacağına ihtimal vermiyorum. Hadi sıkı çalışmayla en fazla 24 yanlış yapıp 70 belki olabilir ama 80+ için çalışma da yetmeyebilir.

E 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • A

@SRPR yds ön hazırlık seti şu şekilde : Set tamamen yds ingilizce seviyesi çok az olan kesime hitap ediyor. Read at work-1 den seçilmiş 180 parça var .6 seviyeye bölünmüş.Her seviyede 30 parça var.Begennır>>Advanced seviyeye kadar.Parçaların çevirisi üzerinden gramer/kelime/dil bilgisi yapılarını anlatıyor.Yds için genel ingilizce seviyesi sağlıyor bu set.Bu set bittikten sonra yds stratejileri kitabına başlamak lazım.Asıl yds hazırlığına yani.Bu ön hazırlık setinin Video seti da var essential /smart paket vs.Orada hoca parçaları analiz ediyor kitapla aynı şekilde tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=JSLdeP9CY98&t=84s

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
            • S
              SRPR Yasaklı @Aslan Reyiz Son düzenleyen:

@Aslan-Reyiz
              Hocam ön hazırlık setinden kast ettiğiniz Moda Dil’in Passagework serisi mi? Bahsettiğiniz ön hazırlık seti kitaplarını hangi isim ile alabilirim?

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
              • A
                Aslan Reyiz Son düzenleyen: Agor

@SRPR https:/ /www.uzaktanyds.com/Ugur-Albayrak-Essential-Paket.aspx şu paket hocam onlıne hazırlık Video+kitap seti

Bu da sadece kitaplar https:/ /www.modadilyayinlari.com/passagework-yds-on-hazirlik-essential-full-paket-123-4-5-6_4389.html

• S
                  SRPR Yasaklı @Aslan Reyiz Son düzenleyen: Agor

@Aslan-Reyiz
                  Aynen hocam ben de bu Passagework setinden bahsediyordum. Bu ön hazırlık setini alsam mı yoksa direk YDS Sınav Stratejileri seti ile mi başlasam kararsız kaldım sadece.
                  https:/ /www.modadilyayinlari.com/yds-sinav-stratejileri-kazandiran-full-set-1-2-3-4-5-_4382.html
                  Bir süre daha araştırıp karar veririm heralde. Teşekkür ederim.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                  • A

@SRPR ben ön hazırlıktan başlıcam sonra yds attığınız set hocam.Çünkü eksiğim cok bu yds konusunda.Kolay gelsin.İyi çalışmalar

• S
                      SRPR Yasaklı @Aslan Reyiz Son düzenleyen:

@Aslan-Reyiz
                      Sağolun hocam size de

• Z
                        zenginmemur @econ101 Son düzenleyen:

@econ101 peki hocam uyariniz gercekten can alici nokta.Ancak bu kur almanin hic mi faydasi yok sonucta bir seyler ogretilmiyir mu ne gibi faydasi olur kur almanin

E 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                        • E
                          econ101 @gpale Son düzenleyen:

@gpale Ben yaptım siz inanmayın 🙂

• E
                            econ101 @zenginmemur Son düzenleyen:

@zenginmemur Bana faydası olmamıstı kursumla da alakalı olabilir ama öyle dersleri takmayan derslere girmeyen bir tipte değilim siz yds kursunda zaten onu bir ayda alıyorsunuz.Ama normal bir genel ingilizce kursunda a1 a2 b1 seviyesine 6 ayda gelirsiniz b1 zaten ydsnin en can alıcı konusu. Zamanınız bolsa gidin tabi ki ama ydsye kısa vadede hiçbir katkısı olmayacaktır

• S
                              sayidcerrah Son düzenleyen:

Arkadaşlar dün biraz araştırdım az cok temel atıp grammeri oturtmak icin

• English Grammer Today ve
                              • Akın Dilin ingilizce ders notları yeterli olur mu ?
                              • crowdingout
                                crowdingout Yasaklı Son düzenleyen:

Remzi hocanın online eğitimi hakkında düşüncesi bilgisi olan var mı? önerir misiniz?

Duryy 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                • L
                                  Leontief75 Son düzenleyen:

Ankara Dil Akademisi ve Tijen Hoca hakkında bilgisi olan var mı önerir misiniz arkadaşlar?

• Z
                                    zubizubi Dondurulmuş Yasaklı Son düzenleyen:

+70 alanlar rica etsem yardimci olabilir mi? Bu aralar yds ye baslamak istiyorum, en son 6 sene once hazirlik okudum su an hicbirsey hatirlamiyorum 70 ve uzeri almam gerek gunluk 7 8 saat calismayla 4 ay da yetmis alinabilir mi? Neler tavsiye edersiniz?

Z G 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                    • Z
                                      zubizubi Dondurulmuş Yasaklı @zubizubi Son düzenleyen:

@zubizubi, içinde söyledi: YDS 70+ İÇİN NASIL ÇALIŞMAK GEREK ?

+70 alanlar rica etsem yardimci olabilir mi? Bu aralar yds ye baslamak istiyorum, en son 6 sene once hazirlik okudum su an hicbirsey hatirlamiyorum 70 ve uzeri almam gerek gunluk 7 8 saat calismayla 4 ay da yetmis alinabilir mi? Neler tavsiye edersiniz?

Forumda 70 alan yok galiba 🙂

• G
                                        gpale @zubizubi Son düzenleyen:

@zubizubi alanlar oluyormuş hocam çok psikoman bir şey. Alınır o puan ama ingilizce biliyorum demek için 4 ay yeterli değil bence.

• Duryy
                                          Duryy @crowdingout Son düzenleyen:

@crowdingout Yaklaşık 2 haftadir kullanıyorum YDS Hazırlık setini satın aldım online dersler. Hoca oldukça güzel anlatıyor kayıttan izliyorum dersleri. Bugünlerde de Cuma İndirimleri vs var. Bakmanızı öneririm.

Hakla meşgul olmayanı, batıl işgal eder!

crowdingout 3 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                          • G
                                            gracesecret Son düzenleyen:

78.75 puan aldım temeliniz olması önemli arkadaşlar bir de piyasadaki sorulara çok güvenemedim temeli olan arkadaşlar çıkmış sorulara çalışssa yeterli ve tabiki kelime bilgisi en önemli şey derim

• 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 4
                                            • 5
                                            • 2 / 5
                                            • İlk ileti
                                              Son ileti