Başvurada internenti belge kpss sonuç ve mezuniuet belgesi mi gerekli sadece mevzuatı okudum mesajlarada baktım siz oku demeden önce söyleyeyim
Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019 (Sosyal - Hukuk - Mühendislik)
-
@Simurgx doğru ya eğitim, sertifika olayı hiç gelmedi aklıma sağolun hocam teşekkürler size de.
-
@sehercann tesekur ederim hocam
-
Merhaba arkadaşlar, formda imza alanı yok fakat ilanda formun imzalı ve fotoğraflı sureti yazıyor, yardımcı olabilir misiniz ?
-
@guyvomen yazdır dediğiniz de sağda en altta imza bölümü çıkıyor.
-
@Estevez henüz çıktı almamıştım şimdi gördüm. Çok sağolun
-
@ynsss4 yok bu yüzden elemezler tabi ki
-
ankara kaçla kapatır sizce arkadaşlar
-
@voice p3 olması tahminleri zorlaştırıyor ama 86-87 görür diye düsünüyorum
-
Posta ile başvuran arkadaşlar mail falan geliyor mu? Yoksa kurumu arayıp teyit etmemiz mi gerekiyor?
-
@RqzeeT umarım oyle olur hocam. Bende 88.47 ile beklemedeyim
-
arkadaşlar başvuru formuna ulaşamıyorum. yardımcı olursanız swvinirim
-
Referans a ne yazacaz
-
@sirnakli boş geç hocam
-
@errayn bu bölümü neden koymuşlar o zaman anlamadım
-
@sufi basvuru formun gelmıyo hocam sureklı hesap olustur bolumu gelıyor .
-
Başvurada internenti belge kpss sonuç ve mezuniuet belgesi mi gerekli sadece mevzuatı okudum mesajlarada baktım siz oku demeden önce söyleyeyim
-
@Baelish hocam uluslarasi hukuk ve elektronik haberlesme hukuku icin not bulabilbildiniz mi?
-
@bohemian Ben o kısımlara çalışmayacağım dostum. O yüzden herhangi bir kaynak araştırması yapmadım. Elektronik haberlesme için mevzuattan çalışabilirsiniz.
-
@ynsss4 hocam uluslarasi hukuk ve elektronik haberlesme hukuku icin not bulabilbildiniz mi?
-
@sirnakli varsa yapabilirsin